Translate

суботу, 7 травня 2022 р.

Сон у ніч з 6 на 7 травня

Сон, побачений у ніч із 6 на 7 травня, здійсниться, але не скоро. Розповідати про нього нікому не можна. Як правило, сни цієї ночі допомагають зняти внутрішню напругу або вказують на те, що Ви дуже напружені. Сновидіння можуть бути і добрими, і хаотичними 
 не намагайтеся їх інтерпретувати, головне завдання цього сну, очистити Вас і привести Вашу систему до балансу. Навіть якщо Ви побачите щось страшне, це говорить про те, що Ваша підсвідомість чиститься від негативу. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із п'ятниці на суботу

Сон із п'ятниці на суботу також може знайти собі застосування насправді. Велика кількість щасливих подій та приємних вражень, подарованих Морфеєм, говорить про отримання маси позитивних емоцій найближчими днями. Часто бачення цієї ночі характеризують події найближчого майбутнього як для самого сновидця, а й у його близьких друзів чи членів сім'ї.

😴Тлумачення снів ЩУР

Не поспішайте засмучуватися, якщо Вам наснився щур 
 це хоч і малоприємний гризун, але сон про нього може пророкувати і щасливий збіг обставин. Значення сновидіння багато в чому залежить як від його сюжету, а й сонника, що його тлумачить. Старовинні сонники вважають щура уві сні символом зла, бідності, боягузтво та обману. Сучасна інтерпретація складніша: щур може означати і зло, і добро. Втім, як завжди у снах, важливий контекст.  Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Перш ніж відкрити сонник і дізнатися значення того, хто приснився, пригадайте, що саме Вам здалося уві сні. У будь-якому разі, сон завжди щось віщує. А що, треба розбиратися виходячи з обставин власного життя, оточення і бажань.

ТОП 5 негативних значень

✦ Білий щур сниться до проблем у сім'ї.
✦ Чорна – до втрати великої суми.
✦ Гладити щура – ​​до участі в авантюрі.
✦ Подарувати комусь – до заробітку нечесним шляхом.
✦ Якщо наснилося, що вкусив щур, то це до пліток про минуле сновидця.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Пацюк у лабораторії сниться до отримання цінного досвіду.
✦ На кораблі – до захоплюючої подорожі.
✦ Спіймати щура – ​​до перемоги у конкурентній боротьбі.
✦ Купити її – до організації прибуткової справи.
✦ Бачити, як продає щура, – до приємної несподіванки.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснився щур:
✦ у понеділок – до безпричинного страху;
✦ у вівторок – до погіршення стану здоров'я;
✦ у середу – до участі у сумнівному проекті;
✦ у четвер – на жаль про досконалу помилку;
✦ у п'ятницю – до звільнення через конфлікт із начальником;
✦ у суботу – до захоплення азартними іграми;
✦ у неділю – до фінансових проблем.

🌛Місячний сонник

Місячний сонник пророкує біди та негаразди, великі неприємності. Згідно з його тлумаченням, щур є провісником горя та сліз. Сновидця чекає важкий період, і щоб простіше було його пережити, краще переїхати в інше місце. Втім, упійманий гризун означає успішний вирішення справ.
Розшифровки в залежності від фази Місяця:
✦ у Повний місяць щур сниться до візиту непроханих гостей;
✦ на спадний Місяць – до зникнення цінної речі;
✦ в Молодий місяць – до запізнення на важливу зустріч;
✦ на Місяць, що росте, – до початку періоду невдач.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до нього дослухатися.
Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 7 травня 2022 року

8 місячний день
Опис та характеристика 8 місячного дня
Восьмий місячний день – день очищення. Бажано поставитися до себе з критичністю та проаналізувати минуле. Гарний час для очисних процедур як тілесних, так і духовних. Можна зробити розвантажувальний день. Провести процедури з очищення та омолодження організму, прийняти водні процедури. День вдалий для будь-яких перетворень. Можна взятися за нові справи, намітити нові плани, зробити вдома ремонт, поїхати в подорож, переїхати в іншу квартиру, змінити місце роботи. Намагайтеся також запам'ятати свої сни. Цього дня сни розкривають нам сенс життя, розповідають про нашу місію, навіщо ми прибули на землю і яка роль у житті світу нам уготована.

🌒 Юний зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до першої місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. «Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♋ Місяць у знак Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

♄ Субота
Цього дня тижня світом керує Сатурн. Енергетика суботи – незбалансована, доленосна, замкнуто-пасивна. День важкий – треба обмежувати свої бажання та потреби, контролювати те, про що йдеться. День усамітнення, концентрації, мовчання, роздуми над сенсом життя, вирішення власних проблем та підбиття підсумків. Цього дня слід відпочивати (відпочинок у суботу продовжує життя), лікуватися, не робити важливого, не починати нового, не перевтомлюватись, не докладати великих зусиль, не сваритися. Цей день сприяє будівництву будинку, сільськогосподарським роботам, купівлі та продажу нерухомості, врегулюванню питань з офіційними особами та державними установами, одержанню офіційних документів. Це день виховання дітей. У суботу не можна займатися справами вівторка, середи та неділі.

Сни у 8 місячний день

На тлумачення сновидінь у восьму місячну добу впливають символи цього дня: птах Фенікс і скриньку зі скарбами. Адже вони намагаються приховати від людини свою сутність і свято оберігають свої таємниці, тому будьте готові до того, що сни цього дня розтлумачитиме зовсім непросто. Сьогоднішні сни – це справжнє одкровення: вони виявляють те, що глибоко лежить у підсвідомості людини. Зумієте зловити нитку правильного тлумачення - зможете зрозуміти, що відбувається у Вашому житті і куди потрібно рухатися далі, які і де коригування потрібні. Часто сни 8 місячного дня вказують ті бажання, які були виконані, плани, які були реалізовані. Отже, можливо, настав час виправити помилки минулого. 8 місячний день – це час перетворень, змін та переродження, коли світ відкривається перед людиною по-новому. Будьте готові до болючих, але необхідних трансформацій, не йдіть на перекір цьому.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...