Translate

понеділок, 17 квітня 2023 р.

Сон у ніч на 17 квітня

Здавна вірили, що сон, який наснився у ніч проти 17 квітня, точно здійсниться протягом 12 днів.
 Якщо цього не станеться, то надалі чекати на його виконання не варто. Якщо сон поганий та трагічний, можете чекати у реальному житті позитивних подій.

Якщо сон залишив неприємний осад, не варто ставитись до нього надто серйозно, оскільки він лише відображає наш внутрішній світ, а підсвідомість хоче таким чином донести до нас важливі відомості.

Якщо ми правильно розтлумачимо ці сни, побачимо вихід зі складної ситуації, вирішивши свої внутрішні питання. Іноді сни цієї доби можуть показати минулі життя, але тоді життя хоче дати пряму вказівку, з чим Вам треба впоратися.

Сьогоднішні сни тлумачити досить складно, вони сповнені символів, тому якщо Ви не можете розтлумачити сон, зверниться до професіоналів.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

Тлумачення снів ЗРАДА ДРУЖИНИ

Сон про зраду зазвичай сприймається дуже близько до серця. 
Прокинувшись, ми ще якийсь час можемо бути під враженням і випробовувати справжню образу на другу половинку, яка мирно сопне поруч, і нічого поганого не зробила. Не поспішайте засмучуватися, адже такий сон бачить чи не кожен другий.

Справа в тому, що зрада уві сні не має нічого спільного з вашими романтичними стосунками. Значення таких снів стосується лише особисто вас, і настав час все з'ясувати. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться зрада дружини, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Отже, давайте дізнаємося, до чого приснилася чоловікові жіноча зрада, і про що попереджає сновидця подібний сон. Але спочатку дамо йому коротке тлумачення.

Коротке тлумачення сну

Нерідко чоловікові може наснитися, що він застав свою дружину за зрадою. Таке бачення залишає неприємний осад. Однак невірність, що здалася, – не привід сприймати все буквально і будувати підозри щодо дружини. Але на дещо насправді звернути увагу все ж таки варто. Можливо, у вашому житті настав час щось змінювати.

Зрада дружини може бути символом обману. Такий сон попереджає, що варто бути обережнішими, довіряючи малознайомим людям. І коло спілкування краще переглянути. А ось давні зв'язки не завадило б зміцнити. Підтримка рідних та друзів буде доречною. Близькі люди допоможуть розібратися у незрозумілих ситуаціях, залагодити дрібні неприємності, вирішити старі проблеми.

Водночас зрада дружини уві сні обіцяє успіх у фінансовій та робочій сфері. Вдасться досягти визнання і досягти поставленої мети.

ТОП 5 негативних значень

✦ Знати, що дружина зраджує, але мовчати сниться до розкриття таємниці сновидця.
✦ Застати її вдома з іншим та побити їх обох – до нервового зриву.
✦ І просити зрадницю не йти – до невпевненості у власних силах.
✦ Сон, у якому дружина фліртує та зраджує з колишнім, обіцяє зраду з боку друзів.
✦ Переспала із літнім незнайомцем – фінансові проблеми.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Викрити дружину в невірності і пробачити сниться на щастя.
✦ І мстити – до звільнення від тривожних думок.
✦ Якщо чоловікові наснилося, як дружина зраджує йому за нього, це до щасливого сімейного життя.
✦ Чужа дружина зрадила чоловіка – до підвищення на посаді.
✦ Сон, у якому дізнався від дружини про зраду і вагітність, обіцяє отримання добрих новин.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у ніч на понеділок зрада дружини сниться до безпідставних підозр наяву;
✦ на вівторок – до фінансових проблем;
✦ на середу – до появи постійної коханки;
✦ на четвер – до здобуття нового досвіду;
✦ на п'ятницю – до потреби відпочити;
✦ на суботу – до втоми від рутинної роботи;
✦ на неділю – до сильного потрясіння.

Сонник для чоловіків

Представнику сильної статі можна по-різному тлумачити видіння про зраду дружини уві сні залежно від віку.

✔ Молодому
Будьте готові, що ваші серце та розум вступлять у конфлікт. Перше схилятиме віддатися творчому пориву і робитиме, що хочеться, другий попросить зосередитися на вирішенні повсякденних завдань. Вирішити, що важливіше, зважити всі за і проти виявиться складно. Закличте на допомогу інтуїцію або скористайтеся порадою досвідченого та мудрого наставника.

✔ Зрілому чоловікові 
Високим є ризик, що ви будете настільки захоплені своїми фантазіями, що почнете спотворювати і реальність. Будь-яка інформація може бути діаметрально протилежно витлумачена. Ви можете згущувати фарби там, де все до абсурду просто. Або, навпаки, легковажно ставитись до того, що вимагає підвищеної уваги.

✔ Одруженому
Відносини з дружиною здатні і насправді опинитися під загрозою. Виною тому – зайва підозрілість та ревнощі. Її може ображати тотальний контроль. Не забувайте, що без довіри неможлива нормальна родина. Обговоріть із дружиною, що саме не влаштовує вас, спокійно, не перебиваючи, вислухайте її претензії. Вирішіть проблему, знайшовши компроміс.

✔ Холостому
Якщо уві сні вам змінила дружина, якої немає насправді, це означає, що ви можете зіткнутися з обманом. Хтось захоче обвести вас довкола пальця, і не виключено, що добрий знайомий. Будьте гранично обережні і менше ділитеся потаємним, спілкуючись з тими, хто не вселяє довіри.

🌛Місячний сонник

Тлумачення з Місячного сонника:
✦ у Повний Місяць зрада дружини сниться до легкого нездужання;
✦ у Молодик – до підвищення соціального статусу;
✦ на Місяць, що росте, – до періоду бідності;
✦ на спадний Місяць – до поповнення в сім'ї.

Висновок

Побачити уві сні, що зрадила дружина, дуже неприємно. Але це не привід підозрювати дружину у всіх тяжких гріхах. Таке бачення говорить не про невірність коханої жінки, а про те, що вам час привести справи та думки до ладу. Намагайтеся впоратися зі спалахами гніву та дратівливості – вони заважають вам адекватно оцінювати реальність. Навчіться ставитись до світу без підозри – і побачите, що він відкритий вам, і навколо чимало тих, хто по-справжньому вірний та любить вас.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 17 квітня 2023 року

27-й місячний день Загальний опис
27 місячний день, є одним із найкращих днів для початку будь-яких справ. У цей час місяць допомагає людям подолати будь-які перешкоди, подолає будь-які життєві проблеми. Дуже корисно відсторонитися від суєти та повсякденних проблем. Особливо добре сьогодні прислухатися до свого внутрішнього голосу та інтуїції. Інтуїція допоможе знайти себе, свій внутрішній та духовний світ. Слід слухати музику, подорожувати, відвідати концерт, зайнятися будь-якою творчою діяльністю та велика ймовірність побачити довгоочікуваний вихід із ситуації, що вимагає вирішення. Прекрасний день передачі знань іншим людям. Не обтяжуйте себе зайвими турботами. Будьте доброзичливі та оптимістичні. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 27-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

У 27-й місячний день необхідно гнати від себе негативні думки. Добре з ранку дати собі установку, щоб ні про що погане не думати: ніяких сумнівів, неспокою, ніяких мук. Цього дня рекомендується піст і стриманість.

Є практика для очищення від негативу цього дня. Якщо Місяць не у водних знаках, то рекомендуються для ніг водні процедури в солоній холодній воді. Треба постояти в тазі не більше 10 хвилин. За 10 хвилин із вас зійде вся «чорна» енергетика. Якщо стоятимете довше, почне сходити і хороша, добра енергетика. Таким чином, ми очищаємося і від зглазу. Температуру води робіть таку, щоб не відчувати дискомфорту. Коли стоятимете, увесь час треба уявляти, як все погане йде у воду. Якщо дуже погано цього дня, то можна узяти в ліву руку свічку. Свічку цю гасити не можна. Вона повинна згоріти вся. Можете наперед відрізати стільки, скільки вам потрібно, щоб вона горіла. Дути на вогонь не можна. Краще гасити свічку пальцями правої руки. Багаття краще засипати землею. Роздувати вогонь можна.

Цього дня рекомендується очищати помешкання, добре обкурювати пахощами, багном або ялівцем. Багно повинне тліти, а не горіти, щоб йшов дим. Можна й обкурювати ладаном. Добре очищає чага, вона добре тліє. Дим очищає і виганяє зло цього дня.

🌘 Старий спадаючий Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодика. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика посиліть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♓ Місяць у знаку Риби
Виявляється романтичність чи мрійливість, щедрість, благодійність. Період загострення інтуїтивних здібностей. Прекрасний час для усамітнення з власними думками та почуттями. Бажано осмислити все, що сталося за останній місяць.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий» – почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а вороги допомогти. Усі справи, окрім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 27 місячної доби

Образи снів цього дня є дуже символічними та потребують правильного тлумачення. Тому для тлумачення сновидінь добре скористатися послугами людей, які тонко розуміють психологію. Іноді здаватиметься, що сон позитивний, а при професійному тлумаченні виявляється, що саме він є прямою вказівкою на Ваші помилки і застерігає Вас від можливої ​​катастрофи. Причому часто це шокуючі одкровення, на які Ви навіть не очікуєте. Сни цієї 27 місячної доби здійснюються.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved




Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...