Translate

суботу, 17 червня 2023 р.

Ворожіння на ягодах

Серед найрізноманітніших ворожінь, якими користуються дівчата, щоб відкрити завісу майбутнього, ворожіння на ягодах посідає особливе місце. Найкраще для ворожіння використовувати ягоди, які Ви виростили самостійно. Звичайно, куплені на ринку або в супермаркеті теж підійдуть, але в цьому випадку Вам потрібно буде при покупці ягід подумки ставити питання, відповідь на яке Ви хочете отримати під час ворожіння.
Існує багато способів ворожіння на ягодах. У статті ми розглянемо найпопулярніші з них. І будьте уважними, заглядаючи за межу долі. 

🔮Ворожіння на щастя по ягодах

Щоб дізнатися чи буде рік, що залишився щасливим, потрібно кислі і солодкі ягоди змішати в одній чашці, а потім із заплющеними очима дістати одну ягідку і покласти в рот:
✦ якщо вона солодка, то попереду на Вас чекають цікаві та наповнені хорошими подіями місяці.
✦ якщо кисла – частина року, що залишилася, буде складною.

🔮Ворожіння на малині

Погадаємо на майбутній відпочинок. Візьміть жменю будь-яких великих ягід, вимийте їх, просушіть, помістіть на ніч у холодильник. Вранці викладіть на блюдо. Поставте блюдо на стіл, застелений білою серветкою. Зав'яжіть очі хусткою, а потім навмання візьміть з блюда три ягоди і розкладіть їх на серветці зліва направо.
✦ Перша ягода означатиме початок поїздки.
✦ Друга – середину, власне, сам відпочинок.
✦ Третя – його закінчення.
Порівняйте ягоди між собою. Найбільша вказує найкращий період у поїздці, але якщо вона з червоточиною, то і відпочинок буде чимось зіпсований.
✦ Якщо ягода незріла, то події, які мають ось-ось трапитися, так і не відбудуться.
✦ Якщо Ви вибрали здвоєну ягоду, значить на відпочинку Ви не будете самотньою.
✦ Якщо третя ягода  подвійна, значить, додому Ви поїдете не одна або ваше знайомство продовжиться набагато довше відпустки.
✦ Якщо ягода, що вказує на останній період вашого відпочинку, з плодоніжкою, велика, стигла і міцна, то Вам пощастить ще не один раз із задоволенням відпочити в тому самому місці, але в інший час.

🔮Ворожіння на ягодах брусниці

Ворожіння на цій північній ягоді розповість, коли здійсниться ваше бажання. Розстеліть перед собою новий рушник. Наберіть, не перебираючи, двома руками жменю брусниці і загадайте своє бажання. Висипте набрану жменю ягід на рушник і уважно розгляньте:
✦ якщо попалися тільки стиглі, яскраві плоди, значить ваша мрія здійсниться найближчим часом.
✦ якщо серед брусниці Ви помітили багато не стиглих ягід, тоді на шляху до здійснення бажання можливі перешкоди.
✦ ягоди з гнильцею показують, що Вам заважатимуть недоброзичливці.

🔮Ворожіння на кісточках вишні

На чистому аркуші паперу (обов'язково білому) намалюйте коло діаметром 9 сантиметрів. Потім візьміть дев'ять кісточок від ягід вишні і підкиньте їх вгору над намальованим колом.
Тлумачення ворожіння:
✦ Усі кісточки опинилися всередині кола – вітаємо, найближчим часом Ваше бажання здійснитись. Залишається лише дочекатися.
✦ Одна кісточка опинилася за межами кола – Ваше бажання здійснитись, але треба докласти максимум зусиль.
✦ Дві і більше кісточки опинилися за межами – на жаль, але вашому бажанню не судилося збутися, не мрійте даремно і не витрачайте на нього свій час.

🔮Ворожіння на смородині

Смородина у народних повір'ях завжди вважалася чарівною ягодою. Для ворожіння на смородині Вам знадобиться розстелити перед собою чистий рушник і взяти по жмені червоної, білої та чорної смородини. Крім ягоди викладіть з них три кола – великий з білої смородини, всередині нього коло меншого діаметру з чорної, а найменший з червоної. За кількістю ягід у кожному колі можна судити про те, як у Вас складуться справи у тій чи іншій сфері життя.
Тлумачення ворожіння:
✦ коло білої смородини означає здоров'я.
✦ коло із чорної – ділові питання.
✦ коло з червоної – любов, стосунки, сім'я, особисте життя.
✦ парна кількість ягід – результат ворожіння сприятливий та проблем у цій сфері життя чекати не варто.
✦ непарна кількість ягід вказує на те, на що Вам слід негайно звернути увагу на цю сферу.

🔮Ворожіння на вишні

Якщо у Вас є суперниця, це ворожіння допоможе дізнатися, кого з Вас вибере хлопець. Візьміть у кожну руку по парі вишень зі зрослими гілочками. У правій руці – це Ви, у лівій – ваша суперниця. Зчепить «сережки» між собою і потягніть у різні боки. Яка гілочка залишиться цілою - ту з вас і віддасть перевагу хлопцю. За будь-якого результату ворожіння з'їжте «суперницю».

🔮Ворожіння на аґрусі

Для ворожіння на аґрусі Вам знадобиться плоска велика тарілка та жменя цих чудових ягід. Для того, щоб отримати відповідь, подумки задайте питання, яке Вас цікавить і підкиньте ягоди над серединою тарілки.
✦ Якщо всі ягоди залишилися в тарілці, ваше бажання здійсниться дуже скоро.
✦ Якщо кілька ягід під час ворожіння випали з тарілки – Вам доведеться докласти багато зусиль, щоб отримати бажане.
✦ Якщо ж більшість ягід покотилася і на тарілці їх залишилося зовсім мало - вашому бажанню, швидше за все, здійснитися не судиться.

🔮Ворожіння на майбутнє по черешні

Коли Ви їсте стиглі, соковиті ягоди черешні можна одночасно погадати на майбутнє. Наберіть в руку скільки влізе ягід і їжте їх по одній, примовляючи на кожну - "здійсниться", "не здійсниться". Остання з'їдена вами ягода і дасть відповідь на ваше запитання.

🔮Ворожіння на бажання по черешні

Перед тим, як з'їсти ягоду, загадайте бажання. Яка ягідка до смаку, така і відповідь:
✦ якщо ягода попалася соковита та солодка – бажання обов'язково здійсниться.
✦ якщо кисла – Ви дарма витрачаєте час.
✦ якщо гнила – ягода попереджає, що загадане Вами таїть у собі серйозну небезпеку.

🔮Ворожіння на долю по винограду

Найкраще для ворожіння зірвати гроно у власному саду. Ну а якщо у Вас немає дачної ділянки, то для гадання можна придбати виноград і на ринку. Тільки не забувайте: торгуватися та брати здачу при покупці магічних ягід не можна. Також не треба спеціально вибирати найкрасивіші і дорогі ягоди - купуйте у першого продавця, що трапився Вам, а далі нехай вирішує доля.
✦ Тонка шкірка на ягодах винограду попереджає про не дуже надійних людей навколо Вас. Остерігайтесь зради і не ділитесь ні з ким своїми секретами.
✦ Виноград з товстою шкіркою говорить про те, що Ви знаходитесь в оточенні добрих і чуйних людей. Близькі завжди готові допомогти Вам і підтримати в будь-яких ситуаціях.
✦ Якщо переважна більшість ягід у гроні стиглі та соковиті – ваші бажання обов'язково виконуватися найближчим часом.
✦ Гнилі або сухі ягоди всередині грона є попередженням про матеріальні та фінансові труднощі. Остерігайтеся крадіжки та шахрайства.
У ворожінні на винограді відіграє роль також і смак ягід:
✦ солодкий виноград – у вашому особистому житті буде все відмінно. Ваш партнер любить та цінує вас.
✦ кислий – віщує сварки. А гнилі ягоди серед кислого винограду – вірна ознака швидкого розриву стосунків.
✦ терпкі ягоди говорять про обман з боку коханого. Можливо, вам не довіряють чи змінюють.

‼️Важливо пам'ятати‼️ Ворожіння – це дотик до таємних знань, тому в цьому питанні важлива точність та акуратність. Майбутнє ми будуємо самі, ворожіння – це просто передбачення варіанта долі людини. Все залежить від того, який шлях у житті людина вибере і якою дорогою піде.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Чарівного ворожіння
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення.
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...