Translate

четвер, 5 січня 2023 р.

Сон у ніч з 4 на 5 січня

Сни в ніч на 5 січня 
здійснюються рідко, але вони можуть нести в собі важливу інформацію, яка допоможе вирішити важливе питання наяву.
Емоції, які принесе вам здійснення цього сну, залежить тільки від настрою самого бачення. Сни можуть мати натяк на наше справжнє призначення, на завдання та рішення, на які чекає від нас життя. Сни цієї ночі можуть нести в собі важливу інформацію, яка допоможе вирішити важливе питання наяву. Головне, серйозно підійти до їхньої розгадки, що виявиться не такою простою справою – побачене буде зашифровано, тому варто звернутися до сонників.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

Тлумачення снів МІСЯЧНЕ або СОНЯЧНЕ ЗАТЕМНЕННЯ

Затемнення – символ однозначний і легко відомий. Побачити уві сні це природне явище – до тимчасових невдач чи перешкод, які не затримаються в житті людини, яка спливе надовго. Незважаючи на простоту тлумачення, що приснилося, приснилося затемнення не можна трактувати однозначно. Щоб краще розібратися, слід заглянути у сонники.

ДО ЧОГО ЗНИТЬСЯ СОНЯЧНЕ ЗАТМІННЯ

Із затемненням сонця взагалі пов'язуються не найкращі очікування. Саме тому, коли Вам сниться Сонячне затемнення, таке сновидіння передбачає різні невдачі, нещастя, проблеми, часто – хвороба близької людини. Спробуємо розібратися до чого сниться Сонячне затемнення і що такий сон може означати насправді.
Додаткові тлумачення:
✦ Спостерігати уві сні через темне скельце, як на диск сонця повільно наповзає тінь – на яві з'являться незначні причини для смутку, але якщо Ви стежите за тим, як світило поступово звільняється від тіні – щастя та радість вже «стукають до вас у двері».
✦ Якщо Ви спостерігали Сонячне затемнення уві сні без будь-яких захисних заходів, але усвідомлювали, що вони необхідні, то, незважаючи на будь-які перешкоди в житті, Ви не просто досягнете мети, а ще й уникнете негативних наслідків, яких побоюєтеся.
✦ Наснилося, що Ви стали свідком того, як під час Сонячного затемнення піднялася буря: налетів сильний поривчастий вітер і став виривати дерева з коренем – знак того, що Вам доведеться пережити великі неприємності, які започаткують ваше нове успішне життя.
✦ Наснився сон, що Вас у пустелі застала пісочна буря, яка закрила собою сонце – уважно поставтеся до свого здоров'я у найближчу пару днів. Велика можливість підхопити якесь простудне захворювання.
Сонник по днях тижня
Тлумачення залежно від того, коли наснилося Сонячне затемнення:
✦ з понеділка на вівторок, то наяву у Вас є недоброзичливці, які намагаються чинити на Вас тиск.Але якщо Ви вчасно вживете заходів, то зверніть ситуацію, що склалася, собі на користь.
✦ з вівторка на середу це попереджає про те, що у Вас буде якась втрата. Але хвилюватись Вам не варто. Після втрати обов'язково буде здобуття.
✦ з середи на четвер, значить наяву Вас чекають тимчасові труднощі. За великим рахунком – це дрібниці, але вони сильно ускладнюватимуть Вам життя.
✦ з четверга на п'ятницю, то у Вас є привід турбуватися: Ваш чоловік шукає розваг на стороні. На щастя, його захоплення буде тимчасовим, і незабаром Ваше сімейне життя налагодиться.
з п'ятниці на суботу - все погане у вашому житті скоро піде, хоча багато доведеться пережити. У цей час є ймовірність скандалів у сім'ї, сварки з тими, хто Вам дорогий.
✦ у неділю, це щасливий знак. Сновидіння передбачає легкі неприємності та дрібні затримки у справах, проте найчастіше воно віщує сновидцю приємний сюрприз.

Отже, в ніч, коли Ви побачили уві сні Сонячне затемнення, не варто робити жодних дій. Краще почекати, що трапиться далі і зробити те, що намітили за тиждень чи кілька днів, якщо справа термінова.
Намагайтеся не робити сміливих вчинків, інакше ризикуєте потрапити в біду. Варто скасувати поїздки, рейси, далекі подорожі та дороги.
Відкладіть серйозну розмову до кращого часу, у тому числі й освідчення в коханні. Нічого хорошого із цього не вийде. І постарайтеся вжити заходів безпеки, щоб не стати жертвою злодіїв та грабіжників, особливо у темний час доби.

ДО ЧОГО ЗНИТЬСЯ МІСЯЧНЕ ЗАТЕМЕНННЯ

Наснилося це унікальне природне явище? – готуйтеся до змін, як у особистому житті, і у справах. Уві сні воно також натякає на здійснення божевільних вчинків, у хорошому розумінні цього слова.
Варто зауважити, що значення сюжету, що розглядається, настільки різноманітне і часом суперечливе, що при тлумаченні слід спиратися виключно на інтуїцію. Не варто довго роздумувати та аналізувати, прийміть те, що перше спаде на думку. Зазвичай світ дає досить зрозумілі підказки.
Отже, до чого сниться Місячне затемнення найчастіше? Насамперед це знак покращення здоров'я. Для тих хто хворий це сновидіння безумовно обіцяє одужання, так що можете не переживати, найближчим часом Ви точно підете на поправку.
Бачити це явище можна перед несподіваною зустріччю з другою половинкою. Якщо місячне світило раптом стало темним, то сонник пророкує, що довгоочікувана зустріч виправдає усі ваші сподівання.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилося Місячне затемнення:
✦ на вівторок – несподівані та дуже приємні сюрпризи на роботі.
✦ у середу – розпочнеться дуже сприятливий фінансовий період.
✦ на четвер – є ймовірність кар'єрного зростання.
✦ у п'ятницю – налагодьте взаємини з близькими людьми.
✦ у суботу – відчуття легкості та спокою, всі турботи підуть на другий план.

Бажано відзначити колір місячного диска уві сні:

✦ Якщо він був світлим і яскравим, то таємний зв'язок стане причиною гармонійних сімейних стосунків.
✦ Червоний колір віщує матеріальний достаток та стабільність.
✦ Земний супутник мав дуже незвичайний відтінок? Сонник припускає, що Ви закриєте усі свої борги.
✦ До чого сниться темне світило? – як не дивно темний відтінок не є уособленням чогось поганого, а саме навпаки – це провісник одужання когось із ваших знайомих, хто довгий час боровся з недугою.

Навіщо ще сниться повне Місячне затемнення?

На жаль, очікуванням і мріям не судилося здійснитися. Цей же сюжет обіцяє душевні страждання через нерозділене кохання. Але спостерігати, як місяць уві сні знову з'являється на небі можна до прибутку та поваги, які прийдуть після короткочасного періоду невдач.
Сам місяць на небі найчастіше асоціюється з вагітністю. Якщо у вашому оточенні є вагітна жінка, то затемнення вказує на невеликі зміни на особистому фронті, можливі нові цікаві знайомства.
Іноді подібне бачення можна вважати віщим. У цьому випадку воно віщує добрі часи. Цілком можливо Вам доведеться досягти душевної рівноваги і гармонії. Необхідно відмовитися від хибних пріоритетів, прислухатися до себе і зрозуміти, чого хоче ваша власна душа.

Додаткові тлумачення:

✦ Якщо на очах місячний диск заслонив якийсь об'єкт, то в найближчому майбутньому набудете найбільшого в житті щастя.
✦ Якщо на очах відбулася незвичайна небесна вистава, то найближчим часом Вам супроводжуватиме грандіозне везіння.
✦ Сниться Місячне затемнення темної ночі – насправді на Вас чекає сум і смуток, причому нічим не обґрунтований.
✦ Наснилося, що Ви спостерігаєте Місячне затемнення рано вранці, коли місяць вже майже пішов з небосхилу - Вам доведеться пережити розчарування в близькій людині, яка не виправдає вашої довіри, пророкує сонник Міллера.
✦ Якщо уві сні тінь від землі закрила місячне коло і зупинилася, не поспішаючи йти з нього – будьте готові до того, що у Вас у житті настане складний період невдач та проблем, що принесе Вам сльози та смуток.
✦ Бачити уві сні затемнення, якому посприяла якась техногенна катастрофа – бережіться аварій на дорозі, уважно стежте за дорожнім рухом і як водій, і як пішохід.
✦ Сниться, що Ви стали свідком того, як північне сяйво зайняло все небо, закривши собою нічне світило – насправді Вас турбуватиме зір. Не запускайте хворобу, зверніться до фахівця.
✦ Сниться сон, в якому Ви стали очевидцем неповного затемнення, а лише часткового, коли тінь проходить по лівому або правому краю диска – на Вас чекає фінансове затишшя, все буде рівно і без особливих сплесків.
✦ Бачити, затемнення верхнього краю диска світила – до отримання хорошого прибутку. Можливо, Вам дадуть премію, піднімуть зарплату або Ви виграєте гроші у лотереї чи парі.
✦ Наснилося часткове затемнення нижнього краю сонця або місяця – до банкрутства, розтрат і невдалих угод. Не варто в цей період проводити жодні операції, пов'язані з грошима.

Трапилося бачити Місячне затемнення уві сні? Це означає, що на деякий час Ви втратите здоровий глузд, піддавшись емоціям, найголовніше щоб ці емоції були тільки позитивні. Потрібно завжди пам'ятати, як корабель назвеш, то він і попливе.

Відповіді на будь-які питання, здійснення навіть найнереальніших мрій, самопізнання та розвиток своєї особистості – це лише мала частина можливостей, які може дати світ усвідомленого сновидіння. Вміння керувати своїми снами доступно кожному, слід лише захотіти і знайти шлях, що пов'язує свідомість із підсвідомістю.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 5 січня 2023 року

13 місячний день Загальний опис
13 місячний день дуже суперечливий. Його символом є колесо долі – Сансара. Усі ми підвладні його обертанню. Цей символ порівнюють із змією, що кусає свій хвіст. 
Цей день також пов`язаний з кармою, тому що колесо – це наше життя, а прядка  тягне життєві нитки. Ми повинні думати про свою карму, про те, що робимо на даному етапі життя, яку карму намотуємо на прядку свого життя, і що навантажили на це колесо за всі минулі роки. Цьому сприятиме заняття з нитками  будь-яке розпускання, розмотування та інше. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 13-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

13 місячний день – день навчання та інтуїції. Цього дня інформація ллється суцільним потоком. Потрібно налаштуватись на отримання корисної інформації з будь-яких джерел, наприклад, з книг. Не витрачати дорогоцінний час на збирання марної інформації. Інтуїція допоможе отримати осяяння та зробити відкриття, але бути готовим до виникнення старих проблем із минулого.

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♊ Місяць у знаку Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність та вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння про порожній і не раціональний марнування часу.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся суспільно-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре мандрувати. Будь-яким проблемам у цей день не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 13 місячної доби

Сон – це завжди підказка. Сон у 13 місячну добу підкаже ту доріжку, якою треба йти, щоб настали зміни життя на краще. Сни цього дня майже завжди збуваються. Важливо дослухатися до підказок снів, щоб зберегти частину своєї життєвої енергії. Щоб не забути сон, можна просто записати, а потім правильно проаналізувати. Сни 13 місячних діб здійснюються на десятий день. Сни іноді стають провідниками у майбутнє.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...