Translate

середу, 21 червня 2023 р.

А ви знали, що за улюбленою ягодою можна визначити характер жінки?

Разом із літом починається довгоочікувана пора ягід. З того, які смакоти жінка воліє, можна багато про неї сказати. Звісно, улюблених ягід може бути кілька. Але якась все ж таки для Вас най-най-най смачніша! Саме за нею можна визначити характер дівчини. 
Ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii Просто вибирайте в наведеному нижче списку те, що Вам більше подобається, шукайте свою улюблену ягідку, і дізнайтеся щось більше про свій характер. Моя улюблена – вишенька 🍒, а Ваша?

Аґрус

Жінки «Аґруски» чесно вважають, що людина створена для насолоди життям. І намагаються від своєї теорії не відступати. Вміють тонко пожартувати та зайняти компанію, але любителі аґрусу не переносять «чорний» гумор. Також мають здібності знаходити радості на кожному кроці. Якщо радостей немає, влаштовують їх самі. Люблять веселі компанії, застілля та не пропустять симпатичного представника протилежної статі. Знаходять спільну мову з людьми різного соціального стану. Жінки «Аґруски» дуже люблять екстрим і не уявляють свого життя без адреналіну. 

Брусниця

Любителька цієї ягоди вміє себе подати. Знає, як швидко порозумітися з оточуючими. Як правило, вроджений психолог. «Брусничка» з першого моменту зчитує співрозмовника і далі грає за своїми правилами, не забуваючи про свої інтереси. Знає, як досягти мети. Намагається тримати почуття під контролем.

Виноград

Основна риса характеру, властива любителькам винограду  це скритність, витримка і терпіння. «Виноградки» здатні зберігати чужі таємниці, цим жінкам можна довірити найпотаємніше.
Дівчата, які обирають ці ягоди, відкриті для змін. Їм не подобається тривалий період перебувати у стані застою, коли нічого не відбувається. Неважливо, про що йдеться  про особисте життя або про роботу  якщо ви не рухаєтеся, ви не виграєте.
Швидше за все, робота займає чи не чільне місце у житті любительки цієї ягоди. Але навіть якщо карколомну кар'єру вона і не побудує, повагою користуватися точно буде.

Вишня

Щира та вірна – ці два слова краще за інших характеризують дівчат такого типу. Вони мають життєрадісний настрій і ніби дивляться на весь світ крізь рожеві окуляри. Їх відрізняє творчий талант та вірність, завдяки якій вони стають для інших людей чудовими друзями.
Однак, ця ягідка на смак дівчатам, здатним на різкі слова та безрозсудні вчинки. «Вишеньки» імпульсивні, але заради друзів та близьких готові гори згорнути. Для них нічого немає краще, ніж перебувати в оточенні близьких родичів та улюбленого партнера. «Вишеньки» мають якість «вірних друзів», вони просто притягують до себе любов.

Жимолость

Піддавати все сумніву, аналізу – улюблене заняття «Жимолості». При цьому, якщо ситуація не дуже приємна, вона зможе знайти позитивні моменти. Майже не робить спонтанні покупки та не робить необдумані вчинки. Любителька цієї ягоди – раціональна особа. «Сім разів відміряй...» – прислів'я придумане, здається, саме про неї.

Журавлина

Любителька цієї ягоди знає, чого хоче у житті. Цілеспрямована та правдива. Брехня для шанувальниці журавлини часто зовсім неможлива. Друзів у неї може бути небагато, але це, як правило, дуже близькі їй за духом люди. «Журавлина» – любителька подорожей. Причому аж ніяк не комфортних, воліє, швидше за все, похід у важкопрохідні місця з рюкзаком та наметом, їжа на багатті та пісні під гітару.

Ірга

Любителька цієї ягоди на вигляд дуже скромна і ніжна натура, але в той же час має твердий внутрішній стрижень. «Ірга» здатна по-справжньому захопити представників протилежної статі. Вона часто володіє воістину чарівними чарами. Вміє підтримати розмову, зацікавити собою. «Ірга» дотримується своїх заповідей, намагається не порушувати обіцянки і не піддається спокусам. Серед шанувальниць цієї «винної ягоди» чимало тих, хто веде здоровий спосіб життя та зовсім не приймає алкоголь та нікотин.

Лохина

Любителька цієї ягоди – сентиментальна та вразлива натура. Любить проводити час у компанії друзів, водночас будинок – її чільне місце. Гостинна та привітна. Любить дітей та відпочинок на природі. При цьому часом дуже потребує підтримки близьких.

Малина

Та ще штучка! «Малинкам» властиве кокетство, милування собою та неабияка частка егоїзму. Усе в неї залежить від настрою. Якщо воно хороше, то навряд чи вдасться знайти більш душевної, чуйної та доброї особи. Прийде на допомогу навіть без поклику, обласкає, напоїть-нагодує і направить куди треба. Але все кардинально змінюється, якщо «Малинка» не в дусі. Перед нами ніби інша людина – різка та незрозуміла. Дівчата-Малинки мають яскраво виражену індивідуальність, вони готові йти проти течії або на заклик власних інтересів.

Морошка

Часто це зовсім та особа, якій здається. Пізнати її непросто,  вона "сама по собі". Морошці практично ніколи не буває нудно. Любителька цієї ягоди невибаглива, легко переносить підвищені навантаження. Працьовита і терпляча. Спілкуванню з друзями воліє усамітнення та походи на природу. Обов'язкова та виконавча.

Обліпиха

У «Обліпихи» у житті, найімовірніше, є чіткий план, який вона намагається слідувати у міру сил. Любителька цієї ягоди обома руками за здоровий спосіб життя. Біг вранці, вівсянка на сніданок і йога щоп'ятниці  як правило, це про неї.



Полуниця/Суниця

«Полуничка» – натура романтична. Шанувальники цієї гламурної ягідки і самі гламурні. Вони люблять все яскраве, красиве та дороге. Вміють, а головне дуже люблять витрачати гроші. Так що, якщо Ви помітили, що ваша нова знайома налягає на полуницю, подумайте про те, чи можете Ви дозволити собі цю красуню з фінансової точки зору. А ще саме любителі полуниці стають мільйонерами. А все тому, що ця ягода уособлює багатство та розкіш. Однак, жіночки, яким подобається ця ягода, відрізняються ввічливістю та прекрасними манерами. Вони ніколи не забувають сказати «дякую» та «будь ласка». Такі люди завжди подбають про інших, навіть якщо йдеться про незнайомців. Вони намагаються у будь-якій ситуації виявляти ввічливість.

Смородина/Порічка

Любителька цієї ягоди яскрава особистість, радіє життю, впивається моментами. «Смородинка» підтримує будь-які починання, береться за найнепідйомніші справи. І в більшості випадків справляється з усіма труднощами на відмінно: вона ніби ув'язнена вирішувати найскладніші завдання. Прекрасно може жити з різними людьми. Чорна смородина подобається стриманим, врівноваженим та трохи консервативним дамам. Червона  улюблені ласощі темпераментних і велелюбних персон, які обожнюють подорожі.

Черемха

«Черемха» дуже цікава натура. Має незвичайну фантазію, яка знаходить застосування в побуті. Захоплена і домовита господиня. Легко навчається і здатна освоїти в лічені часи буквально будь-яку справу. Любителька черемхи витривала і невибаглива. Водночас вона дуже компанійська особа.

Черешня

«Черешенка» за своєю натурою дуже ніжна, лагідна та ввічлива натура. Заради задоволення та щастя коханих готова на все. Якщо у «Черешенки» є діти, то, напевно, виховувати вона їх буде суворо, оскільки сама не припиняє вчитися і пізнавати нове. У любительок цієї ягоди виразно неймовірно потужний потяг до знань і самоосвіти. У любовних стосунках схожа на дитину, наївну та трепетну. Дуже болісно і тяжко переживає зневажливе ставлення до себе.

Чорниця

Гумор «Чорничок» – одна із сильних рис характеру. Любителька цієї ягоди принаймні змушуєте людей посміхатися. Однак блискуче почуття гумору не применшує її інтелектуальних здібностей.

Шипшина

Любителька цієї ягоди не всякого підпустить до себе близько. Тільки якщо Ви гідно відреагували на всі жарти та зауваження, спілкуватиметься з Вами. У «Шипшини» широкі кругозір і область інтересів. Вона здатна захопитися чим завгодно і в кожному питанні досягти непоганого рівня. Ймовірно, шанувальниці шипшини щастить у науці. Але подорожі та пригоди приваблюють її набагато більше!

Характер дівчини за улюбленою ягодою, як бачите, не складно визначити. Варто виявити трохи спостережливості і, наприклад, подарувати подружці корзинку ягід.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Фруктово-ягідного настрою
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...