Translate

неділю, 4 червня 2023 р.

Повня у червні 2023: коли буде та що не можна робити

Зустрічаємо Повний місяць

4 червня 2023 року ви зможете спостерігати Полуничний Повний Місяць. Чому Повня так називається і чим вона відрізняється від інших Повних місяців? Давайте розберемося.

Перший Повний місяць літа 2023 року настане в неділю, 4 червня, о 5:44 за київським часом. Місяць стане повним у знаку Стрільця, а спостерігати повний диск світила можна буде за день до і після явища.

Стрілець  вогненний знак, який символізує бадьорість, енергію, рішучість та наполегливість. У дні Повні люди стануть більш активними, відкритими та цілеспрямованими.

Цього місяця Повний місяць випадає на 16-й місячний день.

Чому Повний Місяць у червні називають Полуничним?

Як і іншим Повням у році, назву цієї придумали індіанці Північної Америки. Не мудруючи лукаво, вони давали ім'я Повні, спостерігаючи за природою. В цей час на материку наступав сезон збору полуниці, тому і Повня стала полуничною. Але у неї є й інші назви:
✔ у китайців  Місяць Лотоса;
✔ у кельтів – Кінський Місяць;
✔ у черокі  Місяць Зеленої Кукурудзи;
✔ у південній півкулі  Дубовий Місяць або Холодний Місяць, Місяць Довгої Ночі.
Є і ще одна дуже поетична назва Місяця у червні  Повня Троянд.

Полуничний місяць насправді рожевий?

Хоча назва і викликає асоціації з рожевими та червоними ягодами, вона не має відношення до кольору червневого Повного Місяця. Швидше за все, місяць буде золотаво-жовтогарячий або білий, як і в інші місяці. Втім, Повня все-таки може набути червоного відтінку.
У Північній півкулі Повний Місяць у червні настає незадовго до літнього сонцестояння, яке припадає на 21 червня. Для спостерігачів із північних широт Місяць тим часом висить низько над горизонтом. У такому положенні він іноді здається рожевим чи червоним, тому що його світло розсіюється в атмосфері. До речі, з тієї ж причини нам здається яскраво-червоним світанкове і західне Сонце.

Повня у червні 2023 року: що не можна робити

Під час Повні багато людей стають нервовими і можуть впасти в депресію. Емоції в цей час дуже сильні, до того ж знак Стрільця витягує назовні всі негативні якості.

✔ Не можна метушитися, сваритися, панікувати, з'ясовувати стосунки. Місяць у Стрільці може посилити всі ці прояви. Невеликі конфлікти можуть перерости у серйозні протистояння, а брутальне слово викличе справжню пожежу.

✔ З 3 по 5 червня постарайтеся не порушувати межі дозволеного, не ризикуйте, не робіть необачні вчинки. Місяць підштовхуватиме до такої поведінки, постарайтеся стримувати ці пориви. Інакше повернутись до стабільної ситуації буде дуже складно.

✔ Не варто переїдати в ці дні, зловживати жирною, гострою, солоною їжею, алкоголем, солодощами. Будь-які надмірності – під забороною.

✔ Не варто займатися роботами на землі або в саду  в Повний місяць залиште всі рослини в спокої.

✔ Будьте особливо обережні під час знайомств  нові люди можуть призвести до неприємностей. Новий контакт стане проблемним.

✔ Не починайте нових справ, проектів, роботи. Але можна займатися плануванням, складати списки.

✔ Небажано займатися справами, що викликають негативні емоції – дивитися сумні фільми, слухати сумну музику, читати сумні книги. Не варто думати про щось погане.

✔ Не слід позичати, брати у борг чи в кредит.

✔ З обережністю варто відвідувати незнайому місцевість.

✔ Небажано відвідувати галасливі вечірки.

Повня у червні 2023 року: що можна робити

Під час будь-якої Повні всі люди відчувають особливий приплив енергії. Енергія червневої Повні подвоюється за рахунок енергії Стрільця, тому дуже важливо направити її в правильне русло.

Що потрібно робити в Повню:

✔ наводити порядок в домі, розкладати все по своїх місцях;
✔ миритися з тими, з ким були конфлікти;
✔ займатися творчістю, втілювати в життя нові ідеї;
✔ медитувати, присвятити час догляду за тілом.

Також в цей час важливо навести порядок в думках і зберігати оптимістичний настрій. Це чудовий момент, щоб скористатися позитивною енергією Стрільця, заглянути всередину себе і попрацювати над собою. У Полуничну Повню можна реалізовувати плани, які ви давно відкладали  Стрілець додасть вам впевненості в собі і стане покровителем.

Чому Полуничний Місяць вважають особливим?

З давніх-давен люди вірять, що зміни на небі безпосередньо впливають на їх долю, а тому рожевий Місяць асоціюють з магією і приписують їй підвищений ефект від будь-яких обрядів і ритуалів. Цей період чудово підходить для самопізнання, проведення різних духовних практик та енергетичного обміну.

Навіть якщо у Вас немає жодного досвіду, то просто спроба зрозуміти свої справжні почуття, прослуховування сабліміналів та йога точно не пройдуть даремно. Якщо ж Ви бажаєте отримати від Полуничного Місяця максимум результату, то ґрунтовно підготуйтесь до загадування бажань.

Як загадати бажання у день Повного місяця?

Повний місяць – час загадувати бажання, а Полуничний Повний Місяць особливо сприятливий для ритуальних обрядів. У цей час Місяць досягає своєї пікової фази, і бажання мають властивість збуватися з ще більшою часткою ймовірності. Потрібно лише правильно їх загадувати.

Як сказано вище, постарайтесь ізолювати себе від негативу. Будь-які коливання під час концентрації можуть повернути заповітні слова зовсім на інший бік (а це Вам точно не потрібно). Далі сформулюйте свої цілі та плани максимально чітко, щоб енергетичні потоки не домалювали картинку на власний розсуд.

Також не забувайте фіксувати та візуалізувати мрії на папері та в голові. Так ваші задуми втіляються чітко та без імпровізації. Плюс можете скористатися додатковими ритуальними інструментами  свічками, дзеркалами або іншими незвичайними помічниками.

Існують різні ритуали для загадки бажань, Ви можете вибрати будь-який, але найбільш ефективними вважаються ті, які загадуються, коли Повний Місяць заглядає до вас у віконце.

🔮Обряд «записка на бажання»

Приготуйте свічки, блокнот та ручку. Побачивши в нічному небі Повний Місяць, запаліть свічки, сфокусуйте свої думки на бажанні, яке ви хочете загадати, запишіть його на папері, використовуючи чіткі та конкретні слова.
Вимовте своє бажання вголос тричі, щоразу чітко уявляючи, як ваше бажання здійснюється. Уявіть, що Ви отримали те, що хотіли. Обов'язково подякуйте Місяцю за його допомогу та підтримку.
Після цього записку з бажанням сховайте в затишне місце, продумайте план дій і починайте втілювати його в життя. Будьте певні – успіх супроводжуватиме Вас.

🔮Змова в Повний місяць на виконання бажання

Змови на виконання бажання в Повний Місяць – це найефективніші магічні ритуали, які можуть виконати реальні бажання у дуже короткий термін. Дивлячись на Повний місяць, потрібно загадати бажання, і сказати слова змови:
Обряд на Повний Місяць починаю,
Слова змови місяцю читаю.
Як місяць на небі повний,
Так і бажання моє виповнитися сповна.
На небі зірочка впала,
А я своє бажання загадала.

Повня – це найнебезпечніше і водночас найпродуктивніше для нас місячний стан. Кожен може досягти успіху, але й у той же час може впасти в калюжу. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...