Translate

пʼятниця, 14 квітня 2023 р.

Тлумачення снів ПОЛУНИЦЯ

Сновидіння, в яких фігурує полуниця, говорять про майбутні радощі, задоволення від кохання та вдалого звершення справ, але водночас і застерігають про короткочасність такого періоду. 
Полуниця уві сні символізує пристрасть, взаємні почуття та отримання тілесних насолод. Вогняне полум'я кохання розпалить у Вас новий знайомий, який зненацька з'явиться поряд, або нинішній партнер, який почне прислухатися до Ваших потреб.  Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться полуниця, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Більшість тлумачів трактують сон про полуницю як позитивне пророкування, але тлумачення психотерапевтів і провидців розходяться. Щоб отримати докладне і максимально точне передбачення, пригадайте деталі, що з'являлися уві сні, і уважно прочитайте тлумачення сонників.

Загальне тлумачення сновидіння

Кажуть, полуниця передбачає сновидцю сексуальне блаженство і активні романтичні пригоди! Але зовсім не обов'язково вам доведеться пуститися наяву у всі тяжкі. Образ, що приснився, може нести значення інтимного здоров'я і стабільного статевого потягу до глибокої старості!

Однак не завжди він уособлює романтичну сферу життя. Образ може стати символом розвитку, набуття нових знань, духовного та кар'єрного зростання. Іноді бачити його уві сні  отже, мати перспективне майбутнє. Такий сон обіцяє сприятливі обставини для нових починань!

Деякі сонники вважають червону полуницю символом вічної молодості та нев'янучої краси. Тому, якщо сон сниться жінці - вона має особливий привід йому порадіти! А які тлумачення ще рясніє ця багатогранна ягода - розглянемо нижче.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Брудна полуниця сниться до втрати репутації.
✦ Розчавлена ​​– до збитків зі своєї вини.
✦ Полоть полуниці – до моральної та фізичної втоми.
✦ Перебирати її – до сумнівів щодо правильності прийнятого рішення.
✦ Бачити, як хтось викидає цю ягоду – до появи великих боргів.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Полуниця на прилавку сниться до укладання вигідного контракту.
✦ У кошику – до здійснення задуманого.
✦ Збирати полуницю – до організації прибуткової справи.
✦ Прикрашати торт – до підвищення рівня життя.
✦ Якщо наснилося, що пригостили полуницею, то це запрошення на побачення.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилася полуниця:
✦ у понеділок – до збільшення доходів;
✦ у вівторок – до відвідування розважального заходу;
✦ у середу  до виправлення серйозної помилки;
✦ у четвер  до відновлення репутації;
✦ у п'ятницю – до приємного сюрпризу;
✦ у суботу  до виходу із скрутного становища;
✦ у неділю  на образу на рідних.

Сонник для жінок

Якщо жінці наснилась полуниця, слід тлумачити цей образ, спираючись на її вік та сімейний стан.

✔ Молодій
Молодій сновидиці натякає, що вона сильно приваблює протилежну стать. Але чоловіки більше звертають увагу на її гарненьку зовнішність, ніж на інтелектуальні якості. Але, якщо наснилася дуже велика полуниця, новий кавалер гідно оцінить!

✔ Зрілій жінці
Наснившись зрілій жінці, полуниця пророкує їй незвичайні стосунки з якимсь чоловіком. Вони будуть засновані на цікавому спілкуванні, а не на статевому потягі! З цією людиною ви легко порозумієтеся і вестимете багатогодинні діалоги.

✔ Заміжній жінці
Якщо ягода сниться заміжній жінці, це говорить про її підсвідоме прагнення досягти кар'єрних успіхів. Сновидиця потребує визнання своїх талантів та поваги оточуючих. Роль домогосподарки недостатньо вгамовує її широкі амбіції.

✔ Незаміжній
Незаміжній дівчині образ пророкує зберегти свою жіночу магію до поважного віку. Можете бути впевнені, що і через п'ятдесят років ви спокушатимете чоловіків не менше, ніж сьогодні. Проте зумієте зберегти чесний, міцний шлюб з чоловіком.

✔ Вагітній
Сон означає, що навіть у делікатному положенні сновидиця виглядає дуже ефектно. Не варто турбуватися про свій зовнішній вигляд, адже супутник життя зараз особливо захоплюється його формами! Іноді образ обіцяє майбутній мамі не набрати за дев'ять місяців жодного зайвого кілограма!
Якщо жінці сниться, що вона тримає в руках велику, неймовірно велику полуницю  це чергова вагітність! Сновидицям, які виношують хлопчика, сон обіцяє незабаром народити ще й дівчинку!

Сонник для чоловіків

Представнику сильної статі можна по-різному тлумачити видіння полуниці уві сні залежно від віку.

✔ Молодому
Якщо червона ягідка причудилась молодому хлопцеві, скоро він цілуватиметься з гарною дівчиною! Але плід іншого кольору означає, що сновидцю варто зараз зосередитися на роботі чи навчанні. А романтичні пригоди відкласти до сприятливіших часів.

✔ Зрілому чоловікові 
Дорослому чоловікові клубника обіцяє еротичні фантазії про неприступну представницю прекрасної статі. Але може бути й таке, що сон принесе несподіваний флірт із тією, що здавалася недосяжною!

✔ Одруженому
Для одруженого сновидця червона полуниця символізує сімейне життя в матеріальному достатку. Причиною такого щастя послужить високооплачувана робота дружини або спадщина, яку вона скоро отримає.

✔ Холостому
Якщо образ наснився одинокому чоловікові, на нього чекає тілесне задоволення. Але з конкретною жінкою продовження стосунків чекати не варто.

✔ Вдівцю
Вдівцю бачення обіцяє дружній зв'язок із жінкою. У вас з'явиться гарна приятелька, з якою можна обговорити будь-яку чоловічу проблему.

🌛Місячний сонник

Тлумачення з Місячного сонника:
✦ у Повний місяць полуниці сниться до підписання важливих документів;
✦ в Молодий місяць – до поваги та визнання в суспільстві;
✦ на Місяць, що росте, – до перемоги над ворогом;
✦ на спадний Місяць – до застою у справах.

Тлумачення сну в залежності від подробиць

Тлумачення сну, в сюжеті якого з'являється полуниця, залежить від безлічі деталей, тому, прокинувшись, поспішайте згадати всі дрібниці, які привернули вашу увагу уві сні.

Залежно від того, скільки наснилося полуниці:

✔ Багато полуниці
Багато великих, великих ягод пророкують вам заслужити щире захоплення своїх родичів! Деякі сновидці після такого сну виправдають несміливі надії своїх батьків. Або стануть гордістю свого подружжя!

✔ Безліч дрібних ягід
Якщо у сні була присутня безліч дрібних плодів, сновидцю призначено вислуховувати десятки компліментів. Можливо, він виявиться головним винуватцем якоїсь урочистості. І слухатиме похвалу на свою адресу від запрошених гостей.

✔ Кущ полуниці
Побачити пишний, зелений кущ можна до стабільного фінансового стану або його поліпшення. Для заможних людей це знак, що їх нагромадження не розтратяться. А тим, хто відчуває матеріальні тяготи, образ принесе прибуткову роботу.
Якщо приснився зів'ялий або засохлий кущик, на вас страждає відкинутий коханець! Комусь ви розбили серце байдужістю – ця людина навіть за довгий час так і не оговталася. Він досі зберігає надію на щасливе возз'єднання з вами.

✔ Відро полуниці
Відро, наповнене червоними великими ягодами, пророкує сплячому зустріч гостей. Незабаром будинок наповниться веселими голосами людей, чия компанія вам подобається.
Якщо вам сниться відро незрілої або дрібної полуниці, це означає, що наяву ви позбавляєте когось із близьких своєї прихильності. Зайва суворість тут абсолютно ні до чого.
А повне відро ягідного асорті може обіцяти подвійні почуття до певної людини. Людина, яка дратує сновидіння, раптово викличе симпатію.

✔ Поле полуниці
Невелике поле цієї культури означає достаток шанувальників. Ви будете оточені красивими залицяннями, подарунками та компліментами. Однак серед цих залицяльників вашого судженого не планується. Зустріч із призначеною долею людиною буде дуже незвичайною та кумедною.
Якщо сниться велике поле, якому не видно кінця, наяву сплячому призначено сильно спітніти! Під настільки цікавим тлумаченням може ховатися як тяжка робота або заняття спортом, так і приголомшлива ніч кохання.

Залежно від того, якого кольору наснилася полуниця:

✔ Червона полуниця
Якщо уві сні фігурувала ягода червоного кольору, наяву пишатиметеся своєю другою половинкою! Не обов'язково коханій людині для цього потрібно буде досягти певних успіхів. Ви можете відчути гордість за його яскраву зовнішність або вміння справити враження.

✔ Зелена полуниця
Зелену полуницю можна бачити до відносин, що тільки зароджуються. Такий образ має на увазі нову закоханість, дружбу, що починається, або навіть бізнес-партнерство.

✔ Чорна полуниця
Червона з чорним ягода  прекрасний символ для одружених або одружених. Сон обіцяє спільне життя, доки смерть не розлучить вас. Це пророцтво трепетного кохання до глибокої старості, без розлучень і конфліктів.
Якщо ягода була повністю чорною, родич або коханий сплячого  глибоко творча особистість. Саме вам випаде обов'язок підтримувати його, підбадьорювати в хвилини кризи та обожнювати її талант! Адже в такій жертовності й полягає справжня любов.

Залежно від того, якого розміру наснилася полуниця:

✔ Велика, м'ясиста полуниця
Якщо плід був великий, м'ясистий, значить, щасливе майбутнє сплячого залежить від якогось владного чоловіка. Прислухайтеся до цієї досвідченої та мудрої людини навіть у несуттєвих дрібницях. Без його акуратного супроводу ви можете наробити незворотні помилки!

✔ Дрібна полуниця
Дрібна червона або недозріла полуничка  означає захоплення, яке ні до чого не приведе. Ви можете закохатися в людину, а через невеликий час втратити до неї інтерес. Або зацікавитися захоплюючим заняттям, але швидко охолонути.

✔ Незвичайно велика
Незвичайно велика ягода обіцяє сплячому прикрашати свої переваги надмірно. Не виключено, що вам належить робити яскравий макіяж з якогось важливого приводу. Або розповідати співрозмовнику подробиці свого життя, на ходу вигадуючи те, чого не траплялося.

✔ Гігантська полуниця
Гігантська полуниця, розмірами більше сновидця, віщує скандальну репутацію. Ви прославитеся неординарним вчинком, але такий ажіотаж лише піде на користь.

Залежно від того, яка наснилася полуниця:

✔ Надто стигла, перезріла полуниця
Якщо ягідка була темно-червона і соковита, значить, у сновидця є цікаві недоброзичливці. Вас можуть обговорювати менш успішні колеги на роботі або люди, які заздрять вашому щасливому особистому життю. Розпізнати їх нескладно  вони ж не приховують свого невдоволення!
Перестигла, тріснута полуниця, уособлює врожай у городніх та професійних справах. Сновидець може викликати заздрість сусідів за дачною ділянкою! Або отримати приємну подяку у вигляді премії за старанну працю.

✔ Заморожена полуниця уві сні
Гарні, цілі заморожені ягідки символізують мудрість та холодний розрахунок у стосунках. Сон часто пророкує шлюбні узи із забезпеченим обранцем. Або обіцяє роман, який може виявитися вам корисним не тільки в романтичному сенсі.
Якщо заморожена полуниця була прим'ятою або роздавленою, сплячому судилося витирати чужі сльози. Ви з добрих спонукань будете втішати знайомого, котрий зазнав розчарування в коханні.

✔ Гнила полуниця уві сні
Якщо сплячому довелося бачити зниклу полуницю, наяву зустрінете давню знайому. І вкрай вражені тим, як час відклав відбиток на її колись привабливе обличчя. Іноді сон пророкує зустріч із колишньою суперницею та почуття переваги над нею.
Якщо довелося їсти або збирати гнилі ягоди, значить, ви прагнете бути на когось схожим. Копіюєте зовнішність людини, що обговорюється, стиль або навіть манеру поведінки. Але, повірте, що ваша істинна особа куди цікавіша за те, яку ви наслідуєте.

✔ Квітуча полуниця
Помітити пару квіточок можна до зародження чогось доброго і перспективного для вас. Йдеться про нові відносини, нову роботу чи заняття, яке тільки почало вас залучати. Сміливо продовжуйте розвивати започатковане, адже очевидно, що це правильний вибір.
Багато квітучих кущиків, ціла плантація – символ невинності, цноти, душевної чистоти. Не виключено, що в оточенні сплячого незабаром розпочнуться весільні приготування. Або світ з'явиться маленький чарівний родич.

✔ Розсада полуниці уві сні
Свіжа, зелена розсада обіцяє сплячому виявитися єдиною тверезо мислячою людиною в компанії дурнів! Але ще сон може стосуватися реальної тверезості та означати захід, на якому ви обійдетесь без алкоголю. Зате вдосталь посмієтеся з тих, хто перебрав із випивкою.
Якщо розсада була зів'яла і хирлява, насправді остерігайтеся переїдання і прямих сонячних променів. Найближчими днями ваше здоров'я виявиться вразливим. Але при елементарних запобіжних заходах нічого поганого не станеться.

✔ Полуниця з вершками
Бачити спокусливу страву можна до спілкування з неприємним чоловіком. Це може бути неугодний кавалер, який не розуміє відмов. Або цікавий сусід, який постійно підглядає у дверне вічко. Часто за чином ховається колега, який має намір привласнити ваші заслуги.
А їсти червону полуницю із вершками  значить, присвятити час задоволенням. Швидше за все, ви поїдете на розважальний захід або у відпустку. Не виключено відвідування салонів краси чи спонтанний шопінг.

✔ Солодка полуниця
Якщо наснилася дуже смачна, солодка полуничка, бачення обіцяє любовні хвилювання і очікування зустрічі. Навіть зрілому сновидцю такий сон принесе підлітковий запал у стосунках! Але остерігайтеся поводитися, як дитина. Пам'ятайте, що ви давно минули вік дурниць та нерозумності.

✔ Несмачна полуниця
Несмачна полуниця уособлює період життя, коли грошові питання вирішуватимуться позитивно. А любовні зазнають невдач. Однак це лише означає неправильно обраний момент для романтичних кроків.

Залежно від того, де бачити полуницю:

✔ Полуниця у лісі
Якщо довелося спостерігати її зростаючою в лісовій місцевості, у вас з'явиться новий друг. Однак, незвичайний характер цієї людини стане предметом обговорень для ваших близьких. Цілком ймовірно, вам доведеться захищати нового товариша від злих глузувань і жорстоких нападок.
А збирати полуницю в лісі  отже, наяву бути сексуально залежним від когось. Здійснюючи подвиги заради свого партнера, подумайте, що вами рухає - високі почуття або тілесне спокуса.

✔ Бачити на грядці
Помітити її на акуратній і доглянутій грядці сниться до вірності обранця. Однак іноді сон стосується робочих моментів. І означає, що керівництво дуже цінує сплячого і не має наміру з ним прощатися.
Якщо на грядці все заросло бур'янами, вам необхідно розвиватися! Завітайте на курси за інтересами, пройдіть навчання новому ремеслу. Ваш мозок давно не отримував заряду інформації.
Полуниця на чужій грядці обіцяє вам дізнатися подробиці чиїхось сексуальних відносин. Або стати їх мимовільним свідком.

Залежно від дій уві сні:

✔ Збирати полуницю
Збирати червону, велику ягоду  значить, наяву займатися улюбленою справою. Якщо сновидця не влаштовує нинішня робота, можлива її зміна. Найближчий час буде для вас сповнений творчістю, свіжими ідеями та підтримкою близьких.
Якщо довелося збирати недозрілий урожай, перестаньте тиснути на супутника життя! Він повинен сам здогадатися, що від нього потрібне.
А збирати висохлий, зіпсований врожай сниться до ностальгії про минулі стосунки. Деякі сновидці захочуть зустрітися з колишніми коханими.

✔ Їсти полуницю уві сні
Сновидцям, які поїдали червоні, стиглі плоди, образ принесе любовне божевілля! Ви можете сильно захопитися людиною, яка вже перебуває у стосунках. Або випробувати такі бурхливі почуття, що почнете робити ризиковані вчинки, тимчасово втративши розум. Пам'ятайте про обережність!
Якщо клубниця була зеленуватою, чекайте комерційної пропозиції. Воно буде досить спокусливим, але потребує ретельних роздумів. А головне, не чекайте від нього миттєвого збагачення та золотих гір.

✔ Садити полуницю уві сні
Тим, хто садив рослину на грядці, сон обіцяє впливових знайомих. Або друзів, які мають корисні зв'язки. З допомогою цих людей сновидець легко вирішить якісь професійні чи матеріальні проблеми. Але не забудьте потім віддячити тим, хто допоміг вам.
Якщо довелося саджати її в невідповідному місці, наяву добиватиметеся від когось взаємної симпатії. Однак отримати реакцію у відповідь виявиться складніше, ніж ви могли припускати. Готуйтесь проявити всю свою винахідливість!

✔ Поливати полуницю
Якщо сновидець поливав урожай чистою, прозорою водою  доброта принесе йому вигоду. Продовжуйте бути чуйним, готовим прийти на допомогу людиною, і люди вам віддячать!
Якщо вода була каламутною, брудною, якесь гучне досягнення сплячого активно обговорюється заздрісниками. Однак злі мови ніяк не вплинуть на її подальші успіхи.
Хорошим знаком вважається поливати і затопити велику полуницю. Це пророцтво достатку та володіння великими сумами грошей.

✔ Купувати полуницю
Якщо сплячий купував великі, товарного виду ягоди, наяву йому так само доведеться витратити гроші на щось красиве. Ви придбаєте ефектний одяг або прикрасу. Або поїдете в подорож по дуже гарних місцях, заплативши за цю поїздку пристойну суму.
А придбати полуницю непривабливого вигляду сниться до радісних новин про неприємну вам людину. Незабаром дізнаєтеся, що його справи зазнають прикрих невдач. Хоча він з усіх сил намагається створити видимість успіху.

✔ Продавати полуницю уві сні
Якщо ви продавали уві сні велику, апетитну полуницю, сон віщує цікаву, захоплюючу зайнятість. Можливо, ви захопитеся якимось творчим процесом, що дарує естетичну насолоду! А приємним бонусом до цього стане схвалення оточуючих.
А продавати другосортний товар  отже, піддатися почуттю гордині чи ревнощів. Ретельно обмірковуйте свої вчинки! У пориві емоцій є ризик нашкодити собі необачним кроком.

✔ Пригощати когось полуницею
Пригощати знайомої людини сниться до спільного секрету з нею. А якщо ягода до того ж була червоною і великою, це буде дуже серйозна таємниця, не призначена для чужих вух.
Якщо уві сні ви пригощали родича, скоро перебуватимете з ним за одним столом. І почуєте багато добрих висловлювань на свою адресу.
А пригощати полуницею незнайомця  отже, прагнути матеріального благополуччя. Наявність сплячий може вирушити на привабливу співбесіду. Або спантеличитися вигідним вкладенням грошей.

✔ Красти полуницю
Красти її з прилавка або чужого городу  ознака пристрасті, що різко спалахнула. Самі того не знаючи, ви можете стати об'єктом бажання для невільної людини. Але нехай муки совісті вас не мучать, адже зруйновані стосунки все одно загрожували бути безперспективними.
А красти полуницю у знайомої людини  значить, у робочій обстановці пережити справжній переполох! Однак ви вийдете з ситуації, що склалася, з такою гідністю, що витрачені нерви компенсуються нагородою! Чекайте на заохочення від керівництва.

Чого очікувати від сновидіння, у сюжеті якого з'являється ПОЛУНИЦЯ, на думку популярних сонників?

Звертаючись до різних тлумачів, можна скласти найповнішу картину та зрозуміти таємницю сновидіння. Розкажу детально, до чого сниться ПОЛУНИЦЯ на думку популярних сонників. Майже всі сни про полуницю носять позитивний характер, за рідкісним винятком. Проте слід врахувати, що іноді трактування різних фахівців не збігаються.

Сонник Міллера

Смачна полуниця уві сні обіцяє позитивні емоції, нові стосунки (роман виявиться бурхливим, якщо ви побачите полуничне варення).
Сухі ягоди попереджають – тримайте себе в руках, надмірна наполегливість здатна відлякати об'єкт вашого інтересу.

Зелені радять не поспішати події, щоб уникнути зайвого хаосу.
Хотіли нагодувати ягодами близької людини, а вона не захотіла? Жінкам такий сновидіння пророкує пліткар і змову в оточенні її коханого, а чоловікам  ризик припинення стосунків через те, що вони стали нудними і вичерпали себе.

Мучилися уві сні питанням, як вивести пляму від полуниці, яку поставили на улюблений одяг? Змиріться  людина, яка принесла вам великі неприємності, так і не понесе покарання.

Чи збирали полуницю у велику ємність і не передбачили, що вона може пом'ятися? Дійте акуратно  наміри, які здаються вам добрими, призведуть до біди.

Зверніть увагу, де ви бачили полуницю. Зростаючою в мальовничій місцевості  до поліпшення ситуації у справах, одужання. На своєму підвіконні  до готовності брати участь у різних проектах, навіть ризикованих.

Сонник Фрейда

Відомий психоаналітик та тлумач сновидінь Зигмунд Фрейд стверджував, що полуниця є символом статевого акту. Якщо спляча людина в нічному баченні їсть стиглу апетитну ягоду,  наяву вона відчуває сексуальне бажання, що наростає з кожним днем.

Незрілий і несмачний плід говорить про охололі почуття або інтимні проблеми зі своїм партнером. Якщо людині сниться безліч стиглих плодів, у реальному житті вона незабаром отримає сексуальне задоволення. Сон, в якому доводиться збирати ягоди, віщує нерозділене кохання.

Чим більше полуниці уві сні і чим вона смачніша, тим «смачніше» вам буде наяву. На вас чекає незабутній секс. Для чоловіків такий сон уособлює прагнення близькості з великою кількістю ефектних партнерок, а ось для жінок  потяг до одностатевого контакту.

Якщо ви їли полуницю так жадібно, що набивали рота і весь його забруднено, то підсвідомо ви готові завести дітей.

Негативне значення має лише сон, у якому ви збираєте ягоди. Значить, ваші почуття і бажання залишаться нерозділені. Якщо збір виявиться невдалим, зверніть увагу на свою сім'ю: ваша друга половинка охолоне до вас і втрачає інтерес.

Сонник Лоффа

Для самотніх людей сон про полуницю є ознакою доленосної зустрічі, здобуття сімейного щастя. Ті ж, хто вже одружений, можуть бути спокійні після такого сну  отже, союз тільки міцнішатиме і ставатиме все цікавіше з роками.

Сонник міс Хассе

Ягода уві сні завжди є символом новизни та удачі, так вважає міс Хассе. Це приємні події, які чекають у майбутньому сновидця. І хоч часом вони зовсім не пов'язані із сексуальними стосунками, сновидіння все одно натякає на кохання.
Молодим дівчатам полуниця сниться до зустрічі зі справжнім коханням, до успіху протилежної статі.
Торгувати ягодами на ринку – успішні угоди, які принесуть велику грошову вигоду.
Сон, у якому довелося працювати на грядці, вирощуючи кущі з ягодами, не обіцяє нічого доброго. Сновидцю доведеться виконувати складну копітку роботу, яка не принесе ні грошей, ні успіху. А ось спостерігати за сторонньою людиною, яка робить цю роботу – говорить про те, що сновидцю вдасться уникнути проблем.

Езотеричний сонник

Полуниця уві сні пов'язана з любовною сферою. Стиглі, соковиті ягоди обіцяють так само «соковиті» відносини  яскраві, емоційні. До бурхливого роману сниться варення із полуниці. Готувати його  отже, ініціатором спілкування ви будете. Якщо варення варив хтось інший, то вимагатимуть вас. А ось зіпсована або висохла полуниця попереджає: любовний зв'язок принесе вам проблеми, такі як розлучення, аборт та венеричне захворювання.

Висновок

Полуниця – це ягода, яка асоціюється у людей з романтикою, а якщо побачити її уві сні, у багатьох виникає відчуття, що на них чекають нові враження та знайомства в особистому житті, привабливі, надовго запам'ятовують любовні пригоди. Часом навіть забувається, що не дарма ароматна ягода має славу в народі «забороненої».

Королева серед інших ягід, полуниця розбурхує свідомість сновидців, обіцяючи великі удачі і перемоги! Маленька або велика, вона має спокусливі трактування і несе світлу енергетику. Тож мені залишається лише побажати, щоб цей образ відвідував ваші сни якнайчастіше!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...