Translate

вівторок, 20 червня 2023 р.

Магія Літнього Сонцестояння: обряди та ритуали, як загадати бажання

У День Літнього Сонцестояння посилюється сонячна енергія та різко зростає потенціал для магії. Це один із найпотужніших днів у році. Вважається, що у День Літнього Сонцестояння усі магічні ритуали, обряди та змови мають особливу силу.
 Багато традицій та вірувань тягнеться ще з язичницьких часів. Наприклад, щоб задумане здійснилося, потрібно сплести вінок із польових квітів, а у процесі плетіння повторювати бажане, або читати змову. Особливої популярності цей обряд набув у молодих дівчат, які хотіли якнайскоріше вийти заміж.

🔮Квітковий ритуал

У День Літнього Сонцестояння 21 червня або наступного дня  22 червня, щоб наповнитися енергією Сонця, можна зробити з польових квітів вінок і надіти його на голову. Цей ритуал має особливу силу. Вважається, що кохання можна залучити за допомогою квітів календули, лаванди, розмарину, соняшника, а також папороті, гілок дуба та горобини. Тому якщо ваше бажання пов'язане з особистим життям, додайте їх до букету.

Коли плестимете вінок, думайте про здоров'я, фінанси і благополуччя. Коли прикраса буде готова, потрібно закріпити все вогняним ритуалом. Засвітіть жовту свічку – ще один символ Сонця – і подумайте про те, чого Ви хочете у найближчому майбутньому.

🔮Ритуал на захист будинку

День Літнього Сонцестояння  це чудовий час для того, щоб провести ритуал на захист вашого будинку. Захисні чари, зроблені цього дня, будуть особливо сильними. Ритуал на захист будинку також добре проводити в дні повного місяця і в день осіннього рівнодення.

Для ритуалу на захист будинку Вам знадобиться шматок дерева горобини, червона тканина та червоні нитки. Ви можете використовувати каміння, що мають захисні властивості, наприклад, агат або бірюзу, і захисні трави на Ваш вибір, наприклад, це можуть бути звіробій, жимолість, аніс.

Помістіть все це разом у червону тканину, загорніть її та зав'яжіть червоною ниткою, сказавши сім разів:
Як горобина пов'язана червоним, так захист оточує мій будинок. Нехай буде так!
Щоразу, коли ви кажете ці слова, додавайте один вузол на червоній нитці. Помістіть ваш захисний амулет у будь-яке безпечне місце в дома або біля будинку.

Такий самий ритуал можна зробити і для захисту вашого автомобіля. У цьому випадку захисний амулет слід помістити в автомобіль.

🔮Обряд на молодість та красу

Добре заряджати у ці дні предмети, якими Ви часто користуєтесь, зробивши їх справжнім амулетом. Ідеальні для зарядки дзеркальця та пудри – адже вони нам будуть віддавати заряджену енергію щодня протягом року. Взагалі енергетичній зарядці піддаються будь-які предмети, які виготовлені з каменю або металу. Але при цьому це не повинен бути предмет, який Ви використовуєте надто часто (наприклад, ключі), інакше вся енергетика ритуалу «збереться» дуже швидко.

Дзеркальця, пудру, нефритову маску, гребінь, прикраси можна зарядити на молодість та красу. Для цього необхідно викласти на білий аркуш паперу на Сонце предмет, що заряджається, попросити Сонечко дати Вам енергії, молодості та краси і прочитати змову:
Скільки листя в лісі, скільки квітів у полі,
Стільки й щастя у моїх очах.
Як сонечко ясним світлом золотитися,
Так і ти (назва предмета) красою та молодістю святись!
Щастя та любов мені приноси, красу та чари жіночі дари!
Нехай буде так!
Потім залиште предмет, що заряджається, на 1-1,5 години на Сонці. Після цього при використанні можете згадувати ритуал і уявляти, як промениста енергія Сонця вбирається у вашу шкіру, волосся, очі і воно починає світитися.

🔮Обряд для здоров'я

Якщо Вам потрібно поправити здоров'я, вранці в День Літнього Сонцестояння вийдіть на вулицю або відкрийте вікно, щоб на Вас падали сонячні промені, і скажіть 3 рази:
Обігрій ти мене, Сонечко,
Висвітли своїми промінчиками,
Наділи здоров'ям міцним,
Вижени хворобу-хворобу злу.
Як Сонечко пітьму проганяє,
Так прожене і мою хворобу.
Нехай буде так!

🔮Талісман Сонця

Ритуали сонячної магії значно посилюються. Наприклад, цього дня ви можете зробити собі талісман Сонця.
Для того, щоб зробити талісман Сонця своїми руками, перш за все, потрібно вибрати спокійне місце та видаливши погані думки, одягніть одяг золотого або жовтого кольору і золоте кільце на палець. Поклавши праву руку на ліву, подивіться на Сонце та відчуйте енергію нашого світила, що несе нам життя.

Потім почніть виготовлення образу Сонця – сонячного талісмана проти депресії. Ви можете зробити образ Сонця з дерева, а можете вирізати його із щільного паперу та покрити фарбами. Пам'ятайте, що Ви повинні почати і закінчити роботу в той же час Сонця. Саме талісман, виготовлений власними руками буде допомагати Вам і працювати на Вас.

Після того, як ви зробили образ Сонця, його слід зарядити. Покладіть ваш талісман на стіл, покритий жовтою тканиною, і нехай його висвітлюють сонячні промені. Зверніться до Сонця і попросіть у нього підтримки через талісман, щойно зроблений Вами. Отже, ваш талісман готовий і заряджен. За часів депресії звертайтеся до нього за підтримкою Сонця.

Не забувайте час від часу повторно заряджати ваш талісман сонячної енергії.

🔮Обряд на створення оберегу

У День Літнього Сонцестояння прийнято було створювати обереги та талісмани.
Найвідоміший оберег, який робили цього дня, це Відьміни Сходи. Для того, щоб зробити його, потрібно взяти стрічку жовтого або золотого кольору та 9 намистин будь-яких кольорів.

Далі треба буде сплести Відьміни Сходи. Схема плетіння оберега дуже проста  нанизуєте на стрічку бусинки за схемою: вузол-бусина-вузол-вільний шматок стрічки, вузол-бусина-вузол і т.д. Нанизуючи кожну намистину, потрібно загадувати за одним бажанням, або ж повторювати те саме. Коли всі 9 бусин нанизані на стрічку, слід зав'язати ще два вузли  на початку і кінці драбинки.

Цей оберег можна підвісити біля вхідних дверей або носити із собою.

🔮Талісмани на кохання та щастя

Під час Літнього Сонцестояння можна зробити талісман, який приваблює щастя, кохання та позитивні емоції. Для цього необхідно зібрати квіти червоного відтінку  досить невеликого букета і перев'язати їх червоною ниткою.

Під час ритуалу необхідно вимовляти слова:
Червоний колір допоможи,
Удачу, щастя і любов залучи,
Прибери печалі геть,
Нехай увійде моє кохання.
Нехай буде так!
Талісман з квітів можна прикрасити будинок або вхідні двері.

🔮Любовна змова у День Літнього Сонцестояння

Якщо дівчина страждає від нерозділеного кохання, то привернути увагу свого обранця можна так. На світанку вийдіть на відкриту місцевість і, звернувшись до Сонця, скажіть:
Встала я на сиру землю, дивлюся я на східний бік.
Як червоне сонечко засяяло, як світить і гріє воно все, що існує на землі, так би й у (ім'я чоловіка) засвітилося почуття ніжне до мене (своє ім'я). Нехай буде так!

🔮Млинці для коханого

На сонцестояння (21 червня), як і на Масляну, прийнято пекти млинці, що символізують собою сонце. Млинці замовляють, кроплять святою водою. Наприклад, якщо випеченим у день сонцестояння млинцем пригостити коханого зі словами:
З'їж млинець золотий!
а про себе потім додати
Будеш ти навіки мій! Нехай буде так!
Це допоможе прив'язати до себе обранця і він неодмінно незабаром зробить дівчині пропозицію вийти заміж.

🔮Ритуал на заміжжя

Щоб швидше вийти заміж, увечері 21 червня дівчина на самоті повинна зібрати 12 різних трав або квітів (які властивості, що залучають любов, в цей день мають рослини календули, лаванди, розмарину, ромашки, соняшнику, папороть, вербена, дуб і горобина) зі словами:
Аромати лука,
Аромати поля,
Занесіть мене в сонне роздолля.
Ляжу дівкою, прокинуся дружиною.
Нехай буде так!
Після цього потрібно лягти спати. Зранку зібраний букет загорнути в папір і спалити у багатті.

🔮Ритуал на зміни у житті

Щоб докорінно змінити своє життя, у ніч із 21 на 22 червня потрібно перевернути якнайбільше предметів у своєму будинку. Поставте чашки та склянки вгору дном, переверніть взуття, переверніть стільці. Все, що можна поставити навпаки або догори дригом  переверніть і поставте. Під час цього ритуалу важливо думати про те, що ваше життя перебуватиме у ваших руках і саме з цього моменту Ви починаєте його змінювати. Після скажіть:
Будинок нагору дном, інше життя почнеться з новим днем!
Лягайте спати. На ранок у міру потреби можете повертати перевернуті предмети в їхнє звичне становище.

🔮Ритуал на зміни в житті

Щоб змінити своє життя, потрібно всю ніч провести біля джерела або криниці (якщо це не загрожує вашому життю), щогодини випиваючи з нього склянку воду зі словами:
Як вода біжить – змінюється,
Так і життя моє зміниться.
Як сказала, так і стало!
І нехай буде так!
Проводити ритуал потрібно із заходу сонця і до самого світанку. Але так як ніч найкоротша на рік, то це займе лише близько 6 годин.

🔮Ритуал на виконання бажання

У День Літнього Сонцестояння 21 червня можна загадувати бажання. Сплетіть вінок із польових квітів. У процесі думайте про своє бажання, постарайтеся відчувати у своїй лише позитивні емоції. Надягніть вінок на голову.

Якщо Ви на природі, розпаліть вогонь і щось пожертвуйте вогню – це може бути предмет одягу, старий гаманець, взуття та інші особисті речі. Кидаючи свою річ у вогонь, скажіть: «Оплачено!». Тим самим Ви заплатили за виконання свого бажання.

Якщо Ви знаходитесь у місті, то можна запалити свічку та акуратно підпалити щось дрібне з особистих речей. Будьте обережні з вогнем. Скажіть ті ж самі слова. Вогонь має погаснути сам.

🔮Ритуал на виконання мрії

21 червня треба стати ще до світанку, щоб зустріти сонце. Потрібно вийти на вулицю або хоча б підійти до того вікна, яке виходить на схід, відчинити його, широко розкрити руки, вітаючи сонце, і вимовити слова:
Сонечко яскраве, Сонечко червоне, допоможи мені в моїй справі,
виконай мрію мою, світлом яскравим висвітли, променем зігрій.
Потім необхідно вимовити чітку і конкретну формулювання бажання. До закінчення року бажання здійсниться. Якщо ти не встигнеш зустріти світанку, то не біда. Протягом усього дня можна загадувати бажання, особливо на воду чи під час плетіння вінка. Просто виконання може трохи затягнутися.

Якщо немає можливості дотриматися ритуалів наших предків, просто відкрийте вікно, прислухайтеся до звуків ночі, подумайте про хороше і загадайте бажання. Магія та сила природи обов'язково допоможуть їх здійснити.

Магія Літнього Сонцестояння дарує можливість підкреслити зв'язок із природою, поглибити самопізнання та забезпечити підтримку на шляху досягнення бажань. Важливо пам'ятати, що ритуали та символіка мають особистий характер, і кожна людина може знайти свій унікальний спосіб відчути та використати енергію Літнього Сонцестояння.

Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення.
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...