Translate

пʼятницю, 23 червня 2023 р.

Магічні властивості суниці

Суницю люблять багато хто з раннього дитинства. Ця ягода має особливий смак і аромат, спробувавши який один раз переплутати з іншими неможливо. Але не всі знають, що, крім прекрасних смакових і корисних властивостей, суниця вважається сильною магічною ягодою. Так, її листя та ягоди цінувалися у знахарів у всі часи, а молоді дівчата нерідко зверталися до суниці по допомогу, щоб знайти вірного супутника життя.

За любов до цієї ягоди можна навіть визначити характер людини! Ті, хто люблять суницю, як правило, мають веселу і добру вдачу, а ось особистості недобрі і дратівливі зазвичай не відчувають до неї ніяких теплих почуттів. Тож ті, хто думає про швидке заміжжя, повинні обов'язково з'ясувати у свого судженого ставлення до суниці, щоб потім не розчаруватися!

У німецькому фольклорі є цікава сунична легенда.
Давним-давно жили в одному селі хлопчик і дівчинка. Батьки рано померли, і дітей взяла на виховання чужа сім'я. Але потім у країні настали важкі та голодні часи. Зла мачуха відвела дітей у ліс і залишила там, прирікаючи на смерть. Хлопчик з дівчинкою довго плакали, блукали лісом, поки не набрели на маленький будиночок. Жили у ньому добрі гноми. Вони дали дітям чарівні камінці і сказали: «Коли ваші сили будуть зовсім закінчуватися, киньте це каміння на землю». Зрештою діти так і зробили. Коли каміння впало на землю, вони перетворилися на суницю. Ягоди дали дітям нові сили. Хлопчик із дівчинкою благополучно вибралися з лісу та дожили до глибокої старості.

Суниця вважається сильною помічницею і в любовній магії. Недаремно існує легенда, що суниця – це сльози Венери, яка гірко страждала після смерті Адоніса. І справді, якщо придивитися, можна побачити якусь подібність суниці з серцем формою. Науково доведено, що суниця сама собою – досить потужний афродизіак. А пара крапель суничної олії на тілі допоможе набути популярності у представників протилежної статі, а також стабілізувати стосунки з існуючою половинкою. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про Магічні властивості суниці, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Секрети суничного чаклунства

Суниця – одна з небагатьох ягід, яка має справді світлою та доброю енергією. У магії вона приносить удачу, любов та виконання бажань. Полудень вважається часом царства добрих сил, тому якщо зібрати ягоди або листя в цей час, можна придбати цінний талісман проти будь-якої нечисті. Слов'яни носили пояс, що складається із земляного листя, особливо, коли йшли на полювання. Вважалося, що такий талісман відлякає змій.
✦ Зібрані опівдні ягоди суниці служать прекрасним амулетом проти нечисті і позбавляють нічних кошмарів, а якщо носити пояс із листя суниці, то можна не боятися укусів змій.
✦ Аромат ягід суниці допомагає створити в будинку неповторний затишок та гармонію, також допоможе очистити ауру та стабілізувати роботу чакр.
✦ Суничне масло стане магнітом для фінансів, якщо капнути пару крапель у новий гаманець.
✦ Якщо зберегти кілька листя ягоди в кишені, як талісман, можна отримати фінансовий прибуток або з успіхом змінити роботу, отримати підвищення.
✦ Сухе листя суниці, пов'язане в пучок рожевою стрічкою і розміщене в передпокої або біля порога, як магніт залучає в будинок удачу.
✦ Запах суниці може зробити привабливим ваш гаманець для грошей. Достатньо капнути всередину нього лише 1 краплю суничної олії.

🔮Ритуал на вдачю

Збір суниці може стати не просто звичайним збиранням, а й особливим ритуалом для залучення вдачі та благополуччя. Маги рекомендують під час збирання суниці думати виключно про хороше чи мріяти. Щоправда, у цьому випадку зібрані ягоди Ви повинні з'їсти самі, щоб ваші мрії втілилися у реальність.
Також знаючі люди радять збирати не тільки добрі та великі ягоди сунички, а й дрібні, гнили. Ці «нехороші» ягідки треба збирати в окрему ємність і замовляти:
«Суниця, все гнилий забери, а мені гарне подаруй».
Після збирання суничну «некондицію» слід закопати в землю подалі від вашої оселі. І все буде добре.

Любовна магія суниці

Ягоди суниці є сильним афродизіаком. У давні часи ласощі з неї неодмінно подавалися нареченим. І в наші дні можна відчути силу суничних «любовних» страв. Наприклад, пригостить свого нареченого суничним морозивом або суницею в шоколаді. Салат зі свіжої суниці та малини, приправлений подрібненим листям м'яти – теж чудова страва для збудження любовних почуттів. І ще один секрет для спокусниці – дика суниця, як додавання до білого портвейну, має репутацію найпотужнішого афродизіаку.
Якщо мрієте сподобатися протилежній статі, то необхідно капнути на себе кілька крапель ефірної олії із запахом суниці. А ще вважається, що знайти дві ягідки, що зрослися, і з'їсти їх навпіл з коханим – до вічного кохання.

🔮Ритуал, щоб залучити кохання

Щоб залучити кохання за допомогою суниці, слід насамперед заговорити суничну ягоду. Замовляючи ягоду, слід думати про те, як добре дівчині житиме у коханні, у шлюбі, у гармонії. Найголовніше – брати ту ягоду, яку дівчина зірвала сама в день Давида Суниця. Взявши суничну ягоду, варто прошепотіти таку змову:
Ягідка чарівна, ягідка земляна.
Ти будеш чарівною, коли тебе зібрала я.
Допоможи мені ягідка, приведи любов до мене,
А коли будеш вірною, то відплачу вдосталь тобі.
Нехай буде так!
Після виголошення цієї змови, ягоду варто відкласти на кухонному або обідньому столі. Головне  простежити, хто перший з'їсть ягоду. На енергетичному рівні суниця притягне до себе нареченого конкретної дівчини, виконуючи заговорене їй прохання. Варто простежити, хто зі знайомих дівчини першим з'їсть суничну ягоду – він же виявиться її звуженим.

🔮Обряд, щоб не сваритися з близькими

Потрібно було 9 липня зібрати гнилі та дрібні ягідки суниці та принести їх додому. Поставити ємність з ними в центрі кімнати, де зазвичай зустрічається вся родина, і сказати такі слова:
Суниця, всі сварки та скандали забери,
У наш дім мир та радість подаруй.
Нехай буде так!
Після цього, ягідки закопували подалі від будинку, примовляючи:
З гниллю піде,
Все погане ягідка суничнка забере.
Як сказала, так і стало!
Нехай буде так!
Потім усі члени сім'ї обов'язково їли свіжу і велику суницю.

Магія та рослини – нероздільні. Просто важливо навчитися правильно користуватися магічними властивостями, які нам надала природа! І тоді будь-які неприємності неодмінно оминуть!

Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...