Translate

середу, 4 травня 2022 р.

Сон у ніч з 3 на 4 травня

Сон у ніч із 3 на 4 травня про щось попереджає, тому постарайтеся пригадати все, що Вам наснилося, до найдрібніших деталей. Гарний сон може справдитися, а неприємний – це попередження сон. Якщо Ви бачите себе у сні, що плачете, не лякайтеся, у цей день це хороший знак, у Вас відбувається природне очищення внутрішніх ресурсів організму.
Якщо сниться щось неприємне – це знак, що треба зайнятися своїм здоров'ям. Також сон може показати, як протікає Ваша енергія, як Ви справляєтесь зі своїми завданнями. При уважному аналізі Ви можете побачити, як відбувається процес трансформації, чи змінюєтеся Ви, чи рухаєтеся по колу.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Наснилися веселощі з коханою людиною, це говорить про те, що необхідно внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні – наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

😴Тлумачення снів АБРИКОС

Абрикос уві сні є і гарною, і неприємною ознакою, залежно від того, в якому вигляді він був, які емоції викликав і що Ви з ним робили. Згадайте, якої форми були плоди, де вони перебували, чи брали Ви їх у руки і т. д. Після цього можна приступати до тлумачення. Намагайтеся згадати якомога більше деталей, тому що абрикоси уві сні можна тлумачити по-різному залежно від деталей. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Гнилі абрикоси сняться до розчарувань, труднощів у справах, втрат, безгрошів'я або сварки. Не виключено, що Ваш ентузіазм на роботі ніхто не оцінить або друга половинка не підтримає Вашу ідею про початок спільного життя.
✦ Викидати фрукти – до сумної новини.
✦ Різати – до травми.
✦ Купувати – до фінансових втрат або погіршення здоров'я.
✦ Відро абрикосів – до марних надій.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Абрикоси на тарілці сняться до візиту довгоочікуваних гостей.
✦ Пригощати батьків цими фруктами – до здоров'я та довголіття.
✦ Варити варення з абрикосів – на щастя в особистому житті.
✦ Білі абрикоси – до дивовижних подій.
✦ Перезрілі – для отримання премії.

Сонник по днях тижня

Інтерпретації із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок абрикоси сняться до хороших новин;
✦ у вівторок – до влаштування на високооплачувану роботу;
✦ у середу – до успішної угоди;
✦ у четвер – до втрати професійної репутації;
✦ у п'ятницю – до отримання подарунка від близької людини;
✦ у суботу – до зустрічі з друзями дитинства;
✦ у неділю – до радісної події у сім'ї.

Сонник для жінок
Для жінок:
✦ заміжній жінці абрикоси сняться до появи коханця;
✦ вагітної – до народження здорової дитини;
✦ літній – до радісних новин від дітей;
✦ незаймана  до побачення з гарним хлопцем;
✦ нареченій  до щасливого сімейного життя;
✦ незаміжній дівчині  до знайомства з багатим шанувальником.

Сонник для чоловіків
Для чоловіків:
✦ одруженому чоловікові абрикоси сняться до зради дружини та сварки;
✦ літньому  до роботи в жіночому колективі;
✦ неодруженому хлопцю  до пристрасного роману;
✦ нареченому  до фінансових проблем у найближчому майбутньому.

🌛Місячний сонник
Інтерпретації з Місячного сонника:
✦ у Повню – до незапланованих покупок;
✦ на спадний Місяць – до перевтоми та депресії;
✦ у Молодий місяць – до довгоочікуваної відпустки;
✦ на зростаючий Місяць абрикоси сняться до вирішення проблем на роботі.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до нього дослухатися.
Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 4 травня 2022 року

5 місячний день
Опис та характеристика 5 місячного дня
5 місячний день – день активних дій та перевірки внутрішньої сили. Повіривши в себе, свою унікальність та свої принципи можна братися за будь-яку роботу та досягати раніше запланованих цілей. Пробуджена енергія допоможе знайти новий талант. Імпульсивність цього місячного дня сприяє відкритому прояву емоцій. Символом 5 місячного дня є єдиноріг. У грецькій міфології єдиноріг присвячений Артеміді, богині-дівниці. За легендою тільки незаймана могла його приборкати. Він робився ручним, лягав на землю і засинав. У геральдиці єдиноріг – символ чистоти, непорочності, суворості.

🌒 Юний зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до першої місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення.
«Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♊ Місяць у знак Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність і вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння порожнім і не раціональним витрачанням часу.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни у 5 місячний день

Сни цього дня сумнівні. Їм не можна надавати особливого значення. Але бувають сни-підказки. Не можна сказати, що всі сни віщі чи навпаки ніколи не збуваються. Всі хороші та приємні сни, які сняться на 5 місячну добу, часто збуваються, а неприємні – це, швидше, сни, які про щось попереджають Вас. Але вони, як правило, ніколи не втілюються в життя у своєму прямому і найочевиднішому сенсі, а вимагають правильного тлумачення. Якщо ж сновидіння було дуже неприємне, що засмучує вас, зверніть увагу на своє здоров'я. Уважно проаналізувавши свої сни цього дня, Ви можете побачити приховані підказки на те, в якому форматі зараз протікає ваше життя: це стрімкий рух або нескінченний біг по колу.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...