Translate

вівторок, 13 червня 2023 р.

Магічні властивості полуниці

З давніх часів полуниця вважалася чарівною ягодою. Ця соковита ніжна ягода з принадним ароматом воістину може звести з розуму. Не дивно, що в магії полуниця насамперед використовується для вирішення любовних питань, а також для збереження молодості та краси. Це потужний афродизіак, і тому полуницю додають у різні страви, щоб розпалити вогонь кохання.

Полуниця здавна вважається символом достатку та багатства, тому використовувалася для створення амулетів на поліпшення добробуту. Чарівна ягода має унікальну властивість - швидке вбирання енергії, яку можна використовувати, щоб зняти з себе негатив або зробити переклад. Заряджені негативними емоціями ягідки, згодовані ворогам, викликають хвороби, погіршення матеріального становища та постійні сварки. Через таку особливість з'явилася заборона на вживання в їжу полуниці, що виросла на цвинтарній землі.

Максимальна кількість позитивної енергетики містять ягідки, зібрані не більше 4 годин тому. Магічні властивості полуниць укладені і в плоді, і листі, тому при проведенні ритуалів використовуються всі частини. Однак, у магічних ритуалах перевага віддається дикорослій суниці, зібраної вручну, або купленої на ринку. Брати природний інгредієнт із супермаркетів не рекомендується.

Сушені чашолистки полуниці практики використовують для виготовлення амулетів для побудови гармонійних любовних відносин та покращення фінансової сфери життя.

Чітку кількість хвостиків рекомендується помістити в полотняний мішечок і завжди носити з собою, також можна помістити в одному з відділів гаманця. 

А ще пучок сушеного листя полуниці вішають над дверима, щоб усім домашнім супроводжувала удача.

Є чимало полуничних рецептів для відновлення чоловічої сили, лікування інтимних хвороб та навіть спокус. Якщо вірити травникам, чоловікам також допоможуть чаї, заварене їхнє листя та ягід полуниці. А якщо трапиться хвороба «інтимного характеру», розлади, свербіж та почервоніння (як у чоловіків, так і у жінок) – потрібно потовкти у чашці кілька ягід, залити їх молоком, розмішати та випити – при регулярному прийомі цей коктейль допомагає усунути біди у статевій сфери.


🔮Магічні таємниці полуниці:

✦ щоб дівчині затягнути в ліжко чоловіка, що сподобався, перед побаченням потрібно промокнути соком свіжої полуниці область скронь, зап'ястя і груди.
✦ якщо дівчина хоче скоріше вийти заміж, а гідного кавалера немає - потрібно розім'яти в склянці кілька ягід, кинути в кашку невеликий гладкий камінь, щоб він увібрав у себе
✦ енергію ягід і залишити на ніч під місяцем. Вранці камінь помити і носити з собою у кишені – він заманить гідного кавалера.
✦ при наданні позитивного магічного впливу на іншу людину, щоб руни або закляття не завдало мимовільної шкоди, на знімок потрібно укласти 2-3 свіжі ягоди.
✦ щоб виглядати сексуальною та бажаною, потрібно час від часу приймати полуничні ванни – у воду додавати свіжопротерту м'якоть ягід. Такі ванни, тонізують, омолоджують, очищають шкіру.

🔮Ритуал на пристрасть

Полуниця, як символ сексуальності та еротизму, часто використовується у любовній магії. Щоб провести цей ритуал на полуницю, треба у п'ятницю на вечірній зорі заговорити ягоди, кинувши їх у біле ігристе вино зі словами:
Встану я на вечірній зорі,
У підсхідному боці,
Піду з дверей у двері, з воріт у ворота,
У чисте поле, плодючі сади,
Там хтивості плоди.
Хто той плід куштує,
Тому він пристрасті вселяє,
І коханням окриляє.
Візьму я той плід пристрасті,
Віддам його Царю любовної влади
Ой, ти Любовний Царю, гордий государю,
Наведи на (ім'я коханого) пристрасне бажання,
Любовну чарівність,
Пристрасне захоплення,
Палкий потяг.
Я Любовного Царя закликаю,
(ім'я коханого) на любов до мене заклинаю,
Плодом пристрасті,
Друкуванням любовної влади,
Палким вогнем,
Вночі та вдень!
Нехай буде так!
Вино вилити під плодове дерево на фото коханого, залишивши 7 мідних монет.

🔮Ритуал, щоб послабити скорботу

Якщо сталося лихо, можна провести ритуал на основі полуниці. Жменьку свіжих ягід, куплених з рук, необхідно відварити у воді з природного джерела. Коли відвар приготується, до нього додається мед із наступною змовою:
Стигла, червона. Думка у (ім'я) ясна, тако чиста мова, сльозами невмита.
Горе йде, скорботу відводить.
Така солодка, така ягідка, така житина ладна.
Нехай буде так!
Змова вимовляється 3 рази. Відвар перемішується прутиком від осики і вимовляється:
Мішаю, перемішую, погано виводжу, благо творю таке -
(ім'я) більше не тужити,
У скорботі (ім'я) не жити.
Така краса, така ягода,
Така чиста думка, жива голова
І блаженна душина.
Нехай буде так!
Прутик треба спалити.

🔮Змова, щоб привернути увагу

Якщо Вам трапляється зрощена ягода, то її краще приберегти – за допомогою такої полунички можна привернути увагу людини, яка подобається. На здвоєну ягоду треба сказати:
Як ягідка тримає ягідку чіпко,
Так і мене нехай (ім'я коханого) покохає міцно!
Нехай буде так!

Магія та рослини – нероздільні. Просто важливо навчитися правильно користуватися магічними властивостями, які нам надала природа! І тоді будь-які неприємності неодмінно оминуть!

Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Чарівного чаклунства🔮
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...