Translate

понеділок, 5 червня 2023 р.

Магія чаклунства Волошка синя

Вважається, що волошки мають значну магічну силу як оберіг від злих духів, лихої долі та всіляких напастей  витівок лукавого. Тому їх навіть вирощують при садибах, освячують на Маковея та Великого Спаса. Вінки з волошок, сплетені на Зелені свята, протягом року зберігають в домівці. Особливу силу мають волошки для молодих: пучком волошок кроплять наречених на весіллі; настоєм з волошок окроплюють галявини, де гуляють хлопці та дівчата Купальської ночі; таким же настоєм дівчата вмиваються  і їх краса стає недоступною злим чарам.

Волошка – магічна рослина

Основна магічна властивість волошки – захист від нечистої сили. За багатьма народними повір'ями волошка виганяє демонів і злих духів. Особливістю цієї рослини з погляду охоронних властивостей є те, що вона застосовується лише в тому випадку, коли точно відомо, що в тому чи іншому місці завелася нечисть – злий дух, демон тощо. Тобто використовувати волошку «про всяк випадок» не рекомендується, тому що вона має дуже сильне енергетичне поле, яке, якщо так можна сказати, односпрямоване. Тому ця рослина дуже рідко застосовується як оберіг, а найчастіше як конкретна міра очищення простору від шкідливих вібрацій. Наприклад, квітки волошки на ніч залишають у кімнаті, в якій імовірно завелася погань. Вранці ж квіти прибирають.

Нерідко волошки використовують у аграрній магії для охорони пшеничного поля від наведення на нього псування. А також для того, щоб під час польових робіт ні чаклун, ні відьма не могли працівника наврочити або заподіяти будь-якій іншій шкоді. Для цього по кутах поля садять волошки.

Волошка синя може допомогти у розвитку екстрасенсорних здібностей, вона підвищує інтелект і відкриває перед людиною таємні знання. А також за допомогою цієї рослини можна побачити майбутнє. Для цього сині головки свіжих квітів кидають у багаття, а потім дивляться на полум'я та дим. Прийдешні події можуть прийти і уві сні, якщо покласти кілька висушених квітів волошки синьої на ніч під подушку.

Любовна магія

У любовній магії ця рослина має особливий попит. Вважається, що за допомогою волошки синьої можна приготувати дуже сильне приворотне зілля. Більш того, з магічної точки зору, волошка синя сама по собі здатна залучити любов або посилити вже наявні почуття, розпалити пристрасть.

✦ Щоб у подружжя складалися прекрасні стосунки, потяг один до одного не проходив, під матрац їхнього ліжка слід покласти сухі квіти синьої волошки. Букетик із свіжих квіточок, розміщений у спальні, привабить гармонію та мир у будинок.

✦ Якщо самотня людина дуже хоче знайти собі пару, то їй необхідно носити в кишені волошку. Квітка, яка має чимало різних магічних властивостей, притягне до свого власника нових людей, серед яких і буде та сама особистість, яка призначена долею.

✦ Волошка приносить удачу в коханні, причому це навіть більше підходить для чоловіків. Зберіть волошки і поставте букет біля узголів'я, нехай чарівна сила магії волошки перейде до Вас. З тією ж метою кілька квіток можна носити у нагрудній кишені. Вона втратить або збереже свою свіжість, залежно від успіху ваших любовних устремлінь. І навряд чи якусь дівчину залишить байдужою букет волошок з ромашками!

✦ Якщо дівчина сплете вінок із волошок, то рідко який хлопець не зверне на неї уваги. Щоб залучити кохання, треба виконати наступний ритуал. Рано вранці, зі сходом Сонця, сплетіть вінок із волошок. Носіть його весь день. А ввечері, із заходом Сонця, зніміть вінок і пустіть його річкою. Скажіть: «Там далеко-далеко знайди нареченого мені. Як побачить він вінок, відразу згадає про мене».

✦ Щоб хлопець закохався у дівчину, треба зібрати квіти в ніч на Іванів день, сплести з них вінок. Вночі не треба нудьгувати, а провести її з піснями, танцями, хороводами. Вінок після цього треба засушити та зберігати його всю зиму. І якщо з квіток із того вінка заварити чай і напоїти їм свого обранця, то наступного Іванова дня можна готуватися до весілля.

🔮Для удачі у коханні (як чоловіків, так жінок)

✦ Зберіть волошки і поставте букет у вазу, або в будь-яку іншу ємність, що підходить для букета. Саму вазу розмістить біля узголів'я. Чарівна сила рослини перейде до вас.
✦ Втім, волошка настільки сильна, що досить носити на грудях кілька її квіток.
✦ Можна звичайно і букет квітів подарувати коханій людині, в якій будуть волошки.

🔮Ритуал для привернення уваги

Рано вранці, разом зі сходом сонця, зберіть волошки і сплетіть з них вінок. Носити його потрібно цілий день. Увечері, на самому заході сонця зніміть вінок і пустіть його по річці. Заради кохання можна і за місто виїхати! Опускаючи у води вінок, скажіть такі слова: «Там далеко вдалині знайди нареченого мені. Як побачить він вінок, відразу згадає про мене».
Є ще один не менш вірний спосіб. І хоча кажуть, що приворожувати кохану людину не варто, але коли любиш, коли серце розривається від почуттів.

🔮Волошковий приворот

Для цього привороту знадобляться такі інгредієнти: по 50 г сушеної волошки та розмарину, нитка, голка, кадильниця і! Магія не стоїть на місці – знадобляться фотографії коханої людини та ваша.
З суміші робите порошок і наповнюєте кадильницю. Воскуріть! Після чого візьміть фотографії і зшийте їх лицьовими сторонами, при цьому співаючи текст: таморе, кошатен, інхома.
Наспівуючи, потримайте над димом пошиті фотографії. Попіл змішайте з порошком із волошки та розмарину і знову зашкуріть кадильницю.

❗Кохання не живе саме по собі. Воно обов'язково вибирає чиєсь серце. Якщо ваше серце ще не знає, що це таке, то потрібно не чекати, а діяти.

Іноді волошка синя застосовується як рослина, що встановлює зв'язок з потойбічним світом і з душами померлих. Також цю квітку використовують у ритуалах, за допомогою яких знімають пристріт, псування та прокляття. Волошка синя додають у відвари, покликані знищити будь-який негативний магічний вплив і захистити від будь-якого зла.

🔮Ритуал очищення простору

Залиште квіти волошки на ніч у тій кімнаті, на яку лягає підозра, що тут не так! Вранці квіти треба прибрати.
Якщо в кімнаті знаходиться хворий, то для якнайшвидшого одужання пацієнта, демонів із цього простору потрібно прибрати. Для цього необхідно обкурити хворого на дим із сухої трави волошки.
До речі, звичайний чай із квіток волошки може зруйнувати майже будь-які чари, а також заздрість, наговор. Для цього чай із волошок треба пити опівдні 3 дні поспіль.

🔮Зілля від псування та пристріту

Для приготування зілля, треба у Повню зібрати квіти волошки та залити гарячою водою, яка ще не дійшла до стадії кипіння. Наполягати квіти потрібно протягом години. У цей настій киньте пару гілочок ісопу, пір'їнок часнику та кілька листків полину. Зачекайте ще півгодини та додайте трохи гарячої води. На ніч ємність поставьте так, щоб на неї попадало місячне світло. Вибір місця не є важливим. Головне - попадання місячного світла, що несе в собі необхідну для зілля енергію.
Зілля використовується зовнішньо! Найкраще вилити у ванну. Хоча можна просто побризкати по кутах ванної кімнати.

🔮Ритуал для хорошого врожаю

Якщо ви займаєтеся сільським господарством, а можливо навіть фермерством, то не зайвим буде знати, що волошка вбереже ваші поля від псування, як власне від чаклунів і відьом, які цю псування спробують навести. Для цього достатньо посадити волошку по кутах своїх угідь.

🔮Зілля для неприємної людини

Якщо у вашому колективі є людина, яка вам неприємна через її хамство, грубість і просто безсторонню поведінку, напоїть її чаєм з квітами волошки. Для заварки цілком вистачить двох трьох квіток. Чудова рослина навчить вашого колегу тактовності!

Цілющі властивості волошки

Звичайно, має волошка і потужні цілющі властивості. І насамперед допомагає покращувати пам'ять, зміцнює здоров'я, заспокоює нерви. Відвар із волошок підвищує працездатність. Звичайно, настій з волошок – це ще й серцевий засіб, що покращує роботу кровоносної системи, тонізує серцевий м'яз, знижує ризик інсультів та інфарктів. Застосовують настій із квітів цієї рослини для м'якого та безпечного зниження артеріального тиску. Волошка повертає апетит, стабілізує роботу шлунково-кишкового тракту.

Лікують настоєм волошки та очні хвороби. Для приготування різних лікувальних засобів використовують лише крайові пелюстки квітки, серцевину не чіпають. Так якщо заварити чайну ложку сухих пелюсток василька у двох склянках окропу, потім остудити та процідити відвар. Його застосовують для зняття втоми очей, усунення сверблячки та почервоніння. Досить просто змочити ватяні тампончики у відварі та потримати їх на очах хвилин п'ять-десять. Широко використовують цілющу силу волошки і в косметичних засобах.

Знахарські рецепти

Настій волошки синьої

1 чайну ложку квіток волошки залити склянкою окропу. Настояти 20 хвилин, остудити та процідити. Приймати по 1/4 склянки за півгодини до їди 3 рази на день як легкий сечогінний та потогінний засіб.

Для лікування захворювань очей

Стакан квіток волошки синьої залити склянкою окропу і настоювати протягом години. Остудити і процідити.
Робити примочки для очей протягом 4-5 днів. Діє як протизапальний та дезінфікуючий засіб.

Компрес

Ефективним засобом для зняття втоми з ніг та при варикозному розширенні вен є компреси з остиглого настою волошки синьої.
3 чайні ложки квіток заливають 1/2 літри окропу і настоюють протягом години.

Висновок

З волошкою синьою у магічних цілях потрібно поводитися вкрай акуратно. Справа в тому, що ця рослина має дуже сильну енергетику, яку не кожна людина в змозі винести. Крім того, дим волошки може спровокувати галюцинації, а також викликати тривогу, сильний – ірраціональний – страх. Тому обкурювати приміщення волошкою синьою треба дуже обережно.

Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...