Translate

понеділок, 30 травня 2022 р.

Молодик 30 травня 2022: що можна і не можна робити

Зустрічаємо Молодик
Молодий місяць – це особливий період. У цей час енергетика Місяця налаштовується на нову хвилю. У такі дні Місяць та Сонце знаходяться разом в одному знаку/будинку гороскопу. Астрологи рекомендують добре подумати, чим би вам хотілося зайнятися протягом наступного місяця. 

В понеділок, 30 травня о 14:32 за київським часом, на нас чекає молодик з містичною назвою «Чорний місяць» . Ця подія відбудеться на 30 місячний день у зодіакальному знаку Близнюки. Схід Місяця відбудеться о 3:40, а захід – о 21:24. Місяць у Близнюках зробить нас більш раціональними, розважливими та амбітними. Відмінні умови для втілення наших нових задумів у життя.

Нинішній молодик збігається з днем Гекати (29 травня 03:25 до 30 травня 03:40), який називають сатанинською місячною добою. Цього дня зростає кількість ДТП, нещасних випадків, поганих снів та панічних атак. Найкраще на день Гекати займатися медитацією та не планувати якихось серйозних справ.

У період Молодика, на 30-й місячний день, люди зазвичай відчувають апатію, слабкість, депресію та занепад сил. Це відбувається через те, що Місяць відповідає за наш розум, емоції, почуття та в нашій натальній карті (особистому гороскопі) і є показником тонкого тіла. Слід пам'ятати, що останній день перед Молодиком несприятливий для початку нових проектів.

Молодий місяць  це особливий час. І кожен сам вирішує, скористатися цими можливостями чи скептично проігнорувати поради астрологів та езотериків. Але як би людина не відносилася до місячного календаря, позитивний настрій та розумне ставлення до навколишніх подій ще ніколи і нікому не шкодили.

У перший день місячного місяця тонка енергія Молодика допомагає нам сконцентруватися на планах та завданнях, які ми хочемо вирішити у найближчий місяць. Це сприятливий час заявити про свої наміри, тому в Молодий місяць і наступні 2 дні мислити потрібно позитивно. Кожна людина по-своєму унікальна, і у кожного є тільки свої, «працюючі» стимули до активних дій. Мотивація без активних дій, зрозуміло, безглузда. Проте, кроки в обраному напрямку робити варто вже в дні Місяця, що росте. Якщо не зараз, то коли?

Незважаючи на деякі негативні аспекти астрологічного явища, експерти вважають, що молодик  це завжди період оновлення. Нова фаза Місяця – чудовий період для очищення. В перші години молодика (з 14:32 за київським часом) можна провести ритуал очищення. Позбавлятися треба всього непотрібного, а це:
✦ люди ✦ думки ✦ емоції ✦ звички ✦ речі
«Чистити» треба все  приміщення, робоче місце, комп'ютер, телефон.

🔮Ритуал на очищення

Наповніть ванну теплою водою, додавши морську сіль. Розставте кілька свічок (непарну кількість), вимкнувши електричне освітлення. Підготуйте приємну музику для релаксації – наприклад, звуки природи чи етнічну музику. Ляжте у ванну і уявіть, ніби ваше тіло важке, наповнене турботами року, що минає. Після цього уявіть, що вода та сіль забирають усі ваші проблеми. Спустіть воду, уявляючи, що разом з нею йде все погане.

Також є кілька ритуалів, які варто проводити саме в молодик. Головна умова  потрібно загадувати те, чого ви дійсно потребуєте, тоді Всесвіт обов'язково почує ваші бажання.

Вирощуємо гроші

У молодик добре робити ритуал на залучення грошей. Для цього в перші години молодика (з 14:30 за київським часом) потрібно розкласти купюри (будь-якого номіналу) на шафі так, щоб на них потрапляло місячне світло. Краще це зробити на вікні, з якого видно Місяць. Коли будете робити обряд, уявіть, що садите щось чарівне. При розкладанні грошей прочитайте слова: «Будьте і ростіть, квітуйте і розмножуйтеся. Хай буде так». Нехай гроші залишаються на вікні та харчуються місячним світлом кілька днів. Весь цей час їх не можна чіпати. Коли кілька днів мине, витратьте гроші на будь-які сімейні потреби. Проводьте такий обряд кожен молодик, щоб грошовий потік у вашому житті ніколи не вичерпувався.

Є ще один дієвий ритуал для залучення грошей. На аркуші паперу пишемо число, ім'я, а також суму грошей, яку ви хочете отримати. Внизу ставимо підпис та слово «оплачено». Сховайте лист і забудьте про нього до наступного молодика. Ті, хто роблять ритуал, стверджують, що за місяць зазначена сума справді приходить до них. Важливо, щоб сума була реальною  тією, якої ви дійсно потребуєте.

Загалом Молодик в поточному місяці спонукає Вас на дії іншого характеру, раніше Вам незнайомі. І це зручний період для того, щоб розставити всі крапки над "і".

Виконання мрії починається з мотивації, і в день Молодого місяця кожен зможе стати на крок ближче до виконання заповітного бажання. Створення Карти бажань допоможе визначитися з цілями та розпочати шлях до особистого щастя. Всі ваші бажання, які Ви розміщуєте на Карті бажань, повинні йти від щирого серця і бути максимально усвідомленими. Це ж ваша енергія. Якщо бажання недостатньо продумане, воно не справдиться. Детально як зробити Карту бажань, Ви знайдете на блозі Dolina Magii пошук теми Карта бажань – Чарівний колаж.

Щоб бажання здійснювалися, можна в день Молодика провести один із Ритуалів:
✦ в Молодий місяць почати записувати бажання в зошит, назвавши її «Книга моїх бажань»;
✦ бажане записати на аркуші паперу та покласти на ніч під подушку;
✦ записане бажання можна носити із собою досі його виконання;
✦ листок із записаним бажанням спалити та розвіяти попіл за вітром;
✦ промовити бажання на воду та випити її.
Можна вибрати один із цих Ритуалів, але головне, робити це на Молодий місяць і так, щоб цей процес подобався і приносив задоволення. І обов'язково слід прислухатися до свого внутрішнього світу.

Період Молодика є кульмінацією місячного циклу, і саме в цей період закладається фундамент того, як проходитиме наступний місяць. Важливо зберігати поміркованість і не йти на ризики, а також необхідно не проґавити підказки, які дає доля.
Чарівного Молодика
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...