Translate

понеділок, 16 травня 2022 р.

Кривава повня Місячне затемнення 16 травня 2022 рік

Зустрічаємо Повний місяць

Сьогодні, 16 травня, настане останній Повний місяць цієї весни. Повня настане 16.05.2022 о 07:14 за київським часом. Місяць перебуватиме у знаку зодіаку Скорпіона. 
Повня у травні закінчує коридор затемнень 2022, який почався 30 квітня, і вважається неймовірно трансформаційним. Також вже вступив в силу період ретроградного Меркурія, що розпочався 10 травня та триватиме до 2 червня.  Цього місяця Повня випадає на 16-й місячний день. 

16 травня 2022 року астрологи вважають кульмінаційним моментом всього місяця. Справа в тому, що повний місяць у цей день співпадає з іншими астрономічними подіями – Супермісяцем та місячним затемненням.

Повня – найзагадковіший день місяця. У момент Повного місяца енергія нічного світила настільки велика, що впливає абсолютно на все. З давніх-давен люди намагаються скористатися моментом і використовувати цю потужну енергетику собі на благо. Повня в травні 2022 отримала кілька назв: «Квіткова»«Рожева» або «Кривава».

Супермісяць – це особливий стан Місяця, коли місячна орбіта підходить максимально близько до Землі, Місяць на небосхилі здається більше і світить значно яскравіше, ніж будь-коли. Це дуже гарне, але небезпечне з енергетичного погляду видовище. За цим явищем можна спостерігати неозброєним оком. Термін Супермісяць був придуманий астрономом Річардом Ноллом у 1979 році і одразу став дуже популярним. Астрологи приписують Супермісяцю особливі містичні властивості, пов'язані з підвищеною енергетикою і здатні вплинути на долю, вчених набагато більше цікавить гравітаційний вплив Місяця на нашу планету. Але багато в чому спостереження та висновки тих і інших збігаються. 

Що таке «Кривавий Місяць»?

Ви коли-небудь запитували, чому Місяць буває червоним? Червоний або «Кривавий Місяць» можна спостерігати під час повного місячного затемнення, коли Земля знаходиться між Місяцем та Сонцем, закриваючи наш природний супутник своєю тінню. Завдяки активному сонячному світлу і тіні, що падає від Землі, Місяць набуває яскравих відтінків червоного, тому це явище і отримало назву «Кривавий Місяць». Але деякі історики-астрологи запевняють, що назва «Кривавий Місяць» дісталася нічному світилу через те, що в період супермісяця почалися криваві війни.

«Кривавий Місяць» 16 травня може вплинути на вдачу та долю людини на 18 років уперед! Сьогодні на думку астрологів слід приділити особливу увагу близьким та рідним людям, адже червоний Місяць здатний стати причиною не лише поганого настрою, а й вплинути на майбутнє, причому на багато років уперед.

Де можна побачити «Кривавий Місяць» у 2022 році?

Місяць виглядатиме червоним тільки там, де видно повне місячне затемнення. Місячне затемнення завжди відбувається у Повню. Воно буде спостерігатись в більшій частині Північної Америки, Південної Америки, а також частково в Африці і Європі. В Україні дане явище відбудеться о 6:14 за київським часом.

Що можна робити під час Повні «Кривавого Місяця»

Повня – це завжди емоційно напружений день. Це відбувається через те, що Місяць відповідає за наш розум, емоції, почуття та в нашому особистому гороскопі. Також варто врахувати, що 16 травня відбудеться Місячне затемнення.

Експерти з езотерики рекомендують в небезпечний день повного місяця взяти себе в руки і зайнятися наступними справами:
 викинути мотлох з голови, життя і квартири;
 знайти можливість збільшити свій дохід;
 прийняти важливі доленосні рішення;
 позбутися від сумнівів і нерішучості;
 займіться творчістю, особливо, якщо ви малюєте;
 приділіть час рідним і близьким.
В цілому, астрологи радять провести цей день в спокої і без метушні. Якщо хочете – розпишить собі графік доби і строго його дотримуйтесь, а також намагайтеся мислити позитивно, не піддаючись апатії.

Що не можна робити 16 травня 2022 року?

✦ Не варто підписувати договори, вкладати гроші, позичати або віддавати.
✦ Потрібно скасувати поїздки, подорожі, відрядження. Тому що людей чекають проблеми в дорозі та погане самопочуття.
✦ На роботі, вдома та на вулиці максимально стримувати свої емоції.
✦ Не можна вживати 16 травня алкогольні напої, сваритися рідними та близькими серцю людьми, думки мають бути лише позитивними. Адже погане може справдитися, так вважають маги та шамани.
✦ Почекайте з великими покупками. Високий ризик пошкодувати про витрачені гроші.
✦ Не варто змінювати імідж. Перенесіть серйозні зміни на вигляд.
Вважається, що в добу повного місяця нікому не можна довіряти, тому кілька разів перевіряйте те, що вам сказали, і не приймайте слова за чисту монету.

Народні прикмети:

✦ Якщо дівчина хоче вийти заміж, їй необхідно тричі вимити вдома підлогу в Повний місяць. І тоді її бажання справдиться.
✦ Для того щоб енергія Місяця не залишала Вас протягом усього місяця, надягніть у Повний місяць червону білизну або шкарпетки цього ж кольору.
✦ Якщо закохані поцілувалися вперше в Повний місяць, то їхні стосунки будуть довгими та щасливими.
✦ Якщо закохані чують у Повня собаче виття – це означає, що вони скоро розлучаться.
✦ Якщо дівчина пильно дивитися на Повний Місяць, то вона насниться своєму хлопцеві.
✦ Щоб у любовних стосунках все ладилося, потрібно в Повний місяць зробити таке: міцно зв'язати дві шкарпетки – чоловічий і жіночий – покласти перед сном під свою подушку і спати так до ранку.
✦ Якщо в Повня Місяць Місяця падатиме в обличчя – будуть снитися кошмари.
✦ Господині не можна в Повний місяць консервувати заготівлі на зиму – вони швидко зіпсуються.

Астрологи називають 16 травня найнебезпечнішим днем ​​весни. Під час затемнення, Повний місяць та Супермісяця емоції зашкалюють, наростає напруга, люди частіше помиляються і трапляється більше надзвичайних ситуацій, аварій чи травм. Три астрономічні явища можуть негативно позначитися на людині. На думку астрологів, це час, щоб розлучатися з минулим. Крім того, 16 травня стане поштовхом для зради та маніпуляцій, тому потрібно бути обережнішими, пильними та акуратними у цей день. Втім, ми творці своєї долі!
🔮Чарівної Повні
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...