Translate

середу, 14 червня 2023 р.

Магічні властивості брусниці

Протягом багатьох століть найкращими знавцями трав вважаються чаклуни, цілителі та маги. Знання про магічну силу рослин передаються з покоління до покоління. Існує безліч легенд про їхню чудодійну магічну силу. Кожна квітка, трава, листок більшою чи меншою мірою мають магічні властивості. Головне, знати секрети "зеленої магії" – це дивовижного чарівного світу, що поєднує явне з незвичайним. Сьогодні ми поговоримо про роль брусниці у магії. Про цю ягоду більшість з нас знає, як про лікарську та косметологічну рослину, а ось про її магічні властивості – мало хто чув. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про Магічні властивості брусниці, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🔮Магічні властивості брусниці

✦ Ягоди брусниці підтримують нерозривний зв'язок із потойбічним світом. Саме тому вони знаходять широке застосування під час проведення ритуалів поховання померлих. Бувають випадки, що після поховання дух покійного не може знайти спокою в потойбічному житті. У цій ситуації може допомогти гроно брусниці. Потрібно покласти на могилу кілька ягід. Це дозволить душі розірвати зв'язок зі світом живих та знайти своє місце у потойбічному існуванні.

✦ Якщо покласти засушене листя брусниці під поріг будинку, непрохані гості з темними намірами не увійдуть до нього. Просто не зможуть.

✦ Збираєтеся у подорож? Візьміть гілочку брусниці, вона стане гарним оберегом для Вас, а дорога виявиться благополучною та результативною. Магічна рослина захистить Вас від злих парфумів, неприємностей, нападів, аварій, невдач.

✦ Покладена під подушку брусниця захистить спокій. Людина відразу зможе заснути глибоким сном і буде позбавлена ​​нічних кошмарів.

✦ Засушене листя рослини допомагає і в навчанні. Дитина, що носить із собою цей талісман здатна легко запам'ятовувати інформацію. У нього навіть можуть відкритися раніше невідомі вміння та здібності.

✦ Ягоди брусниці можуть виявитися корисними і для жінок. Прийом ванної з брусницею вранці, поки сонце ще спить, суміщений з магічним ритуалом краси, зробить молоду шкіру і придасть їй привабливого сяйва.

✦ Ванна із завареним листям брусниці надає прекрасній підлозі особливу чарівність, робить шкіру сяючою та молодою. Важливо приймати ванни з ритуалами на жіночу привабливість вранці, перед сходом сонця.

✦ Чи відчуваєте, що на вас наноситься психічна атака чи хочете уберегти себе від негативного впливу? Приготуйте пиріг з брусницею і з'їжте на ніч невеликий шматочок брусничного частування, і тоді псування і психічна атака будуть не страшні.

Магія та рослини – нероздільні. Просто важливо навчитися правильно користуватися магічними властивостями, які нам надала природа! І тоді будь-які неприємності неодмінно оминуть!

Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...