Translate

четвер, 12 січня 2023 р.

Магія та езотерика 21 місячна доба

Двадцять перша місячна доба – час самих екстремальних практик, наприклад, стояння під водоспадом, які практикують в школах сюген-до.
Цього дня маг здатний переміщатися між паралельними світами безперешкодно, оскільки грань, що відокремлює один простір від іншого, тонка.
А от аматорам займатися подібними діями не рекомендується – по недосвідченості вони можуть забрести “не туди” і без належного керівництва не зуміють знайти дорогу додому.
Будьте обережні. Викликати духів і проводити спіритичні сеанси з тієї ж причини теж не варто.

Магія та езотерика

У двадцять першу місячну добу проводять різні практики та ритуали з очищення та різного роду захистів. Найкращий день для складання присяги, обітниці, складання клятви. Робляться різні відвороти, розсварки, обряди на закриття доріг, ритуали на закриття будинку від небажаних гостей. Добре проводити змив, чистки з використанням води, очищення тіла за допомогою води та пари. Зараз добре виготовляти амулети та талісмани, що оберігають у дорозі та приносять удачу у подорожі. Любовна магія в 21 місячний день  це ще один добрий період для проведення групових магічних ритуалів. Сприятливий період виготовлення приворотних амулетів і талісманів, з тривалим терміном действия. День воїнів, лицарства, добровільної жертви. День цілительства.

Ворожіння

Запитувати оракула бажано тільки на теми, що стосуються творчості, мистецтва, на решту сфер людської діяльності оракул не дасть точної відповіді, особливо це стосується соціального і матеріального планів.
Деякі провісники стверджують, що в двадцять першу добу оракули відповідають і на питання, що стосуються виграшів в скачках і лотереях. Для ворожіння вони рекомендують використовувати всі інструменти азартних ігор  карти доміно, лото і так далі.

Талісмани 21 місячної доби

Символ дня: мустанг, кінь, храм, табун, колісниця. Кінь – символ нескінченної надії, активного прагнення мети, лицарства, честі, обов'язку, щирості та братерства. Колісниця вказує на те, що шлях, який вживається цього дня, не хаотичний, не безглуздий, а цілком усвідомлений і підпорядкований певній меті. Табун коней  це все «кінські сили» вашого організму. Тіло – колісниця, розум – возник.

Каміння: авантюрін, блакитний агат, синій сапфір, циркон.

Аромат: мирра – зігріває, усуває плутанину думок і сум'ятість почуттів. Очищує ауру, стимулює енергетичне зростання. Аромат Мірри насичує любов'ю, відкриває серце для кохання, наповнюючи його чистими енергіями Всесвіту. Допомагає людині зрозуміти дії інших, прийняти і пробачити, вчить мудрості та розсудливості. Допомагає позбутися егоцентризму та залежності. Мірра допомагає будувати міст між «небесним» та «земним» у людині.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...