Translate

вівторок, 24 січня 2023 р.

Магія та езотерика 4 місячна доба

У 4-ту місячну добу корисно проаналізувати свої дії, виявити в чому ви процвітаєте, а в чому вам варто 
«підтягнутися». Тверезий аналіз свого рівня допоможе вам швидше досягти успіхів у наміченій меті.
Від будь-яких дій у рамках любовної магії в четверту місячну добу краще відмовитися. Зараз найсприятливіший час для того, щоб вивчати окультні тексти, підвищувати кваліфікацію та більше зрозуміти принципи роботи любовного чаклунства.

Магія та езотерика

4 місячна доба вважається найкращим днем ​​для передачі та пізнання таємних знань, для набуття містичного досвіду. День зв'язку з померлими та живими предками. Дуже ефективні саме у цей день звернення до духів Роду, родових захисників. По можливості згадати своїх померлих предків, відвідавши їх на цвинтарі, або просто запалити свічку на вікні. Добре в цей день виготовляти обереги для сім'ї, дома, також проводити будь-які ритуали «домашньої» магії, спрямовані на зміцнення та добробут сім'ї та домашнє процвітання. Добре проходять обряди з використанням вольтів із тіста, ворожба на тесті, обряди зі зверненням до духів стихій, обряди отримання егрегоріального захисту. Особисте енергетичне підживлення від дерев у цей день найефективніше. День вдалий для роботи з травами. Магічні зілля, приготовлені саме в цей день, мають велику силу. Але загалом день не дуже сприятливий. Також несприятливою буде групова робота. Крім того, як і минулої місячної доби, добре зайнятися вивченням древніх магічних текстів, отриманням теоретичних відомостей. У цей період добре спілкуватися зі своїм наставником, гуру, вчителем або з людиною, яка є для вас авторитетом у мистецтві магії.

Ворожіння

Добре в цей місячний день під час ворожіння ставити питання, які вимагають визначеної і конкретної відповіді наприклад, «так» чи «ні». В основному, ворожбити вважають за краще, в даний період, відповідати на питання, що стосуються якого-небудь важливого вибору.
У четверту місячну добу людина знаходиться між Добром і Злом, тому всі передбачаючі практики повинні бути в першу чергу направлені на внутрішній світ людини, на відношення її до свого власного істинного «я».
Ворожбиту слід ставити тільки ті питання, які стосуються внутрішнього життя, а не соціальної сфери.

Ворожіння по вогню на бажання
Розведіть вогонь, встаньте поряд з багаттям, витягніть вперед руки так, щоб долоні знаходилися точно над полум’ям. Якщо багаття:
✔ розгориться так, що полум’я торкнеться рук  бажання виконається
✔ не розгориться і полум’я не досягне рук  бажання не збудеться.

Талісмани 4 місячної доби

Символ дня: дерево пізнання Добра та Зла.

Каміння: сардонікс, амазоніт, зелений нефрит.

Аромат: мандарин – прибирає страхи та дратівливість, знімає напругу, допомагає при депресії. Відновлює енергетику та душевну рівновагу. Заохочує до духовної творчості. Аромат Мандарина гарний для продуктивного та піднесеного інтелектуального спілкування. Прекрасний засіб від ожиріння та целюліту.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...