Translate

вівторок, 4 квітня 2023 р.

Сон у ніч на 4 квітня

Сни, побачені в ніч із 3 на 4 квітня точні, вони попереджають про події, що відбудуться у найближчому майбутньому. Правильно витлумачене сновидіння може вберегти вас від прийдешніх бід і підказати потрібний напрямок. Також, сни, побачені цієї ночі, будуть цікаві з погляду наших здібностей, які ми не розвинули в минулому, але які можуть з успіхом "вистрілити" в теперішньому.

Нинішньої ночі можуть снитися неприємні сни, пов'язані з якимись ганебними подіями з вашого минулого - тими, які ви намагаєтеся забути. Побачивши такі сновидіння, слід проаналізувати їх щодо можливості повторного життєвого уроку. Якщо є небезпека потрапити в ситуацію, аналогічну до тієї, що викликає у вас неприємні емоції, найближчим часом потрібно бути максимально обережним.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів ЛЕЛЕКА

Лелека здавна вважається оберегом сімейного вогнища, вісником щастя та благополуччя. Різні сонники можуть по-різному трактувати сон, часто в його сонниках описують як символ весни, пробудження нового життя, вагітність жінки. 
Перш ніж дивитися тлумачення, постарайтеся згадати сюжет сновидіння. Це допоможе виділити ключові деталі, які вкажуть, на яку сферу життя варто звернути увагу. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться ворожіння на картах, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Лелека – провісник щастя та благополуччя. Це символ здоров'я та відмінних новин, тому сон обіцяє гармонію у житті та приємні події. Найчастіше гарний птах асоціюється з сім'єю, тому сплячий може розраховувати на повне порозуміння з близькими, гармонію у відносинах та усунення конфліктів, якщо вони останнім часом мали місце.

Ділові люди можуть розраховувати на кар'єрне зростання, тому що сновидіння часто трактують як ймовірність просування кар'єрними сходами. Все це принесе також покращення матеріального становища, ви станете впевненішим у собі та у своєму майбутньому.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Поранений лелека сниться до моральної та фізичної втоми.
✦ Хворий лелека – хтось жорстоко вас обдурить.
✦ Продати лелеку – до фінансових втрат.
✦ Убитий лелека – до загибелі кровного родича.
✦ Лелека в клітці – недоброзичливці не залишать вам жодного шансу на порятунок.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Лелека в зоопарку сниться до довгоочікуваного відпочинку.
✦ На болоті – до яскравих вражень.
✦ Спіймати цього птаха – до виграшу великої суми.
✦ Гладити її – до вірності у стосунках із коханою людиною.
✦ Лелека вбила змію – вороги проситимуть вас про помилування.

Сонник по днях тижня

Значення в залежності від того, коли наснився лелека:
✦ у понеділок – до активного заняття спортом;
✦ у вівторок – до фінансової стабільності;
✦ у середу – до сумних спогадів;
✦ у четвер – до почуття провини за скоєну провину;
✦ у п'ятницю – до підписання важливих документів;
✦ у суботу – до ризику упустити можливість змінити життя;
✦ у неділю – до вимушеного переїзду.

♀Сонник для жінок

Будь-які сни рекомендують трактувати окремо для жінок і чоловіків з огляду на вік, сімейний стан. Розглянемо, до чого сниться лелека для представниць прекрасної статі.

✔ Молодій
На вас чекає весела вечірка. Ви отримаєте запрошення на свято, де ви зможете знайти багато нових друзів. Цікаві знайомства обов'язково принесуть вам насолоду. З деякими людьми спілкування буде швидкоплинним, але хтось залишиться вашим другом на довгі роки.

✔ Зрілій жінці
Лелека уві сні обіцяє успіхи у творчих починаннях. Не бійтеся проявляти себе, відкривайте нові грані свого таланту. На вас чекає визнання у обраній сфері, що також дозволить почуватися впевненіше у фінансовому плані.

✔ Заміжній
Поліпшення відносин із чоловіком, взаєморозуміння та гармонія. Лелека у сновидінні заміжньої жінки символізує благополучне сімейне життя. Навіть якщо у вас були дрібні конфлікти, всі проблемні ситуації незабаром вирішаться.

✔ Незаміжній
Дівчина здобуде фінансову незалежність. Це відбудеться завдяки зростанню у професії, підвищенню на посаді. Успішна кар'єра – запорука стабільності. Але для цього слід проявити себе. Тож не переставайте працювати, щоб добре зарекомендувати себе перед керівництвом.

✔ Вагітний
Для вагітної жінки сновидіння про лелеку пророкує сімейну ідилію та гармонійні стосунки з чоловіком під час очікування дитини. Все пройде благополучно, тому турбуватися нема про що.

♂Сонник для чоловіків

Дещо інші значення дають сонники, якщо сновидіння бачить чоловік. Дізнаємося докладні трактування.

 Молодому
Сплячому доведеться подумати про пошук додаткового заробітку. Сон не говорить про проблеми у матеріальному плані, але є ймовірність великих вкладень та покупок. Тому найближчим часом чоловікові потрібно буде замислитись про фінанси.

 Зрілому
Лелека уві сні говорить про повагу з боку колег та керівництва. Вас гідно оцінять, ваші починання будуть помічені, а нагорода не змусить себе чекати. Висока оцінка від начальства  це запорука успішного просування по роботі та підвищення заробітної плати.

 Одруженому
Для тих, хто у шлюбі, птах уві сні віщує веселе сімейне свято. Подія не масштабна, але радісна. Ви чудово проведете час у колі найближчих людей, отримаєте позитивні емоції від спілкування. Приводів для цього може бути багато  від дня народження до весілля когось із близького оточення.

 Холостому
Якщо у вас виникли якісь проблеми чи складності, на роботі з'являються перешкоди при реалізації проектів, лелека обіцяє швидке вирішення всіх труднощів. Період невдач закінчується, доля відкриває вам нові перспективи, дарує можливість досягати нових висот. Залишається тільки не гаяти часу і скористатися цим шансом.

🌛Місячний сонник

Тлумачення про Місячний сонник:
✦ в Повний місяць лелека сниться до появи креативної ідеї;
✦ в Молодий місяць – до отримання вигідної ділової пропозиції;
✦ на Місяць, що росте – до позбавлення від недоброзичливців;
✦ на спадний Місяць – до проблем зі здоров'ям.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Напевно, з усіх можливих снів, одним із найкращих є сон про лелеку. Провісник сімейного благополуччя, теплоти та дітонародження за рідкісними винятками може означати щось погане. Однозначно, після побаченого сну Вам слід звернути увагу на своїх дітей чи коханих, щось грандіозне скоро відбудеться у Вашому житті.

Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 4 квітня 2023 року

14-й місячний день Загальний опис
Символом 14 місячного дня є труба та мисливський ріг. Необхідно в цей день виявляти особливу увагу до подій, які відбуваються з Вами. Не можна розпорошуватися на дрібниці, а робити сміливі та рішучі дії за допомогою сили потужного місячного дня. Потрібно звернути особливу увагу на той аспект, чого Вас закликають. Цього дня потрібно бути рішучим та давно продумані плани будуть реалізовані. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 14-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

14-й місячний день – це день початку нових справ. Треба постаратися закласти якомога більше циклів (дзвінки, проекти договорів і т. п.). Почата сьогодні справа йтиме як би сама собою, внаслідок того, що вона відразу охопила достатньо інформації. Нові джерела інформації також постійно будуть включатися і коректувати вашу справу, сприяючи її успіху.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♍ Місяць у знаку Діва
У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій  не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими  це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 14 місячної доби

Сни 14 місячних діб – сумнівні, зазвичай не здійснюються. Вони не несуть корисної інформації, яку можна було б використати. Але якщо Вам наснився страшний сон, який залишив гнітюче враження, то його краще позбутися. У народі відомий спосіб позбавлення поганого впливу поганого сну за допомогою солі. Потрібно просто поставити сіль у баночці біля голови та біля ніг на ніч, а вранці цю сіль спустити в туалет. Таке чищення ще й зміцнить ваш сон.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...