Translate

пʼятницю, 28 квітня 2023 р.

Сон у ніч на 28 квітня

Сон у ніч на 28 квітня може виповнитися на 24 день. Варто записати його та відрахувати потрібний час, щоб потім перевірити. Якщо сон виявився страшним, гнітючим, лякаючим, то після пробудження потрібно подивитися у вікно і сказати такі слова: «Куди ніч, туди і сон!». В цьому випадку сон не здійсниться, його передбачення розчиниться разом із ніччю.

Важливо й те, що Вам наснилося. Вірне трактування снів цього дня надасть Вам приховані підказки. Але все-таки майте на увазі, що сни не можна тлумачити однозначно. Погані можуть Вас попередити про щось, а кошмари підштовхують придивитися до свого здоров'я. Сновидіння, що приснилося вдень 28 квітня, не обіцяє небезпеки. Воно справдиться, але через деякий час.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів КВІТУЧА САКУРА

Навіщо сниться квітуча сакура? Це досить сприятливий знак уві сні, ознака розквіту у всьому: в особистому, сімейному житті, роботі, бізнесі. Молодим людям, дівчатам, які не пов'язані сімейними узами сонники обіцяють зустріч із тим, хто може стати їх обранцем. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться 
квітуча сакура, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Для молодої дівчини квітуча сакура уві сні – це завжди велика радість та нове життя. Якщо дівчина самотня, вона скоро стане частиною пари. Якщо ж вона у відносинах  піде довгоочікуване весілля. Якщо молоді люди тільки одружилися  на них скоро чекає поповнення у сімействі. У пари в цьому випадку народиться дівчинка, з неймовірно доброю і лагідною вдачею, з чарівною усмішкою та особливим магнетизмом в очах.

Поява квітучої сакури уві сні жінки – найбільш сприятливий символ і для жіночого здоров'я, і ​​для емоційного стану. Всі ці сфери багато в чому покращуватимуться і вплив на них буде вкрай благотворним. Використовуйте цей дар долі з розумом  займіться здоров'ям та зовнішнім виглядом, тому що зміни та успіх будуть приголомшливими.

Бачити квітучу сакуру уві сні – чудова ознака. Сонник пророкує пристрасне, палке кохання, зустріч із тією самою, єдиною людиною. Якщо ж ви вже знайшли свою половинку, ваші взаємини перейдуть на новий рівень, настане довгоочікуване щастя. Здійсниться те, чого ви так прагнете.
Наснилося зірвати квітку сакури? Незабаром настане радісна подія або обставини складуться дуже вдало. Крім того, таке гарне видовище уві сні віщує сплячому міцне здоров'я, прекрасний зовнішній вигляд і довголіття.

Сновидіння, ніби цвіте вишневе дерево, обіцяє прихід радості життя сновидця. Можливо, йому повідомлять приємну звістку, чи він отримає несподіваний подарунок від близьких, друзів.
Бачити уві сні, як цвіте гарне дерево сакури – слід готуватися до значних життєвих змін. Особливо це стосується молодих дівчат і юнаків: сонник обіцяє: їм зустрінеться дуже приємна людина, яка здатна стати гарним супутником життя. Сімейних людей чекає щастя, спокій.
Навіть одна квітка цього декоративного дерева, що приснилася вночі, віщує успіх у всіх починаннях і на любовному фронті.

До чого сниться йти алеєю, яка цвіте прекрасною біло-рожевою хмарою? Сонник пояснює: настає смуга везіння, успіху. Нині дуже добре розпочинати нові бізнес-підприємства, вносити пропозиції на роботі. Тільки свої плани слід продумати до найдрібніших подробиць – тоді успіх не забариться.
Також тлумачення сну про квітучу сакуру передбачає: незабаром удача посміхнеться вам у професійній, діловій сфері. Зроблену гідно оцінять матеріально, а також запропонують подальшу співпрацю. Але, можливо, віддачі від цієї справи доведеться трохи зачекати.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилася кава:
 у понеділок – чекайте на хороші новини від ваших рідних;
 у вівторок – ваш колишній партнер захоче відновити старий зв'язок і вивести стосунки цього разу на новий рівень;
✦ в ніч на середу – дуже радітимете подарунку цього тижня;
✦ на четвер – вам чекає далека поїздка у східному напрямку;
 в ніч на п'ятницю – весілля та спільне життя з високим чоловіком вам забезпечено;
 в ніч на суботу говорить про зустрічі, але тільки з добрими та вірними друзями;
 у неділю – дізнаєтесь приємний секрет.

Висновок

У світі мрій, квітуча сакура означає щастя, радість, приємні емоції, міцне здоров'я. Тому, дивіться по своїх відчуттях, із чим у Вас асоціюється сакура, з якими емоціями. Завжди все тлумачення снів пропускайте через себе через свої відчуття. Немає єдиного тлумачення всім. Особисто для мене сакура — це щось нове, оновлення, весна, щось приємне, гарне...
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 28 квітня 2023 року

9-й місячний день Загальний опис
Дев'ятий місячний день – час ілюзій, спокус, оман та обману. Потрібно контролювати і не проявляти своїх почуттів у цей небезпечний і темний день. Варто бути дуже уважним і обережним. Зберігати спокій і не піддаватися різним страхам. Вітається стриманість та поміркованість у всьому. Щоб захистити себе від похмурого впливу дев'ятої місячної доби, слід зайнятися самоочищенням. Ваші бажання та помисли повинні бути чистими. Якщо в недалекому минулому хтось ас образив  вибачте його, щиро побажайте йому щастя, це стане ефективним методом боротьби з негативною енергетикою дня. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 9-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♌ Місяць у знаку Лев
Лев – цар звірів. Знак наповнює людей гордістю та царственістю. Розум стає рішучим і хоробрим, трохи егоїстичним, що прагне лідерства. Звернувшись до когось за допомогою чи порадою, ми швидше за все отримаємо їх, оскільки у людей з'являється схильність до здійснення благородних вчинків. Це час кохання себе та оточуючих, час позитивної творчої енергії.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий – найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 9 місячної доби

Негативна енергія дев'ятого місячного дня проникає і в наші сновидіння. Як правило, людину в цей день мучать кошмари, неприємні та важкі сни, прокидаючись після яких, почуваєшся щасливим, що це був лише сон. Звичайно, їх хочеться відразу забути і відкинути від себе, але сновидіння цієї місячної доби при правильному тлумаченні вкажуть Вам, які проблеми у вашому житті вимагають якнайшвидшого вашого вирішення. Кожна людина має неприємності, від яких легше відмахнутися, втекти, заплющити на них очі, тому що вирішення цих проблем часто пов'язане з нашими власними вадами та серйозними промахами. Сни дев'ятого місячного дня вказують саме на такі вузлові моменти, які не можна вже обходити стороною, інакше вони затягнуться петлею на вашій же шиї. Якщо Ви правильно розтлумачите сон і наважитеся все-таки розрубати цей гордіїв вузол, ваш енергетичний фон, який був стільки часу порушений і вразливий, нарешті вирівняється. Це принесе Вам і емоційне заспокоєння, і фізично Ви відчуєте себе краще. Дев'ятий місячний день  один із найскладніших у місячному циклі, але його негативну енергетику можна звернути собі на користь.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...