Translate

вівторок, 17 січня 2023 р.

Тлумачення снів ВОДА

Вода уві сні – найчастіше таємниче явище, яке важко подається інтерпретації. Вона може символізувати безліч речей та подій, найголовнішими серед яких є: народження, смерть, очищення, жіночий початок... Більше того, вода – це джерело життя, джерело інформації. Від цих значень, розуміння і залежатиме трактування сну. Саме сни з водою та про воду найбільш інформативні, але при цьому, займаючись тлумаченням сну, необхідно враховувати безліч факторів.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться вода, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Вода – це відображення способу життя сплячого. Залежно від емоційного забарвлення бачення можна зрозуміти, чи задоволена людина своїм нинішнім становищем, чи настав час щось змінювати. Сюжет бачення ніби підказує, у якому напрямку треба діяти, щоб змінити життя на краще.

Часто подібні сни передують якимось важливим подіям, пов'язаним із особистим життям чи кар'єрою. Вода у разі є символом неминучих і несподіваних поворотів долі. Незрозумілі збіги обставин і низка нових знайомств відкриють новий перспективний етап у житті сплячого.

Оскільки вода має приємну спокійну енергетику, вона часто сниться благополучним людям. Якщо ви постійно бачите такі сни, значить ви даремно скаржитесь на життя, адже у вас є все і навіть більше, щоб бути щасливим. Іноді достатньо поглянути на життя під іншим ракурсом, щоб відчути повну задоволеність та гармонію.

ТОП 5 негативних значень

✦ Іржава вода сниться до марних очікувань.
✦ Мильна – до сварки з батьками.
✦ Стояти у воді – до тяжкої втрати.
✦ Обливатись нею – до події з негативними наслідками.
✦ Бачити, що вода кипить, – до серйозної помилки.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Мінеральна вода сниться до успішного завершення справ.
✦ Свята – до швидкого досягнення мети.
✦ Носити воду – до збільшення доходів.
✦ Грати в ній – до веселого проведення часу в компанії друзів.
✦ Якщо наснилося, що вода блищала на сонці, то це примирення з ворогом.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилася вода:
✦ у понеділок – до несподіваного багатства;
✦ у вівторок – до вдалого вкладення власних коштів;
✦ у середу – до боротьби за лідерство у колективі;
✦ у четвер – до тимчасових труднощів у справах;
✦ у п'ятницю – до переживань та страхів;
✦ у суботу – до подорожі у великій компанії;
✦ у неділю – до пожежі чи пограбування у квартирі.

Сонник для жінок

Вода має потужну жіночу енергію, тому цей символ дуже важливий для представниць прекрасної статі. Тлумачення сну залежить від віку та соціального статусу сплячої.
✦ Молода дівчина
Сновидиця даремно виявляє недовіру до молодої людини, яка надає їй знаки уваги. Його думки так само чисті, як вода, а наміри найсерйозніші.
✦ Заміжня
Вода може наснитися напередодні серйозної розмови з чоловіком. Діалог буде напруженим, але плідним. У ході розмови ви зможете прояснити та вирішити побутові протиріччя, позначити цілі та плани на найближче майбутнє.
✦ Незаміжня
Якщо вода сниться вільній жінці, отже, на неї накинув оком багатий впливовий кавалер. Це перспективні стосунки, які дають надію на щасливий забезпечений шлюб.
✦ Вагітний
Вода означає, що період вагітності пройде максимально безтурботно завдяки турботі рідних та близьких. Також сон обіцяє легкі пологи.

Сонник для чоловіків

Це перспективний сон для того, хто починає якусь нову справу. Чоловік буде дуже успішним у своїй діяльності. Завдяки старанній та сумлінній роботі, повага та шана прийдуть до нього вже в найближчому майбутньому.
✦ Одруженому
Можливо, останнім часом у сплячого з'явилися сумніви щодо вірності дружини. Вода уві сні свідчить у тому, що це підозри безпідставні, а тривоги марні. Сновидець може бути впевнений у щирості та відданості своєї супутниці життя.
✦ Неодруженому
Затятий холостяк, побачивши уві сні воду, може докорінно змінити своє ставлення до шлюбу. Він зустріне жінку, яка змусить його серце горіти від щирого кохання. Він навіть серйозно захоче створити з нею сім'ю.

🌛Місячний сонник

Розшифровки в залежності від фази Місяця:
✦ у Повний місяць вода сниться до позбавлення від ворогів;
✦ на спадаючий Місяць – до виконання стомлюючої роботи;
✦ у Молодик – до участі у фінансовій афері;
✦ на Місяць, що росте – до появи перешкод на шляху до мети.

Тлумачення сну про воду залежно від подробиць

Залежно від того, де вода:

✦ у басейні – до довгоочікуваного відпочинку;
✦ на підлозі у ванній кімнаті – до необґрунтованої тривози;
✦ у взутті – до громадського приниження;
✦ у дворі – до сварок з оточуючими;
✦ у будинку батьків – недорозуміння у відносинах із нею.

Залежно від того, яка вода:

При трактуванні снів необхідно враховувати, яка була вода.

Вода, що тече – це ознака отримання будь-якої інформації. Це може бути несподіваний, але приємний дзвінок або лист. Якщо вода уві сні нерухома, і доводиться дивитися на абсолютно спокійне море, басейн або навіть океан, навіть просто посудина з водою, це також говорить про отримання будь-якої інформації. Але якщо при воді, що рухається, ця інформація буде від близьких, дорогих і улюблених, то ось нерухома води більше відноситься до якихось знань, мудрості, тієї інформації, яка буде корисна протягом тривалого часу.

Брудна, каламутна вода або вода з наявністю сміття може бути трактована як отримання інформації, в якій може виявитися багато непотрібного, і навіть негативного. Варто ретельно фільтрувати отримані знання та інформацію.

Нічого доброго не обіцяє сон, у якому сплячий плавав у каламутній та брудній воді. За традицією, брудна вода асоціюється з хворобами, мікробами, і трактувати такий сон можна як передбачення швидкої хвороби, або ж участь у будь-якій неприємній справі.

Якщо у сні доводилося лише спостерігати брудну воду, водойму, це може означати, що у близькому оточенні перебуває джерело хвороби, від якого можна легко заразитися, або є людина, яка поганословить і поширює плітки.

Якщо звернутися до легенд і билин, то омивання в крижаних струмках, водоймищах завжди символізувало міцне здоров'я та повернення молодості. Таким же чином можна тлумачити холодну воду, що наснилася, яка обіцятиме здоров'я і благополуччя. В даному випадку при трактуванні сну не буде принципової різниці, які саме події відбувалися з водою уві сні.

✔ Тала вода
Вода, що стікає зі засніжених гірських вершин, віщує стрімкий розвиток подій. Ви побачите результат своєї праці набагато раніше, ніж думали. Таким чином, можна буде швидше перейти до побудови нових грандіозних планів.
Процес перетворення кубика льоду у воду символізує зміни у характері сплячого. Раніше він був грубим і нестримним, але останнім часом він став більш відкритим та доброзичливим.

✔ Біла вода
Така вода сниться до запрошення на весілля. У сім'ї друзів або знайомих буде одруження. Для сновидця це стане гарним приводом побачити світ і як слід повеселитися.
Біла вода – те саме, що біле світло в кінці тунелю. Тобто сон сприятливий для людини, яка зазнає життєвих труднощів і поневірянь. Незабаром його життя почне налагоджуватись, справи повільно, але вірно йтимуть у гору.

✔ Світла вода
Цей образ символізує, що сплячий перебуває під надійним захистом вищих сил. Вони постійно відводять його від небезпечних ситуацій та застерігають від невірних рішень.
Також світла вода уві сні означає, що наяву ви даремно підозрюєте якусь людину в поганих задумах, повіривши чуткам. Насправді він ставиться до вас цілком доброзичливо, йому можна довіряти.

✔ Червона вода
Це до візиту далеких родичів, яких ви багато років не бачили чи навіть взагалі не знали. Тепла зустріч принесе багато приємних емоцій і започаткує нове душевне спілкування.
Самотнім людям червона вода сниться до бурхливого курортного чи службового роману. Пристрасні стосунки в майбутньому може перерости у спокійне та безхмарне сімейне життя.

✔ Рожева вода
Сон віщує настання тривалого романтичного періоду. Найближчими тижнями чи навіть місяцями всі думки та дії сновидця будуть спрямовані на влаштування особистого життя.
Якщо дівчині наснилося, що на поверхні рожевої води плавають квіткові пелюстки, на неї чекає приємний сюрприз від коханого. Швидше за все, вона отримає у подарунок ювелірну прикрасу.

✔ Велика вода
Безкрайня вода означає, що наяву сплячий має непохитну впевненість у собі та своїх силах. Він має величезну волю до перемоги, яка допомагає йому легко долати найскладніші перешкоди на шляху до мети.
Іноді велика вода уві сні віщує отримання якихось важливих новин, які можуть вплинути на майбутнє. Швидше за все, інформація буде мати глобальний характер (у масштабах країни або навіть усього світу).

Залежно від того, які водойми наснилися:

При трактуванні снів існує важлива різниця між водою природного походження, тобто. ті водоймища, які мають природні джерела поповнення – озеро, ставок, річка, море та ін. або це ємності, які строго обмежені стінками – басейн, ванни, відро, і навіть проста склянка води.

Від того, наскільки велика водойма, чи обмежена вона чимось, залежатиме, наскільки широке станеться явище чи подія. Так якщо наснилося прозоре, чисте море, то попереду значна подія або їх низка. Якщо снитися чиста вода в закритій, штучній водоймі, то і подія матиме відповідний розмір і характер.

Іноді уві сні може наснитися справжнє лихо – повінь, що створює почуття паніки. Такі сни можна тлумачити як ознаку труднощів, неприємностей. Ці події відбудуться у будь-якому випадку і нічого з цим не можна вдіяти.
Поточна вода, яка протікає поряд з будинком, може бути трактована як покращення фінансового стану, не дарма ж є приказка: «гроші течуть рікою» – це саме той випадок.

Бачити уві сні стоячу воду, наприклад у будь-якій ємності, і вона чиста, прозора – гарний знак. Значення такого сну може бути двояким, або це успіхи у справах, або ж на особистому фронті.

Сни про воду можуть стосуватися не тільки того, що мріє, але і його близького оточення. Так, якщо уві сні сплячий пригощатиме когось чистою, колодязною водою, це може означати, що незабаром людина, яку пригощали водою, збагатиться, і допоможе їй у цьому саме сплячий. Але у разі, якщо уві сні напувати когось каламутною, брудною водою, то такий сон говорить про протилежне – у людини будуть проблеми і той, хто мріє, стане їх причиною.

Потрапити у водяну стихію, серед хвиль і не мати змоги звідти вибратися, може говорити про те, що незабаром виникне складна ситуація, для виходу з якої буде потрібна вся мужність і сила волі.

Залежно від дій уві сні:

Бачити себе уві сні купається або плаває у воді може бути трактовано різними способами, все залежить від того, якою була вода. Так, для хворої людини купання чи плавання у воді обіцяє швидке одужання, порятунок від проблем, порятунок від депресії та усілякого негативу. Купання обіцяє порятунок, буквально, змивання проблем.

Побачити уві сні бурхливу річку з вируючими потоками, і перебувати в потоці цієї річки  сон попереджає про небезпеки, які виходитимуть через підступи недоброзичливців.

Пити воду зі сні говорить про швидкі, цікаві зміни, можливо, незабаром виникнуть плани, які необхідно буде реалізувати. На іншу думку, пити воду уві сні до неприємностей, особливо якщо вода брудна, каламутна або з якимось дивним смаком.

Якщо уві сні наснилося, що вода пролилася на того, хто мріє, то незабаром будуть дрібні неприємності. Не тільки проливати, а й стрибати у воду не дуже добрий знак, незабаром будуть неприємності. Якщо впасти у воду з головою уві сні, то взагалі загрожують небезпеки, хвороби.

Часто уві сні можна побачити, що тоне, страх, паніка – це нерозривні супутники такого сну. Часто після такого сну можна прокинутись зі страхом, переживаннями – на душі не спокійно. І трактування такого сну буде відповідним, незабаром доведеться зіткнутися з труднощами, проблемами.

Розливати воду за якими-небудь ємностями уві сні віщує порожні розмови, які можуть крутитися навколо того, хто мріє, ні яких наслідків вони за собою не несуть, але завжди мало приємно, коли відбувається обговорення власного особистого життя за спиною. Крім того, розливаючи воду, ми її втрачаємо, і сон може бути трактований відповідно. Розливати воду уві сні до втрат, і що більше води довелося вилити, то більше втрат.

Виходити з водоймища, не намокнувши, означає, що сновидець знаходиться за крок від скоєння великої помилки. Але в останній момент йому вдасться уникнути неприємностей. Прислухавшись до мудрої поради досвідченої людини, вона згорне з помилкового шляху та візьме правильний курс.

Тлумачення сну, що постійно повторюється

Можливо, вода, що часто сниться, віщує сльози щастя. У житті сплячого трапиться щось, чого він давно хотів, але чого вже не сподівався. Людина настільки зрадіє те, що відбувається, що не зможе стримати емоцій.
Іноді вода вказує на настання стабільного періоду в житті сновидця. Найближче майбутнє не віщує якихось великих перемог, гучних подій чи доленосних зустрічей. Залишається лише насолоджуватися спокоєм та гармонією.

Чого чекати від сюжету сна «ВОДА» на думку популярних сонників?

Існує безліч пояснень сну про воду, і остаточна відповідь залежить від деталей вашого сну. Щоб дізнатися про всі варіанти тлумачень, потрібно звернутися не до одного, а відразу до кількох джерел. Щоб інтерпретація сну була максимально правдоподібною, важливими є найдрібніші нюанси. Звертаючись до різних тлумачів, можна скласти найповнішу картину та зрозуміти таємницю сновидіння. Читайте та звіряйтеся зі своїм сном, щоб точно визначити, що на Вас чекає. Розкажу детально, чого сниться вода на думку популярних сонників.

Сонник Міллера

Вода уві сні символізує любов і прихильність оточуючих. Ви маєте сильну позитивну енергетику, яка притягує у ваше життя щирих і доброзичливих людей. Таким чином, ви завжди можете розраховувати на моральну та реальну підтримку.
Додаткові тлумачення:
✦ Чиста вода – добрий знак, який обіцяє радість, сприятливі перспективи.
✦ Брудна вода – поганий знак. Це застереження щодо небезпеки, відбудуться зміни негативного плану.
✦ Впали в каламутну воду – у майбутньому скоїте чимало серйозних помилок, які доведуть до відчаю.
✦ Якщо п'єте каламутну воду уві сні, виявляться проблеми зі здоров'ям, а якщо п'єте чисту водицю, то чекайте на позитивні зміни і втілення мрії в життя.
✦ Якщо наснилося, що займаєтеся спортом у воді або на голову падають бризки, чекайте на дивовижне кохання.

Сонника Фрейда

Відомий психолог і психоаналітик наділяв воду особливим змістом. Фрейд асоціював потік і струмінь води з сім'явипорскуванням. Вода  це один із основних символів, оскільки пов'язана із зачаттям та народженням дітей та оргазмом, причому як чоловічим, так і жіночим.

Сон про воду особливо сприятливий для тих, хто мешкає кризу у відносинах. Несподівана радісна подія дозволить освіжити почуття та повернути втрачену гармонію.
Також сон може означати, що сплячий занадто занурений у роботу та побут, через що друга половинка страждає від нестачі уваги. Слід більше сил та енергії вкладати у розвиток відносин, щоб не допустити серйозного розколу.

Додаткові тлумачення:
✦ Наливати воду – прагнути інтимної близькості, прагнути зустрічі з кимось.
✦ Рятувати жінку з води – захотіти цю даму.
✦ Рятувати чоловіка, що тоне, – хотіти від нього дітей.
✦ Дивитися у водну гладь – приділяти надмірну увагу своїй зовнішності. Також сновидіння може говорити про прояви нарцисизму.
✦ Пити воду – порушено роботу статевих органів.

Сонник Лоффа

Відповідно до сонника Лоффа, подібне сновидіння віщує необхідність відпочити. Якщо уві сні пили воду зі склянки, і після випитого підливали собі ще – це означає, що в ваших нерозв'язних життєвих ситуаціях почнуть відбуватися зміни. Ви зможете вибратися з тупиків, головне вірте і не здавайтеся.

Сонник міс Хассе

Погане тлумачення сну дає сонник міс Хассе, в якому сновидцу довелося стояти в брудній бурхливій річці. Це віщує труднощі в спілкуванні. Стояти в бурхливому потоці — це взагалі ознака нестабільності, а якщо він при цьому ще і брудний, то цілком ймовірно, що у того, хто бачив подібне сновидіння, проблеми почнуться через те, що хтось вирішить його обмовити.

Ну, а якщо вам сниться, що стояти в брудній бурхливому потоці води доводиться одному, то це може означати, що проблеми і труднощі вам доставлять саме він.

Додаткові тлумачення:
✦ ходити по воді сниться до подолання перешкод на шляху до мети;
✦ купатися в ній – до позбавлення від тривожних думок;
✦ розлити її – до організації прибуткової справи.
Для чоловіків:
✦ тепла вода – до дрібних неприємностей;
✦ холодну – до одужання після тривалої хвороби.
Для жінок:
✦ вода з іржею – до несправедливих звинувачень;
✦ з кров'ю – до приїзду далеких родичів.

Езотеричний сонник

Згідно з Езотеричним сонником, подібне сновидіння віщує невпевненість у собі.
Для жінок:
✦ чиста вода сниться до міцного здоров'я;
✦ брудна – до фінансових проблем.

Висновок

Вода, будучи найціннішим ресурсом людства, сниться не так. Цей образ входить у нічні бачення, як у житті настає переломний момент, коли настає час прийняття важливих рішень. Будьте уважні до підказок від Всесвіту, не проґавте шанс змінити життя на краще.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...