Translate

середу, 4 січня 2023 р.

Магія та езотерика 12 місячна доба

Дванадцята місячна доба – це ідеальний час для практик усамітнення, для обітниць мовчання і глибоких медитацій. 
Небезпека, яка нас підстерігає цього дня, — це жалість. Жалість повинна бути дієвою. Так, це день милості, але ми не повинні давати паразитувати на собі. Найчастіше люди нічого не хочуть змінювати в своїй ситуації, а чекають, щоб їх пошкодували, таким чином вони підживляються енергією того, хто їх слухає. Тому цього дня треба бути уважними.

Магія та езотерика

День пророчих снів, інтуїції. Спокійний, мирний та безконфліктний день. Найкращий день для початку лікування. День сприятливий для початку лікування алкоголізму, для різних лікування водою, для заговорювання води. Будь-які роботи зі стихією води. Т.к. це ще й день серця, добре ляжуть на серцеву чакру – Анахату. Протипоказано роботи на примус, нав'язування своєї волі. Привороти на воду цього дня мають найбільшу ефективність. Можна працювати на збільшення достатку та удачі у бізнесі. Як і в минулу місячну добу, зараз добре проводити серйозні ритуали та церемонії в рамках магії, оскільки межа між світами особливо тонка. Правда, в цьому ж криється і небезпека: якщо Ви хоч трохи помилитеся у правильності виконання ритуалу, то на Вас можуть чекати великі неприємності.

Ворожіння

При ворожінні необхідно ставити тільки чітко сформульовані питання і ті, які мають високий рівень важливості. Звертатися до будь-якого оракула в даний момент через дрібниці – небезпечна витівка, Ви можете розгнівати духів пророцтв.

Ворожіння на результат задуманої справи
Кинути кокос у відро з холодною водою. Якщо кокос:
✔ залишається лежати на дні – заплановане не здійсниться або принесе великі неприємності. Краще остерегти і не поспішати з діями. Грунтовно все обдумайте, зважте всі «за і проти» і лише після цього дійте;
✔ спливає на поверхню – ви всі вирішили правильно і обов’язково доб’єтеся задуманого. Головне – не баритися і не боятися ризикнути. Більше натиску і ентузіазму. Не зупиняйтеся на півкроці, доводьте почате до кінця, інакше здійснене бажання обернеться проти вас.

Талісмани 12 місячної доби

Символ дня: Чаша (Чаша Грааль), серце.

Каміння: лазурит, жовтий корал, перламутр, рожеві перли.

Аромат: гвоздика – зміцнює та потовщує ауру. Допомагає енергетично захиститися від чужої злості та заздрості. Відновлює сили після фізичного чи нервового перенапруги. Знімає нервові реакції, зігріваючи. Покращує пам'ять.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...