Translate

вівторок, 10 травня 2022 р.

Сон у ніч з 9 на 10 травня

Сон з 9 на 10 травня 
може дати корисну інформацію або навіть бути пророчим. Побачене уві сні може справдитися, але не скоро. Сновидіння можуть натякнути на мету вашого життя; зазвичай вони легко зрозумілі і чітко показують вашу ситуацію, завдання та цілі. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

У цей день, щоб дізнатися про своє майбутнє на півроку, під подушку клали дзеркало і вимовляли слова:
Як це дзеркало світ відображає, так мені моє майбутнє показує.
Що було, що є, що буде, а що не станеться, вся земна правда мені вночі насниться. Привидиться та відкриється, правдою переді мною розкриється. Нехай буде так!

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не справдиться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує і налаштовує Вас на рух тільки вгору і тільки вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення досягти мети, так само він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

😴Тлумачення снів ВОРОЖІННЯ НА КАРТАХ

Походження наших снів – це велика загадка, яка досі не розгадана, незважаючи на те, що ця тема посилено вивчається вченими та езотериками. Існує безліч сонників, значення символів у яких найчастіше суперечать одне одному. Іноді буває дуже важко зрозуміти, що насправді несе в собі побачений нами сон.
Зрозуміти, до чого приходять сновидіння, в яких передбачають долю, досить важко. Адже сама сюжетна лінія сну вже несе деяку інформацію про майбутні події. Перш ніж дивитися тлумачення, постарайтеся згадати сюжет сновидіння. Це допоможе виділити ключові деталі, які вкажуть, на яку сферу життя варто звернути увагу. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень

✦ Дивитися, як хтось ворожить на розірваних або старих картах – до загострення хронічного захворювання та виробничої травми.
✦ Самостійно ворожити на закривавлених картах – до здійснення імпульсивного вчинку та розриву стосунків із близькою людиною.
✦ Наснилося, що ворожка передбачила майбутнє, то це негативні зміни в особистому житті.
✦ Якщо наснилося, що ворожка передбачила смерть – загострення хронічного захворювання.
✦ Наснилося, що ворожка передбачила швидке заміжжя – до тривалої самотності.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Побачити, як незнайомець ворожить на різнокольорових картах і скандинавських рунах Якщо наснилося, що ворожка передбачила кар'єрний ріст і благополучний період у житті.
✦ Ворожити на нових гарних картах – до відвідування розважального заходу та підписання важливого контракту на вигідних умовах.
✦ Дивитись, як відьма ворожить на картах – до освоєння нової професії.
✦ Бачити уві сні, як сліпа жінка ворожить на картах – до підвищення самооцінки.
✦ Слухати пророцтво ворожки – до отримання великої спадщини.

🌛Місячний сонник

Тлумачення із Місячного сонника:
✦ в Повня – до тривалої самотності та поганого настрою;
✦ в Молодий місяць – до отримання вигідної пропозиції від конкурента;
✦ на Місяць, що росте, – до прибутку та отримання великої спадщини;
✦ на спадний Місяць – до врегулювання конфліктної ситуації на роботі.

Додаткові тлумачення:

✦ Бачити уві сні карти у своїх руках – дуже гарний знак. Таке бачення означає, що всі козирі – тільки у вас, і ви самі вирішуєте, як вчинити в тій чи іншій ситуації.
✦ Спритно розкладати карти і практично, не замислюючись, пояснювати їх одну за одною – уміння поступово, крок за кроком вирішувати навіть дуже важкі завдання.
✦ Знято чотири тузи, які Ви один за одним дістаєте з колоди навмання – виконання бажань.
✦ Бачити стіл із розкладеними картами та запаленими свічками – тільки збіг обставин не дасть Вам програти у дуже важливій угоді.
✦ Наснилися люди, які приходять за тим, щоб Ви їм поворожили – Ви маєте неабиякий розум і харизму, тому до Вас часто звертаються за порадою.
✦ Бачити карти Таро або руни на столі для ворожіння – Ви познайомитеся з дуже незвичайними людьми, які допоможуть вирішити важливу проблему, чому Ви будете дуже раді.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому присутній сюжет «Ворожіння на картах», чимало, але для того, щоб визначити, який з них більше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події дня, що минув. Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 10 травня 2022 року

10 місячний день
Опис та характеристика 10 місячного дня
Сприятливий день. Десята місячна доба – час спогадів, традицій, зміцнення сімейних уз. Налагоджуючи зв'язки зі своїми рідними та близькими, можна знайти енергію для руху вперед. Зв'язок із предками допоможе почуватися впевненіше у цьому житті. У десяту місячну добу рекомендується уникати самотності, корисно зустрічатися з родичами, друзями, просто з добре знайомими людьми, вести бесіди за інтересами або провести час за чаюванням. Лікувальна волога плюс інтуїція, що посилено проявляє себе в цей день, підвищать не тільки настрій, а й енергетику всього організму. Можна згадувати цікаві моменти з минулого, переглянути фотографії, де відображені щасливі життєві миті. У 10 місячний день дуже добре будувати будинок, дачу, завозити нові меблі, починати ремонт. Усі справи успішно просуватимуться.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, подорожуйте, спілкуйтесь, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♌ Місяць у знаку Лев
Лев  цар звірів. Знак наповнює людей гордістю та царственістю. Розум стає рішучим і хоробрим, трохи егоїстичним, що прагне лідерства. Звернувшись до когось за допомогою або порадою, ми швидше за все отримаємо їх, тому що у людей з'являється схильність до благородних вчинків. Це час кохання себе та оточуючих, час позитивної творчої енергії.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом управляє Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може спричинити агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, які потребують нових ідей, ініціатив. Добре займатись бізнесом. Добре розбиратися з конкурентами, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими - це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни у 10 місячну добу

Позитивна енергетика десятого місячного дня позначиться і сновидіннях. Як правило, кошмари цього дня не сняться: приходять
легкі, безтурботні, приємні сни. Зазвичай вони не несуть жодної інформації, проте винятки становлять ті сни, коли Вам з'явився один із предків або померлих родичів. Дуже важливо згадати всі його слова та кожен його жест. Можливо він приходив, щоб сказати Вам щось важливе, вказати Вам потрібний напрямок. Намагайтеся звернутися за допомогою до професійних тлумачів снів, тому що побачити предка уві сні в 10 місячну добу – знак того, що Вам надіслано дуже важливу інформацію, яку потрібно правильно та вірно розшифрувати.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...