Translate

вівторок, 4 квітня 2023 р.

Тлумачення снів ЛЕЛЕКА

Лелека здавна вважається оберегом сімейного вогнища, вісником щастя та благополуччя. Різні сонники можуть по-різному трактувати сон, часто в його сонниках описують як символ весни, пробудження нового життя, вагітність жінки. 
Перш ніж дивитися тлумачення, постарайтеся згадати сюжет сновидіння. Це допоможе виділити ключові деталі, які вкажуть, на яку сферу життя варто звернути увагу. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться ворожіння на картах, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Лелека – провісник щастя та благополуччя. Це символ здоров'я та відмінних новин, тому сон обіцяє гармонію у житті та приємні події. Найчастіше гарний птах асоціюється з сім'єю, тому сплячий може розраховувати на повне порозуміння з близькими, гармонію у відносинах та усунення конфліктів, якщо вони останнім часом мали місце.

Ділові люди можуть розраховувати на кар'єрне зростання, тому що сновидіння часто трактують як ймовірність просування кар'єрними сходами. Все це принесе також покращення матеріального становища, ви станете впевненішим у собі та у своєму майбутньому.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Поранений лелека сниться до моральної та фізичної втоми.
✦ Хворий лелека – хтось жорстоко вас обдурить.
✦ Продати лелеку – до фінансових втрат.
✦ Убитий лелека – до загибелі кровного родича.
✦ Лелека в клітці – недоброзичливці не залишать вам жодного шансу на порятунок.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Лелека в зоопарку сниться до довгоочікуваного відпочинку.
✦ На болоті – до яскравих вражень.
✦ Спіймати цього птаха – до виграшу великої суми.
✦ Гладити її – до вірності у стосунках із коханою людиною.
✦ Лелека вбила змію – вороги проситимуть вас про помилування.

Сонник по днях тижня

Значення в залежності від того, коли наснився лелека:
✦ у понеділок – до активного заняття спортом;
✦ у вівторок – до фінансової стабільності;
✦ у середу – до сумних спогадів;
✦ у четвер – до почуття провини за скоєну провину;
✦ у п'ятницю – до підписання важливих документів;
✦ у суботу – до ризику упустити можливість змінити життя;
✦ у неділю – до вимушеного переїзду.

♀Сонник для жінок

Будь-які сни рекомендують трактувати окремо для жінок і чоловіків з огляду на вік, сімейний стан. Розглянемо, до чого сниться лелека для представниць прекрасної статі.

✔ Молодій
На вас чекає весела вечірка. Ви отримаєте запрошення на свято, де ви зможете знайти багато нових друзів. Цікаві знайомства обов'язково принесуть вам насолоду. З деякими людьми спілкування буде швидкоплинним, але хтось залишиться вашим другом на довгі роки.

✔ Зрілій жінці
Лелека уві сні обіцяє успіхи у творчих починаннях. Не бійтеся проявляти себе, відкривайте нові грані свого таланту. На вас чекає визнання у обраній сфері, що також дозволить почуватися впевненіше у фінансовому плані.

✔ Заміжній
Поліпшення відносин із чоловіком, взаєморозуміння та гармонія. Лелека у сновидінні заміжньої жінки символізує благополучне сімейне життя. Навіть якщо у вас були дрібні конфлікти, всі проблемні ситуації незабаром вирішаться.

✔ Незаміжній
Дівчина здобуде фінансову незалежність. Це відбудеться завдяки зростанню у професії, підвищенню на посаді. Успішна кар'єра – запорука стабільності. Але для цього слід проявити себе. Тож не переставайте працювати, щоб добре зарекомендувати себе перед керівництвом.

✔ Вагітний
Для вагітної жінки сновидіння про лелеку пророкує сімейну ідилію та гармонійні стосунки з чоловіком під час очікування дитини. Все пройде благополучно, тому турбуватися нема про що.

♂Сонник для чоловіків

Дещо інші значення дають сонники, якщо сновидіння бачить чоловік. Дізнаємося докладні трактування.

 Молодому
Сплячому доведеться подумати про пошук додаткового заробітку. Сон не говорить про проблеми у матеріальному плані, але є ймовірність великих вкладень та покупок. Тому найближчим часом чоловікові потрібно буде замислитись про фінанси.

 Зрілому
Лелека уві сні говорить про повагу з боку колег та керівництва. Вас гідно оцінять, ваші починання будуть помічені, а нагорода не змусить себе чекати. Висока оцінка від начальства  це запорука успішного просування по роботі та підвищення заробітної плати.

 Одруженому
Для тих, хто у шлюбі, птах уві сні віщує веселе сімейне свято. Подія не масштабна, але радісна. Ви чудово проведете час у колі найближчих людей, отримаєте позитивні емоції від спілкування. Приводів для цього може бути багато  від дня народження до весілля когось із близького оточення.

 Холостому
Якщо у вас виникли якісь проблеми чи складності, на роботі з'являються перешкоди при реалізації проектів, лелека обіцяє швидке вирішення всіх труднощів. Період невдач закінчується, доля відкриває вам нові перспективи, дарує можливість досягати нових висот. Залишається тільки не гаяти часу і скористатися цим шансом.


🌛Місячний сонник

Тлумачення про Місячний сонник:
✦ в Повний місяць лелека сниться до появи креативної ідеї;
✦ в Молодий місяць – до отримання вигідної ділової пропозиції;
✦ на Місяць, що росте – до позбавлення від недоброзичливців;
✦ на спадний Місяць – до проблем зі здоров'ям.

Тлумачення сну в залежності від подробиць

Тлумачення сну, в сюжеті якого з'являється лелека, залежить від безлічі деталей, тому, прокинувшись, поспішайте згадати всі дрібниці, які привернули вашу увагу уві сні.

Залежно від того, що робить лелека уві сні

Найважливішим ключем до розгадки сновидіння є те, що саме робив птах. Вона може літати, вести себе агресивно чи миролюбно спати. Щоразу значення буде особливим.

✔ Літав
Лелека уві сні символізує добробут у сімейному житті та народження дітей. Добре, якщо лелека летить у напрямку сновидця. Це означає щастя та гармонію. Але, якщо птах летів в інший бік, це вказує на те, що біда пройшла стороною.

✔ Нападав
У вашому оточенні знаходяться підступні люди, які лицемірно користуються всіма благами завдяки вам. Незабаром вони виявлять себе і змусять вас розпочати активну боротьбу.

✔ Кусав
Буде біда - вам залишиться тільки взяти в руки всі свої душевні сили та постаратися пережити важкий період. Ймовірно, що розпадеться сім'я.

✔ Їв
У ваше життя прийдуть зміни щодо матеріального стану. Швидше за все, з'явиться нове джерело доходу або змінити роботу.

✔ Стукав у вікно
У ваше життя незабаром прийде нова людина – кохана чи друга, яка має всі шанси залишитися назавжди.

✔ Залетів до будинку
Якщо лелека уві сні залетіла прямо в будинок – чекайте добрих звісток або приїзду родичів здалеку.

✔ Клацав дзьобом
Ви заслужили хорошу репутацію і повагу оточуючих людей, завдяки власному завзяттю, працьовитості. Продовжуйте жити також, і тоді ваше життя прийде приголомшливий успіх.

✔ Лелеки клекочуть
Вам слід побоюватися пліткарів, інтриганів, які за вашою спиною плетуть підступи. Намагайтеся вивести їх на чисту воду, тримайтеся подалі і тим більше не довіряйте своїх планів нікому.

✔ Сидів на дереві
Настав час будувати сімейне життя. Який сидить на дереві лелека втілює батьківські інстинкти, які необхідно реалізувати. І цей час вже настав.

✔ Міняв забарвлення
Отримайте несподіваний подарунок. Також велика ймовірність дізнатися про вагітність – свою або улюблену дівчину, що докорінно змінить ваші життєві плани.

Залежно від того, який наснився лелека

Нерідко, лелека у нічних мріях обіцяє поповнення у сімействі чи поліпшення відносин із другою половинкою. Навіть після багатьох років шлюбу ваші почуття поновляться з новою силою. Але, насамперед, слід враховувати, яким саме був птах уві сні. Красива і велика обіцяє позитивні зміни.

✔ Великий
Дуже добрий знак, який символізує настання сприятливого періоду для будь-яких починань. Зараз ви можете згорнути гори, тому не варто упускати момент, подарований долею.

✔ Величезний
Незабаром отримаєте дуже приємні звістки. Можливо, ви дуже довго чекали на них.

✔ Маленький
Якщо наснився маленький лелека – безліч дрібних турбот чекає сновидця в найближчому майбутньому. Однак вони будуть приємними, швидше за все пов'язаними з підготовкою до якогось заходу чи весілля.

✔ Хворий
Можливо, що незабаром ви чи хтось із рідних серйозно захворіє. Потрібно подбати про здоров'я.

✔ Поранений
Хтось із ваших близьких людей потребує підтримки. Швидше за все це необхідність моральної допомоги. Варто приділити свій час цій людині.

✔ Мертвий
Мертвий птах уві сні означає, що наяву ваші почуття до другої половинки вже мертві. Ви розлучитеся, якщо були у серйозних стосунках або розлучитеся, якщо був шлюб.

✔ Ручний
Здійснюватимете благородні вчинки, за які не отримаєте подяку. Але, не засмучуйтесь – просто зробіть висновки і живіть далі.

✔ Дикий
На вас чекає велике нещастя, яке повністю виб'є з наїждженої колії.

✔ Зі зламаним крилом
Таке сновидіння означає, що в найближчий період часу ви будете обдурені, метатиметеся, шукаючи душевного спокою, але поки не знайдете його. Сумніви в собі та в навколишніх людях вас не залишатимуть.

✔ З чорним крилом
Дуже поганий знак для бізнесменів, підприємців. Він обіцяє великі неприємності у своїй справі, збитки та втрати.

✔ Говорить
Якщо наснився лелека, що говорить, незабаром познайомтесь з новими, цікавими людьми і значно розширіть коло спілкування.

✔ Агресивний
В даний час ви оточені ворогами, але в майбутньому успішно впораєтеся з ними, якщо діятимете мудро і розважливо.

Залежно від того, якого кольору лелека

Ще одним ключовим моментом для правильної розгадки сновидіння є колір птаха. Обов'язково згадайте – якого кольору він був, а потім читайте розшифрування відомих тлумачів.

✔ Чорний
Чорний лелека уві сні обіцяє великі неприємності наяву. Вас не омине чорна смуга в житті, але з негараздами доведеться поборотися.

✔ Білий
Ви скоро отримаєте хороші звістки, дізнаєтесь важливу інформацію. Білий лелека  символ приємних звісток, які піднімуть ваш настрій. Складно сказати конкретно, з якої сфери будуть відомості, але в будь-якому випадку це інформація, яку ви давно чекаєте. Робота, сімейні відносини, повідомлення від близьких людей  щось дуже важливе для вас станеться дуже скоро.

✔ Червоний
Випробовуватимете негативні емоції – гнів, лють, які можуть значно зашкодити спілкуванню з оточуючими людьми. Намагайтеся або контролювати емоції, або не спілкуватися в цей час ні з ким. В іншому випадку очікуються серйозні розлади.

✔ Рожевий
Перебуватимете у наївних, романтичних мріях, які цілком можуть реалізуватися. Можливо, зустріч з людиною, яка стане в майбутньому вашою другою половинкою.

✔ Зелений
Туга за минулим повністю поглине ваші почуття незабаром. Ви нудьгуватимете за людьми, батьківським домом або якимись моментами в житті. Але не варто зациклюватися на минулому – постарайтеся жити сьогоденням.

✔ Блакитний
Ваші мрії реалізуються у житті. Дуже позитивний знак, що обіцяє покращення всіх життєвих сфер. Ви будете щасливі у коханні, удачливі у справах.

✔ Фіолетовий
Чекає тривалий період самотності, коли поруч не буде навіть того, з ким можна поділитися. Але варто подивитися на всі боки – не виключено, що неподалік вас існує така сама самотня людина.

✔ Різнокольоровий
Хтось дуже любить вас і бажає зробити ваше життя справжнім святом. Не відвертайтеся від цієї людини – вона здатна наповнити існування яскравими фарбами.

Залежно від того, де перебував уві сні лелека

Лелека уві сні є символом благополуччя, невинності, вірності традиціям та сімейним цінностям. Найчастіше таке сновидіння містить у собі позитивні зміни. Але при тлумаченні не забудьте врахувати – де знаходився птах у вашому сні.

✔ У гнізді
Це знак сімейної ідилії, благополуччя у стосунках та дітонародження. Ваше сімейне життя буде щасливим.

✔ Побачити лелеку поруч із порожнім гніздом
Прийде біда, що зруйнує вашу родину. Дуже поганий знак – може статися непередбачене нещастя, що не дозволить вам бути разом із другою половиною та дітьми.

✔ В будинку
Це дуже позитивний знак для людей, які бажають створити сім'ю. Він вказує на те, що ваш союз буде сприятливим, і у шлюбі ви дійсно будете щасливі.

✔ На вулиці
Якісь грандіозні події змусять повернути хід вашого життя в інший бік.

✔ В лісі
Незабаром доведеться зайнятися пошуком нового джерела доходу.

✔ В клітці
Ви не дозволяєте собі віддатись на волю почуттів.

✔ На даху
Незабаром доведеться приймати серйозне рішення, при виборі якого ви коливатиметеся. Однак ви все зробите правильно.

✔ На полі
Лелека, що гуляє в полі, обіцяє створення сім'ї. Однак, слід враховувати, наскільки далеко від вас він знаходився. Якщо далеко, то щастя доведеться просто зачекати. Якщо зовсім близько, то незабаром ви вступите у щасливий шлюб.

✔ В зоопарку
Має бути клопіт, пов'язаний з нерозумінням і скандалами з родичами, близькими людьми.

✔ У сараї
Будете сильно турбуватися. Однак це даремно.

✔ У дворі
Якщо у дворі довелося побачити чорного лелеку, цей сюжет вказує на небезпеку, що загрожує сновидцю. Птах іншого відтінку сниться до добрих повідомлень здалеку.

✔ На болоті
Повний застій у стосунках. Ви опинилися, наче в глухому куті, і не знаєте, як вчинити далі. Але якщо трохи почекати все може налагодитися. Не поспішайте рвати стосунки.

✔ На озері
Незабаром вирушите з коханою людиною в тривалу подорож. Цей час буде незабутньо прекрасним.

✔ У морі
Попереду чекає благополуччя у всіх життєвих сферах. Прийде кохання та щастя, фінансовий достаток. Також ви зможете піднятися вгору кар'єрними сходами і досягти успіху.

✔ В небі
Дуже добрий символ, який уособлює удачу і щастя, що йдуть до сновидця. Сон підказує, що зараз людині слід впустити себе всі блага, подаровані долею і не відсторонюватися від них.

✔ В воді
Якщо вода у вашому сні була чистою та прозорою, то дане бачення обіцяє величезне кохання та безліч нових відчуттів, які доведеться випробувати. Брудна вода, де був присутній лелека, означає погані зміни у житті. Можливо, зрада чи зрада.

✔ На кладовищі
Вам доведеться відмовитися від чогось того, хто зжив себе. Може це якісь почуття до людини, стосунки. Не варто намагатись будувати нове на старих руїнах – без жалю прощайтеся з минулим.

Залежно від ваших дій уві сні

Сон, у якому фігурував лелека, може здійснитися дуже скоро. Однак його розшифровка залежить і від ваших дій уві сні.

✔ Тримали в руках
Сновидіння обіцяє сприятливі зміни у відносинах. Ви будете абсолютно щасливі з тими, кого любите. Не виключено, що незабаром замислитеся над дітьми.

✔ Годували
Дуже добрий знак для матеріальної складової життя. Він означає стабільне фінансове становище, при якому ні ви, ні ваші рідні не потребуватимуть.

✔ Гладили
Незабаром настане важкий період часу, пов'язаний з численними труднощами. Однак, і тоді ви будете вперто вірити у себе, перемогу добра над злом.

✔ Купили
Настає сприятлива смуга в житті, коли всі починання легко вдаватимуться. Зараз удача на вашому боці, тому сміливо використайте подарований долею шанс.

✔ Спіймати лелеку
Якщо уві сні спіймали птаха – чекайте на поповнення в сімействі. Або звістка про настання вагітності.

✔ Продали
Ваші надії будуть виправдані, а задумане втілиться у реальне життя. Але це не принесе вам очікуваного морального задоволення. Можливо, що не на такий результат ви сподівалися.

✔ Вбити лелеку
На думку сонника, це поганий знак для сімейних людей. Він обіцяє розвал сім'ї, відхід другої половинки. Однак, якщо уві сні довелося самому вбивати птаха, це означає, що ви самі винні в розриві відносин.

✔ Лікувати лелеку
Займатиметеся організацією заходів, де накопичуватиметься велика кількість народу. Це принесе користь щодо розширення кола спілкування.

✔ Отримати в подарунок лелека
Хтось бажає зробити вам цінний подарунок, але не знає, як підійти до вас і налагодити хороші взаємини. Не виключено, що це ваша колишня друга половинка.

Залежно від того, скільки наснилося

✔ Пара
Пара лелек символізує гармонію у коханні. Самотній людині такий сон віщує знайомство з другою половинкою. Тим, хто перебуває в парі, сюжет обіцяє романтичне побачення або зустріч із коханою людиною після тривалої розлуки.

✔ Велика зграя
Прекрасне значення має сон, у якому ви бачите, як летить зграя лелек. Незабаром ви пишатиметеся своїми досягненнями. Ваші проекти, тривала робота будуть гідно оцінені. Ви отримаєте нові пропозиції, які будуть ще привабливішими для вас. Тому продовжуйте старанно трудитись, не опускайте руки, якщо щось іноді йде не так. Доля вже приготувала вам чудові подарунки у вигляді визнання у колективі.

Значення образу ЛЕЛЕКА з різних сонників

Різні сонники можуть пропонувати взаємовиключні трактування образу лелека уві сні. Це з різною позицією дослідників-сомнологів. Одні розглядають образ із погляду психоаналізу, інші спираються на езотерику. Для найточнішого трактування цього образу уві сні слід спиратися на відомі сонники. Проте слід врахувати, що іноді трактування різних фахівців не збігаються.

Сонник Міллера

Психолог Густав Міллер трактує сон з появою лелек як провісник позитивних змін у житті сновидця. Це означає, що дуже скоро Вам буде вподобати доля і всі Ваші справи піде в гору, що принесе мир і благополуччя до Вашої оселі. Також на роботі можливе підвищення служби, що також вплине на Ваш матеріальний стан. Крім цього, даний образ обіцяє отримання благих звісток і, можливо, народження дитини в сім'ї.

Неодруженому чоловікові, який побачив у сновидінні цього птаха, мабуть, час задуматися про те, щоб завести сім'ю та дітей, цей сон є свого роду нагадуванням. Можливо дівчина, з якою в молодої людини є якісь стосунки, і є та сама друга половинка, що вона так шукає.

Коли людина вже одружена, але дітьми обзавестися ще не встигли, дане сновидіння може означати, що час це зробити. Якщо ж діти вже є – це означає, що варто приділяти їм більше своєї уваги, не забуваючи при цьому про інших рідних вам людей, адже вони дуже потребують вашого піклування.


Сонник Фрейда

За сонником Фрейда, подібний сновидіння обіцяє успіхи в особистій сфері.
Для жінок:
✦ молодих жінок лелека, що летить з дитиною, сниться до вагітності незабаром.
Для чоловіків:
✦ якщо лелека наснився чоловікові – знак того, що він цілком дозрів для батьківства і йому необхідно приборкати себе. У будь-якому випадку лелека символізує успіх на новій ниві.

Сонник Лоффа

Відповідно до сонника Лоффа, лелека сниться до виграшу в лотереї.
Вважають, що лелека приносить у будинок дитини, тому досить часто цей сон відвідує тих молодих жінок, які планують завагітніти або вже вагітні. І якщо поки що жодних ознак цього не помітно, то з високим ступенем ймовірності дуже скоро вони з'являться. Адже підсвідомість, яка розмовляє з нами через сни, вже знає, чи вагітна жінка чи ні.

Однак не варто звужувати трактування цього символу сновидіння тільки до передбачення вагітності. Адже лелека може наснитися і чоловікові, і жінці того віку, коли народження дітей малоймовірне чи неможливе. Тому, розширивши розуміння цього символу, за ключове поняття трактування слід прийняти народження. Народитись може новий проект, ділове починання; можуть зародитися нові ідеї та надії, нові мрії, прокинутися дрімучі якості.

Здавна вважалося гарною прикметою те, що лелека в'є гніздо на даху будинку, – якщо Вам наснився такий сон, це може означати, що у Вашу родину прийде щастя та благополуччя.Якщо ж лелека уві сні просто літала або Ви намагалися його спіймати, то такий сон може віщувати те, що ви намагатиметеся влаштувати чиєсь життя, можливо, помирите якусь подружню пару або допоможете знайти порозуміння двом друзям.
Так чи інакше, сон за участю лелеки – це завжди сон, що несе радість, процвітання, зародження чогось нового та успіх починань, а також мир та гармонію у стосунках.

Сонник Хассе

За сонником Хассе, такий сон передбачає розвиток професійних навичок.
Для жінок:
якщо наснилося, що лелека шипить, то це до запізнення на важливу зустріч;
клюється – до погроз від недоброзичливців.
Додаткові тлумачення:
✦ якщо лелека, що з'явилася Вам уві сні, знаходилася на лузі, значить, попереду на Вас чекає вдале подружжя;
✦ якщо Вам сниться, що він літає високо в небі або Ви намагаєтеся його зловити, значить, у майбутньому у Вас виникне клопіт зі сватанням.

Сучасний сонник

Сучасне життя значно відрізняється від перебування наших предків, а тому і тлумачення снів можуть мати дещо інші значення. Так, якщо у Вашому нічному баченні був присутній лелека, це може означати таке:
✦ Відлига у відносинах з друзями та близькими. Якщо Ви раніше посварилися з якимсь другом, цілком можливо, що на Вас чекає тепле примирення.
✦ Якщо Вам наснився сон, два лелеки в якому ширяють у небі, це означає, що Ваші родичі заздрять Вашому щастю та благополуччю. Також подібне бачення може віщувати візит до будинку грабіжників чи недоброзичливців.
✦ Якщо Ви чи хтось із ваших близьких знаходиться далеко від дому, лелека віщує якнайшвидше повернення додому. Поїздка буде легкою та вдалою.
✦ Лелека, що приснилася Вам, може означати появу чогось нового у Вашому житті. Швидше за все, Ви познайомитеся з приємною людиною або отримаєте те, що давно мріяли.

Езотеричний сонник

Згідно з Езотеричним сонником, такий сон попереджає про несправедливе звинувачення.
Для жінок:
✦ лелека серед ворон сниться до появи ворогів у близькому оточенні.
Додаткові тлумачення:
✦ знайти лелеку сниться до довголіття;
✦ принести лелеку додому – до збільшення доходів;
✦ купати лелеку уві сні – до втоми від побутових справ;
✦ випустити лелеку на волю – до звільнення від тривожних думок.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Напевно, з усіх можливих снів, одним із найкращих є сон про лелеку. Провісник сімейного благополуччя, теплоти та дітонародження за рідкісними винятками може означати щось погане. Однозначно, після побаченого сну Вам слід звернути увагу на своїх дітей чи коханих, щось грандіозне скоро відбудеться у Вашому житті.

Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...