Translate

неділю, 8 травня 2022 р.

Сон у ніч з 7 на 8 травня

Сни, побачені в ніч з 7 на 8 травня можуть мати цілющі властивості. Сновидіння бувають різними, намагайтеся розгадати їх. Головне завдання видінь – привести внутрішній стан до гармонії. Побачивши поганий сон, не лякайтеся, що Ваша енергетика очищається від негативу. Якщо Ви тривалий час хворієте, то побачивши похмурий сон, можна сподіватися на якнайшвидше одужання. Трактуються не самі події сну – Ваш стан у ньому. Якщо Ваш сон позитивний і легкий, значить Ви на правильному шляху і у Вас є можливості для реалізації раніше задуманого. Якщо ж сон важкий і сумний, то не треба розпочинати проекти та укладати нові угоди. Зосередьтеся на поточних справах. Сон, побачений удень 8 травня, здійсниться за вісім років.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із суботи на неділю

У неділю однозначно здійсняться сни пов'язані з відпочинком, релаксацією, подорожжю, швидше за все це станеться найближчої середи. Сни іншого характеру справдяться лише частково.
Сни із суботи на неділю перебувають під впливом Сонця. Зазвичай вони легкі, світлі, невагомі, що уособлюють Вашу творчу сторону. Недільні сни відрізняються особливою реалістичністю, доброзичливістю, теплотою, зазвичай вони залишаються в пам'яті і мимоволі хочемо побачити продовження сну, настільки він може нас вразити.

😴Тлумачення снів КОНВАЛІЇ

Конвалія – символ чистоти та непорочності. Сни, в яких вам сняться конвалії, у різних інтерпретаціях позначають різні ситуації. 
Не варто відразу ж думати про погане, обов'язково дочитайте тлумачення сну до кінця. Для правильного тлумачення сну потрібно звернути особливу увагу на те, як виглядали квіти і чи пов'язані вони були в пучки. Варто врахувати і підлогу сновидця, а також день тижня, коли цей сон мріяв. Сучасний сонник радить докладно розглянути обставини, за яких наснилися конвалії. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень

✦ Конвалії з дрібними квітами сняться до неприємного сюрпризу.
✦ Сухі – до роздратування та невдоволення життям.
✦ Розтоптати букет конвалії – до розриву дружніх стосунків.
✦ Ставити його у вазу  до розлуки з близькими.
✦ Виривати квіти з коренем – до скандалу із родичами.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Свіжі запашні конвалії сняться до приємного сюрпризу від коханої людини.
✦ Зростання на сонячній галявині  до гармонії в сім'ї.
✦ Отримувати букетик таких квітів у подарунок – на любов і щастя.
✦ Вдихати їхній аромат  до хороших новин від друзів.
✦ Висаджувати рослини в саду – до покращення фінансового стану.

Сонник по днях тижня

Тлумачення в залежності від того, коли наснилися конвалії:
✦ з понеділка на вівторок означає, що квіти можуть серйозно вплинути на долю людини, допомогти їй розкрити новий потенціал у роботі.
✦ з вівторка на середу конвалія обіцяє приємні зустрічі, проте якщо рослини були зів'ялими, то варто очікувати неприємний клопіт.
✦ з середи на четвер сновидіння може допомогти вийти з рутини та вступити на новий етап кар'єрного зростання.
✦ з четверга на п'ятницю конвалія може відкрити сновидцю таємні знання про кохання та творчість, про які не варто розповідати.
✦ з п'ятниці на суботу букетики простих кольорів можуть вказати на проблеми та складні ситуації, проте сплячий може подолати труднощі самостійно.
✦ з суботи на неділю білі бутончики допоможуть прийняти доленосне рішення, від якого залежить добробут у всіх сферах життя.
✦ з неділі на понеділок квітка не зможе сильно вплинути на долю, проте сновидцю варто звернути увагу на деталі сну та скористатися докладним тлумаченням.
Незалежно від дня тижня варто брати до уваги яскравість сну, емоції сплячого під час «нічної дії». Можливо, конвалії спонукають до справи або застерігають від необачних вчинків.

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до нього дослухатися.
Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 8 травня 2022 року

9 місячний день
Опис та характеристика 9 місячного дня
Дев'ятий місячний день – час ілюзій, спокус, оман та обманів. Потрібно контролювати і не проявляти своїх почуттів у цей небезпечний і темний день. Варто бути дуже уважним і обережним. Зберігати спокій і не піддаватися різним страхам. Вітається стриманість та поміркованість у всьому. Щоб захистити себе від похмурого впливу дев'ятої місячної доби, слід зайнятися самоочищенням. Ваші бажання та помисли повинні бути чистими. Якщо в недалекому минулому хтось ас образив - вибачте його, щиро побажайте йому щастя, це стане ефективним методом боротьби з негативною енергетикою дня.

🌒 Юний зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до першої місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. «Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♌ Місяць у знаку Лев
Лев – цар звірів. Знак наповнює людей гордістю та царственістю. Розум стає рішучим і хоробрим, трохи егоїстичним, що прагне лідерства. Звернувшись до когось за допомогою або порадою, ми швидше за все отримаємо їх, тому що у людей з'являється схильність до здійснення благородних вчинків. Це час кохання себе та оточуючих, час позитивної творчої енергії.

☉ Неділя
Цього дня тижня світом керує Сонце. Енергетика неділі – життєлюбна, сприятливо-пасивна. День безумовного кохання та щедрості. День святкування та підготовки до світлого майбутнього. У неділю треба розпочинати нові справи, будувати плани, приймати важливі рішення та радіти всьому навколишньому. Рекомендуються активний відпочинок, прогулянки на природі, фізичні вправи, відвідування храму. Цього дня ходять у гості, відзначають різні події, танцюють, співають, веселяться від душі. У неділю не можна займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни в 9 місячний день

Негативна енергія дев'ятого місячного дня проникає і в наші сновидіння. Як правило, людину в цей день мучать кошмари, неприємні та важкі сни, прокидаючись після яких, почуваєшся щасливим, що це був лише сон. Звичайно, їх хочеться відразу забути і відкинути від себе, але сновидіння цієї місячної доби при правильному тлумаченні покажуть Вам, які проблеми у вашому житті вимагають якнайшвидшого вашого вирішення. Кожна людина має неприємності, від яких легше відмахнутися, втекти, заплющити на них очі, тому що вирішення цих проблем часто пов'язане з нашими власними вадами та серйозними промахами. Сни дев'ятого місячного дня вказують саме на такі вузлові моменти, які не можна вже обходити стороною, інакше вони затягнуться петлею на вашій же шиї. Якщо Ви правильно розтлумачите сон і наважитеся все-таки розрубати цей гордієв вузол, ваш енергетичний фон, який був стільки часу порушений і вразливий, нарешті вирівняється. Це принесе Вам і емоційне заспокоєння, і фізично Ви відчуєте себе краще. Дев'ятий місячний день – один із найскладніших у місячному циклі, але його негативну енергетику можна звернути собі на користь.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...