Translate

пʼятницю, 23 червня 2023 р.

А ви знали, що за улюблений фрукт може розповісти про Ваш характер

Відомо, що фрукти відіграють не останню роль у виборі симпатій між чоловіком та жінкою. Наприклад, у середні віки чоловіки вибирали собі дружин таким чином: вони підносили дівчатам різні фрукти та уважно спостерігали за їх вибором. Що ви любите більше – абрикос чи лимон? Виявляється, відповідь на це питання відображає не лише ваші кулінарні уподобання, а й ваш характер. Отже, пізнаємо себе через плоди. Виберіть фрукт, який Вам найбільше подобається і дізнайтеся про себе. Ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii Мій улюблений фрукт – персик, а Ваш?

Абрикос: рішучість – моє друге ім'я

Люди-«абрикоси» мають здатність «солодко» говорити, причому очі випромінюють незвичайну доброту. Такі особистості викликають довіру, в оточуючих може скластися враження, що вони знали цю людину все життя. Але помилиться той, хто сприймає це за знаки сором'язливості, всепрощення, милосердя. Якщо хтось надумав претендувати на їх свободу, він відразу отримає жорстку відсіч. Так що для друзів «абрикос» – милий друг, для ворогів – непримиренний супротивник. За своєю натурою – це творчі люди, які можуть писати вірші та оповідання. Ваша фішка – артистичність!

Алича – максималіст по життю

Любителі цих фруктів є максималістами, і вимагають від інших багато, самі ж до оточуючих ставляться згори. На свою адресу не переносять критики. Іноді запальні, але швидко відходять. Насилу приймають чужу думку, у них на все вже є своя. Самовпевнені та егоїстичні, на першому місці лише їхні інтереси та потреби. Заради їхнього задоволення готові піти набагато, тому наполегливі і цілеспрямовані, і зазвичай домагаються бажаного. У них важко складаються відносини з оточуючими. Практичні та креативні. Не дивлячись на все це, в душі любителі цих фруктів мріють про кохання та романтику.

Ананас – Естет-маніпулятор

Натура естетична та висока. Зважує кожне слово, перш ніж вимовити його, жодних поспішних висловлювань і думок. Від людей, які не поділяють їхні думки, намагаються триматися на відстані. Мають вишуканий смак у всьому, від одягу до вибору книг, але в міру своїх можливостей. Люди цього типу – однолюби.

Жінка, яка віддає перевагу ананасам, любить мистецтво і красиві речі. Інтелігентна та розумна. Знає собі ціну. Дуже любить подорожувати, відкривати нові горизонти. За все життя здатна щиро і дуже любити лише одного чоловіка, якого зможе зробити нескінченно щасливим.

А ось на вірність чоловіка, який любить ананаси, можна не розраховувати. Дуже любить вродливих жінок. Одружується, як правило, пізно, довго обирає обраницю. Проте він точно знає, що хоче жінка і готовий дати їй це, забезпечивши гарне життя.

Апельсин

Апельсини люблять люди м'які і милі у спілкуванні, що легко сходяться з оточуючими. І головне – «апельсини», не бажаючи нікому бути тягарем, самі вважають за краще кувати своє щастя. Але також цей фрукт приваблює замкнутих та сором'язливих дам, які підкорюють чоловіків своєю скромністю та загадковістю. Як правило, це творчі особи, інтелігентні та з гарним почуттям гумору.

Якщо це улюблений фрукт дівчини, то можна сміливо просити її про допомогу, вона ніколи не відмовить, не нагрубить, завжди зможе підібрати потрібні та правильні слова, щоб заспокоїти чи підбадьорити.

Якщо апельсини подобаються чоловікові, він впевнений у собі і наполегливий. Чоловік слова, як сказав, так і зробить. Дуже надійний та пунктуальний.

Банан – мрійливий і трошки ледачий

За вдачею це м'який і добросердий тип людей. Однак вистачає і тих, хто вважає вас зарозумілим, гордовитим, словом, ще тим фруктом... Вас легко образити, ви любите помріяти, але багато чого так і не наважуєтеся здійснити, тому що потрапляєте під вплив оточуючих, і живете не так, як хочеться, а так, як належить… Недоліком характеру є лінь.

Дівчина, яка віддає перевагу бананам, дуже любить роботу, кар'єру ставить своєю головною метою у житті. Має хороші організаторські здібності.
З таких жінок виходять чудові керівники.
Але вони не виносять критики і так звані «телячі ніжності». Ніколи не «сюсюкатимуть». Про таких жінок кажуть – «мужик у спідниці». Ідеально підійде для такої жінки чоловік, який теж обожнює банани.

Чоловіки, які віддають перевагу бананам, навпаки, мають м'який і поступливий характер. За зовнішньої брутальності такі чоловіки піддаються впливу оточуючих, можуть підлаштовуватися під настрій своєї половини,
неконфліктні. Тому спілка чоловіка і жінки, які люблять банани, є дуже гармонійною, вони доповнюють одна одну.

Гранат

З любителями граната краще не жартувати, ні відверті, не давати їм у борг великі суми грошей.

Грейпфрут – девиз життя «Все буде добре!»

Любителі цього фрукта – добрі, теплі люди. Вони люблять свіжість, свободу, подих вітру. Не можуть жити без уваги оточуючих, тому екстравагантність іноді переходить межі суспільних норм, але їх це не сильно хвилює. Якщо їх критикують, вони завжди зможуть захистити себе. Якщо ваш улюблений фрукт  грейпфрут, значить, ви одна з небагатьох особистостей, яких дуже складно змусити змінити свою думку. Якщо ви вважаєте, що жити добре і чудово, то боротиметеся за своє щастя до тих пір, поки не буде так, як треба!

Груша – коли сама собі найкраща компанія

Основна риса характеру людей-«груш» – це дружелюбність та спокій. Ви волієте тримати дистанцію між собою та іншими ЗВИЧАЙНИМИ людьми. Дуже прискіпливо вибираєте оточення, одяг, книги, їжу. Вам комфортно віч-на-віч із собою, але якщо потрібно – легко станете душею компанії.

У жінки, яка любить груші, є особливість, вона обожнює нові враження, спілкування, знайомства з новими людьми. Дуже хороша господиня любить займатися домашнім господарством, приймати гостей.

Якщо чоловік вибирає груші, він завжди зможе розповісти пару свіжих анекдотів. Це справжній веселун з прекрасним почуттям гумору. Правда допомоги по господарству від нього чекати не доводиться, сміття не завжди винесе, зате воно завжди зможе розважити цікавою бесідою і в біді ніколи не залишить, підставить своє міцне плече.

Диня 

Дині воліють невгамовні люди, схильні скрізь і у всьому виявляти ініціативу. Люди "диньки" рідко схильні до алкоголізму і ніколи не потрапляють під чужий вплив. Вони відповідальні та цілеспрямовані, завжди добиваються свого. Бракує їм м'якості та вміння поступатися. Диню люблять хоробрі люди.

Інжир

Інжир подобається розумним і тактовним людям, які мають відмінну пам'ять і видатну силу духу. Всі ці функції дозволяють їм залишатися молодими та життєрадісними у будь-якому віці.

Кавун

Позитивна особистість! Уникають конфронтації, ніколи ні на що не скаржаться. Раз у раз намагаються спрямовувати людей на шлях праведний, що, кажучи відверто, їм рідко вдається. Проте не змінюють своїх звичок. Вдома вони поступливий чоловік і батько (дружина і мати), поважні з людьми старшого покоління. Жінки цього ретельно планують кожну хвилину свого життя. А якщо треба, не шкодують ні своїх, ні чужих сил та часу для того, щоб довести задумане до логічного фіналу. Більше принциповості не завадило б.

Ківі – підозрілий оптиміст

Любителі ківі – однозначно оптимісти. З ними завжди весело, вони ніколи не сумують, навколо них вир подій і відчуття свята. Люди «ківі» – віддані друзі, які завжди прийдуть на допомогу. Вони впевнені у собі люди, які готові на експерименти. Легкі на підйом, у них завжди ціла купа ідей. З ними ніколи не скучиш.

Кокос

«Кокосові» люди – серйозні та вдумливі персони, люблять споглядати. Насолоджуються спілкуванням із друзями. Як правило, уперті, але не безрозсудні. Проникливі та кмітливі. Завжди на висоті, особливо на роботі. «Кокосові» люди потребують партнера з мізками, тому що пристрасть, звичайно, важлива, але це для них не найголовніше.

Лимон

Лимон люблять дисципліновані та обов'язкові люди. Вони намагаються планувати своє життя аж до найдрібніших деталей, нервують, якщо відбуваються несподівані події, і завжди дотримуються слова.
У світі магії лимон знак вірного кохання, чесності, проникливості. Лимон – рятівник життя для тих, хто розуміє та знає. Цей фрукт має надзвичайно сильну магічну властивість очищати поля приміщення від негативних енергій.

Манго – живемо один раз

Манго зазвичай до смаку незалежним персонам. Вони не надто старанні виконавці, зате чудові начальники. Ці люди консервативні, їм необхідно контролювати ситуацію, одержують задоволення від процесу більше, ніж від результату. Сильні в суспільстві та на роботі, але з коханими схожі на кошенят.
Якщо вас чіпляє екзотичний смак манго, це вказує на те, що ви зовсім не проти іноді ризикувати і жити тут і зараз. Вам подобаються пригоди, ви хапаєтеся за будь-яку нагоду, і, так, сидіти на п'ятій точці рівно – це не про вас…

Мандарин

Мандарини вибирають поступливі особи з легким характером. З такими людьми приємно і працювати, і проводити дозвілля. Творчо обдаровані, чуйні та чуттєві натури. «Мандаринові» люди – добрі друзі, душа компанії, з ними добре перебувати за одним столом. Проте для сім'ї, така людина іноді надто несерйозна, рідною з нею важко.

Персик – комунікабельний красень

Зазвичай люди «персикового» типу – натури компанійські, психологічно сумісні з більшістю оточуючих. У певних життєвих ситуаціях буває важко зрозуміти, жартують вони чи кажуть серйозно. Основна та найяскравіша риса характеру – це інтелігентність. Недоліком характеру є невміння долати незаплановані труднощі. Але існує якийсь парадокс, тому що люди "персики" ще й уразливі, сором'язливі натури. Любителі персиків довго вибирають собі партнерку чи партнера, навіть якщо це їм варте приниження та розчарування. Вони готові до різних експериментів.

Дівчина, яка віддає перевагу персикам, на перший погляд може здатися суворою і неприступною. Але це лише здається.
Насправді вона м'яка, ранима і дуже мила. З таких дівчат виходять гарні, уважні дружини та дуже дбайливі матері.
У своєму будинку створить дуже теплу та затишну атмосферу. Просто справжня хранителька домашнього вогнища.

Чоловіки, що люблять персики, дуже галантні кавалери. Красиво будуть доглядати, читати вірші, говорити компліменти. Чи здатні вразити даму серця гарним вчинком, заспівати серенаду під її балконом, всипати кімнату пелюстками троянд. Загалом справжній герой-коханець. А от у побуті такі чоловіки слабкі помічники. Полку повісити чи машину полагодити сам навряд чи зможе.

Слива

Люди «сливового» типу, здебільшого, буркуни та причіпки. Але вони не позбавлені почуття такту, і часом дозволяють бути поблажливими до помилок інших. Цілком не терплять критики на свою адресу. Самовпевненість та абсолютна винятковість заважає їм мати багато друзів та подруг. Сливи найчастіше вживають дівчата, схильні «до польотів уві сні та наяву». Іноді вони спускаються з неба на грішну землю, і дуже успішно реалізують свої мрії у творчості.

Яблуко – старомодний трудоголік

Любителі яблук – особи старанні, старанні, але трохи старомодні. Ооо, таких як ви керівництво обожнює і мріє, щоб усі підлеглі були схожі на вас. Основні риси характеру людей яблучного типу – це впевненість та надійність. А ще ви романтичні, сентиментальні і при нагоді любите млосно підняти очі до неба і трохи засумувати. 

У жінок та чоловіків, які люблять ці фрукти, характери схожі. Вони дуже старанні і пунктуальні. Відмінні працівники завжди знаходяться на хорошому рахунку у свого начальства, тому що ці люди дуже надійні. Їм можна доручити важливу справу і бути цілком впевненим, що вони її зроблять у строк та у кращому вигляді. Вміють зберігати чужі таємниці. З них виходять чудові друзі. Ці люди дуже начитані та допитливі. Цікаві співрозмовники.

Висновок

Звісно, що одні віддають перевагу різним ягодам і фруктам, інші рівно відносяться і до тих, і до інших, отже, і риси характеру можуть бути суперечливими, або ґрунтовними і конкретними. Але))) «Скажи мені, який фрукт ти любиш, і я скажу – хто ти».

Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Фруктово-ягідного настрою
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...