Translate

четвер, 5 травня 2022 р.

Сон в ніч з 4 на 5 травня

Сни, побачені в ніч з 4 на 5 травня точно збуваються, намагайтеся правильно тлумачити їх. Такі сновидіння часто називають пророчими. Уві сні ваші покійні предки Вам підкажуть, де у Вас є перешкоди до розвитку, і як їх подолати. Сновидіння, побачене вдень 5 травня, є пророчим.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

😴Тлумачення снів СТРАТА

Не всі сновидіння мають доленосну важливість. Навіть бачити уві сні страту не так трагічно, як здається. Сонники пояснюють факт розп'яття, відрубування голови, спалення несподіванкою у справах, попередженням про можливі помилки. Щоб розібратися, до чого сняться кат, гільйотина або шибениця, потрібно відкинути емоції та зрозуміти, що саме може призвести до непоправного результату.

ТОП 5 негативних значень

✦ Страта через спалення сниться до тяжкого захворювання.
✦ Четвертування – до періоду конфліктів із родичами.
✦ На електричному стільці – до сильного переляку.
✦ Якщо наснилося, що страчують бранців, то це до втрати репутації.
✦ Близьких людей – до періоду самотності.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Масова кара сниться до веселого проведення часу.
✦ Публічна – до визнання у суспільстві.
✦ Дивитися, як страчують злочинця, – до можливості уникнути небезпеки.
✦ Ворога – до гордості за свої досягнення.
✦ Страти когось самому – до здійснення бажаного.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й від ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до нього дослухатися.
Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 5 травня 2022 року

6 місячний день
Опис та характеристика 6 місячного дня
Символом 6 місячного дня є хмари та журавель. Символ цього дня каже сам за себе. По енергетиці цей день пов'язує людину зі стихією води та повітря. 6 місячний день – день прощення, прагнення любові та благодаті. Не можна скаржитися, піддаватися негативним емоціям. Необхідно сприймати все, що відбувається у житті так, як воно є. Найкраще цьому сприяє пасивність. Можна провести цей день з користю для себе, відпочити та насолоджуватися життям. Дуже сприятливе спілкування з протилежною статтю.

🌒 Юний зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до 1-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення.
«Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♋ Місяць у знак Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся громадсько-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре подорожувати. Будь-яким проблемам у цей день не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни у 6 місячний день

Сни в 6 місячну добу радісні і скоро збуваються. Тільки їх треба зберігати в таємниці. Сон – вірний помічник у розгадці Вашого майбутнього. Неоднозначний день для трактування сновидінь. Вони можуть бути як абсолютно безглуздими та порожніми, так і віщими, які слід розглядати як точне передбачення. І тільки Ви самі зможете визначити, який саме сон Вам наснився в цей день Місяця. У цей час сни можуть сигналізувати Вам про незавершені справи, енергетичні зав'язки з минулим, яких потрібно позбутися. Головне у цей день дуже уважно поставитися до всіх образів, які Ви побачите у сновидінні, та правильно їх інтерпретувати. Але зробити це буде не так просто. Не пробуйте все осмислити раціонально чи знайти відповідь у сонниках. Розумом, швидше за все, Ви не зможете зрозуміти побачене та правильно його трактувати. Повністю покладіться на свою інтуїцію та прислухайтеся до своїх відчуттів, що залишаться після сну. Вони зможуть дати більше інформації, ніж будь-яке зовнішнє джерело.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...