Translate

понеділок, 3 квітня 2023 р.

Сон у ніч на 3 квітня

Сни в ніч із 2 на 3 квітня несуть корисну інформацію згори. Вони можуть бути пророчими. 
Сновидіння, як правило, показують, наскільки гармонійно ми рухаємось у матеріальному та духовному світі. Образи, які є, досить чітко виражають ваше становище на даний момент часу.

Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам під силу неприємності, які можуть стати у Вас на шляху, Ви з легкістю їх переступите і не допустите того, щоб Вас збили зі шляху.

Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим-то швидше за все на Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

Іноді в цей час ви можете не бачити сни, тоді життя дає можливість просто відпочити.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

Тлумачення снів СМІТТЯ

Тлумачення снів завжди вважалося найпростішим способом зазирнути у майбутнє. Адже всі ми бачимо сни, і якщо правильно їх зрозуміти, вони можуть виявитися віщими. 
Сміття асоціюється з чимось неприємним, але тлумачення снів про сміття не завжди несе в собі негативний сенс. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться СМІТТЯ, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

Щоб розібратися до чого сниться сміття, слід дуже ретельно пригадати свій сон, звернувши увагу на найдрібніші деталі, власну поведінку та свій емоційний стан уві сні. Зібравши образи і картинки, що воєдино приснилися, слід пошукати їх значення в соннику.

Коротке тлумачення сну

Сміттєзвалище – це все те, що заважає сновидцю будувати щасливе життя. Це і привиди минулого, і внутрішні комплекси, і неприємні люди, і багато іншого, що псує настрій і вганяє в тугу. Пора вже позбутися всього цього і наповнити життя позитивом.

А ще сміття сниться до грошей. Причому не до зарплати чи пенсії, а до надходжень із несподіваних джерел. Чим більше було сміття уві сні, тим відчутнішим буде прибуток.

Деколи сни мають буквальне тлумачення. Тому, побачивши сміття, уважно огляньтеся навколо себе. Можливо, ви давно не прибирали у будинку. Або ж у вас накопичилося багато старих непотрібних речей, яким давно місце на смітнику.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Збирати та викидати будівельне сміття сниться до неприємностей через поширення конфіденційної інформації.
✦ Домашній – до розлуки із близькими.
✦ Вуличний – до тяжкої хвороби.
✦ Прибирати сміття у розпал свята – до з'ясування стосунків із коханою людиною.
✦ Перебирати та прибирати мотлох на звалищі – до фінансових труднощів.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Збирати сміття на шкільному дворі сниться до позитивних змін в особистому житті.
✦ І згрібати його в пакет для сміття – до несподіваного виходу зі складної ситуації на роботі.
✦ Збирати сміття разом з іншими – до підвищення заробітної плати.
✦ І спалювати його – до звільнення від шкідливих звичок.
✦ І робити з нього вироби – відкриття свого бізнесу.

Сонник по днях тижня

Інтерпретації із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок прибирати сміття сниться до успіху у справах;
✦ у вівторок – до приємної зустрічі;
✦ у середу – до вирішення проблем;
✦ у четвер – до занепокоєння про майбутнє;
✦ у п'ятницю – до отримання прибутку;
✦ у суботу – до благополуччя у сім'ї;
✦ у неділю – до сварки з близькими людьми.

♀Сонник для жінок

Тлумачення сну для чоловіка визначається її віком, а також ситуацією в особистому житті.

✔ Молодій
Якщо юній дівчині наснилося сміття, можливо, вона зловживає косметикою та використовує надто багато аксесуарів. Вона і так дуже приваблива, а вся ця «мішура» лише псує її милу зовнішність.

✔ Зрілій жінці
Смітник може наснитися до кулінарного фіаско. Швидше за все, новий екзотичний рецепт виявиться невдалим. Звичайно, не настільки, щоб викидати готову страву, а й гастрономічних очікувань він не виправдає.

✔ Заміжній
Сміття сниться до невеликої побутової суперечки. Очевидно, жінка та її чоловік по-різному дивитимуться на такі речі, як колір нових шпалер чи меню на святкову вечерю. Але подружжя швидко прийде до спільного рішення. Точніше, чоловік буде змушений поступитися.

✔ Незаміжній
Ви несподівано побачите свого старого знайомого в новому світлі.Якщо раніше ви знаходили його нудним і несимпатичним, то тепер він раптом почне здаватися неймовірно привабливим і привабливим. До того ж, він теж почне виявляти вам інтерес.

✔ Вагітній
Якщо майбутній мамі наснилося, як вона збирає сміття, значить, вона надто захопилася покупками для новонародженого. Речів на перший час вже достатньо, так що настав час зупинитися, адже малюк дуже швидко виросте з куплених повзунків і сорочечок. Краще приберегти гроші або купити щось на виріст.

♂Сонник для чоловіків

Якщо таке наснилося чоловіку, при тлумаченні слід враховувати і вік, і наявність/відсутність другої половинки.

✔ Молодому
Після сну про сміття юнак може різко змінити рішення щодо майбутньої професії. Наприклад, раніше він мріяв вступити на юридичний факультет, а тепер зрозуміє, що хоче будувати мости та дороги.

✔ Зрілому
Можливо, у молодості сновидець був закоханий у когось, але обставини не дозволили їм бути разом. Через багато років чоловік та жінка знову можуть зустрітися. І тепер уже не залишиться жодних перешкод для їх возз'єднання чи хоча б теплого приятельського спілкування.

✔ Одруженому
Найближчими днями дружині сплячого надходитимуть численні знаки уваги від чоловіків. Але це не привід для ревнощів, а скоріше привід для гордості. Адже не кожному пощастило одружитися з такою цікавою та привабливою жінкою.

✔ Холостому
Сміття віщує романтичне знайомство у несподіваному місці. Це може статися і в черзі до рентген-кабінету, і в магазині будівельних товарів, і на СТО – де завгодно. Чоловік може зустріти свою долю навіть у той момент, коли вийде викинути сміття.

🌛Місячний сонник

Тлумачення сну по Місячному соннику:
✦ в Повний місяць – до пліток у робочому колективі;
✦ на спадний Місяць – до неприємностей під час відрядження;
✦ у Молодик прибирати сміття сниться до вдалого завершення розпочатих справ;
✦ на Місяць, що росте – до примирення з близькою людиною.

Висновок

Сміття – це, звичайно, не те, що кожен з нас хотів би побачити уві сні. У цьому образі мало приємного, але не поспішайте з висновками. «Сміттєві» сновидіння дуже сприятливі у фінансовому плані. Та й у особисте життя вони можуть зробити певні позитивні зміни.

Сміття уві сні – символ всього непотрібного, що обтяжує життя. Якщо, незважаючи на всі ваші зусилля, сміття продовжує звідкись прибувати, оточувати вас, заповнювати весь простір – Ви не справляєтеся з обов'язками, що покладаються на вас. Деякі сонники пропонують сплячому після пробудження проаналізувати власне життя та виявити моменти, які він хотів би змінити. Зараз сновидцю потрібно чистка і душі, і тіла, і житла. Можливо, настав час зробити генеральне прибирання в будинку, викинути непотрібні речі з шафи та негативні думки з голови.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 3 квітня 2023 року

13-й місячний день Загальний опис
13 місячний день дуже суперечливий. Його символом є колесо долі – Сансара. Усі ми підвладні його обертанню. Цей символ порівнюють із змією, що кусає свій хвіст. 
Цей день також пов'язаний з кармою, тому що колесо – це наше життя, а прядка  тягне життєві нитки. Ми повинні думати про свою карму, про те, що робимо на даному етапі життя, яку карму намотуємо на прядку свого життя, і що навантажили на це колесо за всі минулі роки. Цьому сприятиме заняття з нитками  будь-яке розпускання, розмотування та інше. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 13-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

13 місячний день – день навчання та інтуїції. Цього дня інформація ллється суцільним потоком. Потрібно налаштуватись на отримання корисної інформації з будь-яких джерел, наприклад, з книг. Не витрачати дорогоцінний час на збирання марної інформації. Інтуїція допоможе отримати осяяння та зробити відкриття, але бути готовим до виникнення старих проблем із минулого.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♍ Місяць у знаку Діва
У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий» – почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а вороги допомогти. Усі справи, окрім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 13 місячної доби

Сон – це завжди підказка. Сон у 13 місячну добу підкаже ту доріжку, якою треба йти, щоб настали зміни життя на краще. Сни цього дня майже завжди збуваються. Важливо дослухатися до підказок снів, щоб зберегти частину своєї життєвої енергії. Щоб не забути сон, можна просто записати, а потім правильно проаналізувати. Сни 13 місячних діб здійснюються на десятий день. Сни іноді стають провідниками у майбутнє.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...