Translate

пʼятницю, 13 травня 2022 р.

Сон у ніч з 12 на 13 травня

Сни в ніч з 12 на 13 травня можуть бути цікавими, насиченими подіями, його бажано запам'ятати. Зазвичай вони швидко збуваються буквально за добу, особливо якщо це були кольорові сновидіння. Якщо цього не сталося і через дев'ять днів, то чекати на подальше його виконання вже не варто.
Сни несуть події, завдяки яким ми можемо навчитися розуміти близьких людей. Ви можете побачити уві сні своїх рідних, друзів, знайомих, ситуації, які з ними пов'язані. Це день, коли збуваються не лише сновидіння, а й знаки. Живі батьки обіцяють приємні зміни в житті, удачу у справах, а покійні батьки попереджають про небезпеку, що насувається. Такі родичі, як брати, сестри сняться до отримання звісток, листа, спадщини.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли наснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповнитися в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

😴Тлумачення снів ФРУКТИ

Фрукти є символічними мотивами у мистецтві, літературі та метафорами повсякденного життя. Уві сні вони можуть символізувати наші емоції та різні концепції та ідеї, від романтичного кохання до матеріальності, до перемоги, втрати, успіху та невдачі. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Сни про фрукти можуть розповісти Вам більше про вашу особистість, а також про людей навколо Вас та відносини, які Ви підтримуєте. У будь-якому разі, яким би не був точний сенс образів, такий досвід має бути керівним та корисним. Кожен вид фруктів має своє додаткове значення, але загалом подібні образи можна інтерпретувати та цілісно. Важливо пам'ятати деталі та свою поведінку уві сні. Як виглядали фрукти? Вони були стиглі чи незрілі, кислі чи солодкі, смачні чи гнили, Ви їх з'їли? Для того, щоб дізнатися про це, варто ознайомитися з популярними сонниками та їх тлумаченнями, згадуючи всі деталі.

ТОП 5 негативних значень

✦ Жовті та оранжеві фрукти сняться до хвороби.
✦ Черви – до зради коханої людини.
✦ Багато гнилих плодів на дереві – до інтриг з боку недоброзичливців.
✦ Продавати незрілі – до сварок у сім'ї.
✦ Є тверді – до поганих новин.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Зелені фрукти сняться до вдалих інвестицій.
✦ Великі червоні яблука – до довголіття.
✦ Пригощати фруктами близької людини – поліпшити самопочуття.
✦ Викладати їх на тарілку – на відпочинок в іншій країні.
✦ Збирати врожай із фруктових дерев – до багатства.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок фрукти сняться до поповнення у сім'ї;
✦ у вівторок – до укладання вигідної угоди;
✦ у середу – до марних переживань;
✦ у четвер – до проблем на роботі через неуважність;
✦ у п'ятницю – до підвищення заробітної плати;
✦ у суботу – до успіху у справах;
✦ у неділю – до участі у великому проекті.

🌛Місячний сонник

Тлумачення залежно від фази Місяця:
✦ у Повня фрукти сняться до романтичного побачення з колегою;
✦ на спадний Місяць – до поганого настрою;
✦ в Молодий місяць – до знайомства з впливовою людиною;
✦ на місяць, що росте – до отримання подарунка від партнера.

Овочі та фрукти зі сну радять запастися терпінням. Ситуація навколо Вас буде не найкращим чином, що спровокує хвилю хворобливих переживань. Вони вщухнуть, якщо Ви зміните коло спілкування або переключіть увагу на відносини, до яких не доходили руки.
Фрукти та ягоди сняться до грошей. Їх принесе висока посада, вигідне підробіток, старий боржник, померлий родич або багатий коханець. Завдяки великій зарплаті чи отриманню спадщини здійсниться мрія, яка раніше була вам не по кишені.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, але й Ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до нього дослухатися. Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 13 травня 2022 року

13 місячний день
Загальний опис
13 місячний день дуже суперечливий. Його символом є колесо долі – Сансара. Усі ми підвладні його обертанню. Цей символ порівнюють із змією, що кусає свій хвіст. 13 місячний день – день навчання та інтуїції. Цього дня інформація ллється суцільним потоком. Потрібно налаштуватись на отримання корисної інформації з будь-яких джерел, наприклад, з книг. Не витрачати дорогоцінний час на збирання марної інформації. Інтуїція допоможе отримати осяяння та зробити відкриття, але бути готовим до виникнення старих проблем із минулого.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, подорожуйте, спілкуйтесь, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♎ Місяць у знаку Терези
Час прагнення емоційного рівноваги. Увага розсіяна і важко зосередитися на окремих питаннях та речах. Якщо вам все подобається і у вас чудовий настрій, то ви досягли рівноваги між духовним і матеріальним. Небезпечно впадати в крайнощі, бажано знати міру у всьому. Намагайтеся відкласти справи, які потребують негайного вирішення.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом керує Венера
Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий – найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане із мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.


Сни у 13 місячну добу

Сон – це завжди підказка. Сон у 13 місячну добу підкаже ту доріжку, якою треба йти, щоб настали зміни життя на краще. Сни цього дня майже завжди збуваються. Важливо дослухатися до підказок снів, щоб зберегти частину своєї життєвої енергії. Щоб не забути сон, можна просто записати, а потім правильно проаналізувати. Сни 13 місячних діб здійснюються на десятий день. Сни іноді стають провідниками у майбутнє.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...