Translate

понеділок, 30 травня 2022 р.

Молодик: народні прикмети та повір'я

Протягом багатьох поколінь мудрі люди помітили безперечний зв'язок між фазами місяця та подіями у житті. Ці спостереження сьогодні знайомі нам, як прикмети на Молодик. Старовинні забобони рекомендують перенести на цей день будь-яку магічну роботу, пов'язану із залученням чогось. Це стосується матеріального добробуту, отримання грошей та вигоди, а також любовної магії.
Знання повір'їв на Молодий місяць допоможе уникнути неприємностей і налагодити життя. Для тих, хто поки не знайомий з усіма давніми прикметами, пропоную найцікавіші з них.


Любовні прикмети в Молодий місяць:

✦ Прикмети на Молодий місяць обіцяють, що якщо в цей період на балкон дівчини залетить птах, незабаром їй зроблять пропозицію руки та серця. До речі, прикмети на весілля під час цієї місячної фази обов'язково обіцяють щасливе та багате подружнє життя, а особливо добре, якщо на Новий місяць випаде перша шлюбна ніч. Але відзначати річницю весілля у цей час не можна, може залучити сварку та навіть розлучення. Краще перенести урочистість.
✦ Якщо Ви розсипали сіль у Молодий місяць, це до сварки, швидше за все, з коханою людиною.
✦ Сон у Молодий місяць, в якому Вам видалили зуб, віщує розлуку.
✦ Отримувати або дарувати щось у Молодик – прикмета до заміжжя. На її основі виник стародавній ритуал. Щоб підштовхнути хлопця до пропозиції заміжжя, на новий місяць йому подарували подарунок, зроблений своїми руками. Можна вибрати для нього якусь дрібничку в магазині - результат не змусить себе довго чекати.

Грошові прикмети в Молодий місяць:

✦ Знайти в Молодик монету – до добробуту. Її можна показати молодому місяцю, щоб зарядити енергією залучення грошей. Витрачати її не можна до наступного місяця, і вона діє стільки ж.
✦ Якщо всю ніч Молодий місяць велика купюра пролежала на підвіконні, наступного місяця вашим фінансовим успіхам все заздритиме. Можна зробити з нею так само, як і з монетою  покласти в гаманець і не витрачати протягом місяця. Деякі вважають, що такі дії гарантують несподівані грошові надходження у разі гострої потреби у них.
✦ Гроші, що лежать у будинку в Молодий місяць, обов'язково принесуть прибуток, якщо витратити їх з розумом. Знаючі люди спеціально розкладають гроші в затишних куточках, а вранці купують на них предмети для дому, щоб його добробут не залишав. Можна купувати навіть товари, якщо вони призначаються для його жителів.
✦ У Молодик не займають і не дають у борг, це до безгрошів'я. Навіть якщо у Вас велика зарплата, вона миттєво випарується з вашого гаманця, віддати цю суму буде складно, як отримати назад свої гроші.
Зустрічати молодий місяць із боргами теж не слід, інакше ще не скоро зможете їх позбутися.

Побутові прикмети в Молодий місяць:

✦ Якщо молодий місяць вперше Ви помітили у правій стороні, місяць буде вдалим, зліва – будьте обережні, на Вас чекають проблеми.
✦ Вважається, що в Молодий місяць слід займатися прибиранням і викидати непотрібні речі. Це не тільки очищає приміщення від негативу, але й приваблює позитивну енергію під час місяця, що росте.
Наповнюватися позитивом може лише той будинок, який є чистим у всіх сенсах. Зайнятися прибиранням на молодик, не знаючи про те, що цей час ідеально для нього підходить  хороша прикмета, до позбавлення від непотрібних речей.
✦ Переїзд на Молодик – до багатого та щасливого життя. Можна спеціально запланувати зміну житла на цю фазу місяця, сенс повір'я від цього не зміниться.
✦ Якщо в Молодий місяць випаде сніг, довго він не пролежить. Дехто вірив, що яка погода буде в цей час, такою їй бути цілий місяць.

Чарівного Молодика
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...