Translate

пʼятницю, 6 травня 2022 р.

Сон у ніч з 5 на 6 травня

У ніч з 5 на 6 травня можуть наснитися пророчі сни, в яких Вам можуть показати Ваше майбутнє. Його сюжет та побачені картинки будуть зрозумілі для тлумачення, не буде жодних прихованих смислів та важких трактувань. Після цього сну Ви можете зрозуміти призначення, покликання, те, чому Вам варто присвятити своє життя. Вам стане зрозумілим сенс занять.
Якщо Ви добре пам'ятаєте, що вам наснилося, зверніть увагу на слова, які вам говорили уві сні. Вони й утримуватиметься сенс всього сновидіння. Бажано після пробудження записати все, що ви бачили. Можливо, що Ви почуєте схожі слова у житті. У таких збігах немає нічого незвичайного, але ви можете бути шоковані. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли наснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповнитися в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

😴Тлумачення снів ШАХИ

У наших сновидіннях все оповите таємницею, кожен символ має значення, все щось вказує. Шахи уві сні – цікавий, рідкісний і старовинний символ, який сниться не всім. Неважливо навіть, чи Ви граєте в цю цікаву інтелектуальну гру, чи ніколи не брали в руки фігури. Все, що потрібно – згадати свій сон, знайти у соннику потрібний опис та проаналізувати його. Важливо не прогаяти всі нюанси сновидіння і не переплутати нічого. А якщо уві сні були додаткові видіння, обов'язково розшифруйте їх окремо, і поєднайте значення, щоб отримати повну та об'ємну картину. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень

✦ Пластмасові шахи сняться до пліток у колективі.
✦ Металеві – до появи ворогів у близькому оточенні.
✦ Продавати шахи – до здійснення легковажного вчинку.
✦ Збирати їх після гри – до невпевненості у собі.
✦ Бачити, як хтось розставляє шахи – до візиту непроханих гостей.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Дорожні шахи сняться до захоплюючої подорожі.
✦ Старовинні – до здійснення задуманого.
✦ Шахи з дерева – до міцного здоров'я.
✦ Зі слонової кістки – до несподіваного багатства.
✦ Якщо наснилося, що подарували шахи, це до швидкого досягнення мети.

При розшифровці бачення обов'язково слід враховувати значення самих форм.
✦ Білі фігури знаменують прибуткову пропозицію.
✦ Чорні постаті – втрати.
✦ Пішки – обман.
✦ Ладья – поїздки, відрядження.
✦ Слон – потреба у помірності.
✦ Ферзь – до заступництва з боку впливової людини.
✦ Король уособлює людину, яку потрібно захищати.
✦ Королева – головоломку.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й від ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до нього дослухатися.
Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 6 травня 2022 року

7 місячний день
Опис та характеристика 7 місячного дня
Магія слова – девіз 7 місячного дня. Цього дня сила слова дуже велика, тому треба дуже обережно ставитись до слів. Не брехати, не розпускати плітки і не піддаватися на провокації на порожні розмови. Необхідно пам'ятати про це щоразу, коли хочеться щось вимовити. Необдумано кинута фраза може матеріалізуватися, навіть якщо ви цього не хотіли. Для тих, хто любить подорожувати – дорога відкрита, зелене світло світлофора. Чудово, якщо друзі або родичі, що проводжають вас, будуть бажати вам щасливої ​​дороги, хорошого відпочинку і благополучного повернення. Ці добрі слова будуть для вас охоронною грамотою. Натхнення та енергія не залишить Вас у 7 місячну добу. Так що – вперед і тільки вперед!

🌒 Юний зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до першої місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. «Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♋ Місяць у знак Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом керує Венера
Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий – найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане із мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни у 7 місячну добу

Одним із символів цього дня є бойовий півень, авестійське божество. Хто побачить уві сні бойового півня – це може означати наближення будь-якої катастрофи. Потрібно бути дуже обережним – сон попереджає. Якщо уві сні Ви почуєте певні слова, постарайтеся їх запам'ятати та записати. Ця звукова інформація спрямована саме на Вас. Правильно витлумачивши сон у 7 місячний день, Ви почерпнете для себе багато корисного. Адже це можуть бути й слова-одкровення, якщо вони вимовлені мудрою та авторитетною особою. Направивши енергію сьомого місячного дня на самовдосконалення, можна отримати дуже непогані результати в найближчому майбутньому.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...