Translate

понеділок, 9 травня 2022 р.

Сон у ніч з 8 на 9 травня

У ніч із 8 на 9 травня можна побачити віщий сон, який збувається на третю добу. Сни можуть вказати на те, що заважає Вам жити, а покійні предки, що приснилися, можуть дати підказки, як подолати проблеми, у тому числі і зі здоров'ям.
✔ Якщо сьогодні наснився дуже емоційний сон, необхідно звернути увагу на своє життя. Ви накопичуєте в собі дуже багато енергії, і вона не може вийти назовні.
✔ Якщо Ваш сон дуже мізерний і сірий, то Ви відчуваєте нестачу енергії і схильні в цей період до емоційного вигоряння. Усуньте від справ, займіться собою.
✔ Реалістичний сон зі сценами з реальним життям обіцяє нові зустрічі з цікавими людьми, а може й новий роман.
✔ Якщо сьогодні Ви побачите якесь нове захоплення, його варто втілити в життя.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим  то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

😴Тлумачення снів ПОЛЕ ТЮЛЬПАНІВ

Тюльпани 
 ніжні весняні квіти, як і сновидіння з ними. Воно пронизане легкістю, налаштовує на позитивне сприйняття дійсності, наповнює світлом та енергією кожну клітинку тіла. Найчастіше жінкам сняться тюльпани – клумби, поля, букети. Декому дарують ці квіти, інші їх зривають. Поле тюльпанів  образ є уві сні досить рідке явище. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

✦ Тюльпани, що приснилися,  ознака емоційного підйому. Сновидець знаходиться на вершині блаженства, відчуває небувалий приплив сил. Для дівчини весняна квітка – символ розквіту дівочої краси. Для чоловіка – привід порадувати коханих.
✦ Рвати на полі тюльпани – любовна пригода буде бурхливою та швидкоплинною, не варто чекати, що вона переросте у серйозні стосунки.
✦ На любителів мріяти чекає сюрприз  виконання заповітної мрії. Романтики можуть розраховувати на незабутнє побачення.
✦ Затяті скептики будуть приємно здивовані, перевіривши на собі, що тлумачення сновидінь справді справджуються.

Тюльпани можуть бути найрізноманітнішого забарвлення та розміру, що теж має значення при розгадуванні сну.
Залежно від того, якого кольору тюльпани:
✦ Жовті тюльпани – заздрість оточуючих, обман чи зрада. Дівчині вони пророкують розлуку з коханим чи розрив стосунків.
✦ Чорні тюльпани обіцяють сумну подію, операцію. Взагалі, вони попереджають про чорну смугу, що настає, в житті, яка може призвести до депресії.
✦ Червоні тюльпани обіцяють різке покращення у матеріальній сфері життя. Незабаром очікується великий виграш або отримання подарунка.
✦ Рожеві тюльпани говорять про романтичні почуття та побачення з коханою людиною.
✦ Білі тюльпани означають проблеми у коханні та смуток.
✦ Сині тюльпани свідчать про те, що в житті людина відчуває нерозділене кохання.
✦ Фіолетовий відтінок тюльпанів говорить про появу серйозних проблем у житті чи здоров'ї.

Сонник Міллера

За Міллером, поле тюльпанів уві сні  до змін та покращень у розвитку відносин у особистому житті. При цьому наявність у людини закоханості  зовсім не обов'язкова умова появи квітів уві сні. Якщо ви закохані  незабаром ваші відносини перейдуть на абсолютно новий рівень. А рівень ініціативи вашого партнера можна визначити за свіжістю квітів або їхньою силою запаху.
Такий образ у сновидіннях також бачать і люди, які не перебувають у стосунках. Згідно з виданням Міллера, це не позначається на значеннях тлумачення кольорів уві сні. Воно може символізувати їхню швидку появу. У свою чергу, іноді подібне сновидіння віщувало швидкі стосунки без зобов'язань.

Висновок

Тюльпани, з'явившись уві сні, однозначно означають щось гарне, що вже сталося або обов'язково станеться найближчим часом. Тільки не поспішайте події в гонитві за мрією. Насолоджуйтесь життям, дихаючи на повні груди, щоб зберегти якомога більше теплих спогадів про кожен прожитий день. Але щоб достеменно знати, до чого сняться тюльпани, слід згадати кожну деталь побаченого, а потім звернутися до сонника. Дуже важливим фактором у тлумаченні сну є те, якого кольору були квіти. Але про інші тонкощі сну теж не слід забувати.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 9 травня 2022 року

10 місячний день
Опис та характеристика 10 місячного дня
Сприятливий день. Десята місячна доба – час спогадів, традицій, зміцнення сімейних уз. Налагоджуючи зв'язки зі своїми рідними та близькими, можна знайти енергію для руху вперед. Зв'язок із предками допоможе почуватися впевненіше у цьому житті. У десяту місячну добу рекомендується уникати самотності, корисно зустрічатися з родичами, друзями, просто з добре знайомими людьми, вести бесіди за інтересами або провести час за чаюванням. Лікувальна волога плюс інтуїція, що посилено проявляє себе в цей день, підвищать не тільки настрій, а й енергетику всього організму. Можна згадувати цікаві моменти з минулого, переглянути фотографії, де відображені щасливі життєві миті. У 10 місячний день дуже добре будувати будинок, дачу, завозити нові меблі, починати ремонт. Усі справи успішно просуватимуться.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, подорожуйте, спілкуйтесь, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♌ Місяць у знаку Лев
Лев  цар звірів. Знак наповнює людей гордістю та царственістю. Розум стає рішучим і хоробрим, трохи егоїстичним, що прагне лідерства. Звернувшись до когось за допомогою або порадою, ми швидше за все отримаємо їх, тому що у людей з'являється схильність до благородних вчинків. Це час кохання себе та оточуючих, час позитивної творчої енергії.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка  жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий»  почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а недруги допомогти. Усі відносини, крім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни у 10 місячну добу

Позитивна енергетика десятого місячного дня позначиться і сновидіннях. Як правило, кошмари цього дня не сняться: приходять
легкі, безтурботні, приємні сни. Зазвичай вони не несуть жодної інформації, проте винятки становлять ті сни, коли Вам з'явився один із предків або померлих родичів. Дуже важливо згадати всі його слова та кожен його жест. Можливо він приходив, щоб сказати Вам щось важливе, вказати Вам потрібний напрямок. Намагайтеся звернутися за допомогою до професійних тлумачів снів, тому що побачити предка уві сні в 10 місячну добу – знак того, що Вам надіслано дуже важливу інформацію, яку потрібно правильно та вірно розшифрувати.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...