Translate

четвер, 29 червня 2023 р.

Магічні властивості малини

Сезон малини розпочато!
Більшість людей знає, що малина – цілюща рослина. Але не всі знають, що малина – чарівна ягода. У сільській магії ця ягода – символ солодкого життя повного достатку та кохання. У будь-якому будинку влітку була свіжа малина, а взимку малинове варення і звичайно сушені ягоди, листя та квіти. І не тільки з лікувальною метою, вважалося, що якщо в будинку пахне чаєм з малиною  то в будинок залучається достаток і любов. Аромат ягоди малини називають ароматом щастя.

У рослини сильний зв'язок із водною стихією. Така особливість дає можливість малині позитивно впливати на атмосферу довкола себе. За допомогою рослини можна очищати будинок від негативу та старої енергії, яка більше шкодить, ніж допомагає у житті. Малина в магії часто використовується як природний оберіг.

Оберіг для захисту будинку від нечесті

Щоб захистити будинок від злих сил, слід підвісити колючі гілочки чагарника над вхідними дверима із внутрішньої сторони. На гілках можуть бути не лише листя, а й плоди чи квіти. Це надасть додатковий захист. Охоронний букет необхідно перев'язати червоною стрічкою або червоною вовняною ниткою. Коли гілочки висохнуть не прибирайте їх – це найкращий амулет для захисту від злих духів, приведень та іншої нечесті.
 

Оберіг для захисту будинку від псування та пристріту

Вважається, що, посадивши кущ малини під вікнами або на садовій ділянці, можна вберегтися від пліток, заздрості сусідів, від пристріту і поганого магічного впливу.

Оберіг дикої малини від псування та прокляття

Найбільш сильними магічними властивостями має дикоросла малина. Якщо принести в квартиру гілки дикої малини, можна захиститися від привидів, парфумів, приведень. Квіти та листя рослини варто розкладати у кімнатах, якщо в будинку нещодавно був небіжчик. Крім того, допоможе дика малинка і в тому випадку, коли на людину хтось навів псування чи наслав прокляття. Рослина м'яко очистить від негативу, залатає проломи в біополі, подарує приплив нової чистої енергії.

У любовній магії насамперед використовуються свіжі ягоди Лісової Цариці. З них варяться киселі, компоти, варення, які замовляються певним чином. За допомогою таких частування з малини можна приворожити, посилити почуття, зміцнити шлюб, налагодити стосунки всередині сім'ї.

Вважається, що аромат малини приносить у будинок затишок, гармонію та спокій. Вироби з гілочок, коріння, листя рослини або виробу у вигляді декоративних малинових ягід виступають відмінними сімейними оберегами. У них міститься чарівна сила, яка «випалює» будь-які проблеми. Малина сприятиме тому, щоб між подружжям, між батьками та дітьми завжди були мир та взаєморозуміння. Вона захистить від сварок, зрад, зрад та конфліктів.

Змова для збереження сім'ї

Якщо Ви не впевнені у своєму шлюбі, то є простий засіб, щоб поправити становище. необхідно зварити кисіль із солодкої ягоди – малини та кислої – журавлини, вишні чи смородини. При приготуванні скажіть кілька разів: «Росли нарізно, а тепер разом».
Пити кисіль, звичайно, треба разом і нікому більше не давати.

Відворот коханки від чоловіка

Щоб віднадити коханку від свого чоловіка потрібно зібрати ягоди малини на спадаючому місяці і пригостити ними суперницю. Можна зварити з них варення та передати через знайомих. Необхідно, щоб вона не впізнала від кого варіння чи ягоди.

Людина, яка тільки шукає своє кохання, теж може звернутися за допомогою до чарівного чагарника. Якщо носити із собою малиновий корінець чи листок цієї рослини, то незабаром вдасться зустріти того, хто призначений долею.

Особливу турботу виявляє ведмежа ягода на адресу вагітних жінок та маленьких дітей. Вона дарує їм приплив енергії, зміцнює здоров'я. У дітях малина розкриває природні таланти, а вагітним гарантує легкі та швидкі пологи.

Амулет для вагітних

Носіть із собою листя малини, вони сприяють життєстійкості, дають енергію, бережуть від пристріту.

Ще одна магічна властивість малини – здатність прибирати погані сновидіння. Рослина загалом сприятливо впливає на сон, допомагає подолати безсоння чи нічну тривогу.

Рятівний оберіг від потойбічних сил

Якщо вас мучать привиди, то необхідно протягом одного місячного місяця, вранці, натщесерце, їсти пригорщу ягід малини. Приступати до очищення краще на місяць, що росте. При цьому весь цей період не вживати ніяких напоїв крім чаю з молодих гілочок і листя малини. Збирають молоде листя малини на місяць, що росте, і сушать у тіні.

Самотнім людям рекомендується частіше заварювати і пити чай з малиною або малиновим варенням  наші бабусі вірили, що, якщо в будинку пахне цією ягодою, в нього неодмінно прийде любов і щастя.

Важливе доповнення – найсильнішою енергетикою має дикоросла ягода. Тому вирушати на її збір найкраще до лісу. Але через брак такого під рукою цілком пригодиться і садова малина.

Магія та рослини – нероздільні. Просто важливо навчитися правильно користуватися магічними властивостями, які нам надала природа! І тоді будь-які неприємності неодмінно оминуть!

Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...