Translate

четвер, 6 квітня 2023 р.

Таємниця імені Артем

Ім'я Артем перекладається з давньогрецької як «неушкоджений», «безпечний», «має бездоганне здоров'я». Існує також версія, згідно з якою це ім'я перекладається як «посвячений Артеміді». Походження імені Артем пов'язане з ім'ям знаменитої грецької богині Артеміди – дочки Зевса. Артеміда - богиня полювання, родючості, а також дітородіння.

Артем – це впевнена у собі, самодостатня, товариська, доброзичлива і цілеспрямована людина. Має багато друзів, яким він довіряє беззастережно. Хлопець популярний у жінок, йому легко заводити нові зв'язки. Чоловік самостійний, ніколи ні від кого не залежить, не має фінансових труднощів. Він з дитинства знає, ким хоче стати і твердо йде до своєї мети, впевнений у тому, що на нього чекає безхмарне існування.

Артем святкує іменини:

Січень: 6 та 17 числа.
Лютий: 2 та 26 числа.
Березень: 13 число.
Квітень: 6 та 26 числа.
Травень: 12 число.
Липень: 6 число.
Листопад: 1, 2, 12 та 13 числа.

Маленький Тема – хворобливий хлопчик, схильний до респіраторних захворювань. Він має спокійний, неконфліктний і врівноважений характер, до того ж не намагається нав'язати свою думку оточуючим. Артем добре вчиться, він доброзичливий, товариський і об'єктивний, тому думка його найчастіше є пріоритетною. Він вірний друг, який вміє зберігати таємниці, але надмірне почуття справедливості, а також звичка говорити правду в очі можуть зіграти з ним «злий жарт». Цікаво те, що у друзі він вибирає собі старших за віком хлопчиків, з якими йому цікавіше.Самостійність і незалежність - ось основні риси Артема, з якими доведеться миритися і батькам, і друзям, і вчителям. При цьому він ніколи не переходить рамок дозволеного, поважаючи почуття інших. Артем росте активною та ініціативною дитиною, яка не обділена лідерськими якостями (головне, щоб з неї не виріс самозакоханий егоїст). З дитинства Тема, якого більше тягне до мами, ніж до тата, відрізняється галантністю (він справжній маленький джентльмен), тому цілком закономірно, що в нього багато маленьких шанувальниць. Він вважає за краще вирішувати всі проблеми мирним шляхом, у чому йому допомагають урівноваженість та дипломатичність.

Юний Артем починає активно займатися спортом та відвідувати різні секції. Його товариськість допомагає йому легко заводити нових друзів, при цьому в компанії він намагається бути лідером. Артем не агресивний, але ніколи не забуде і не простить образи. Артем звик завжди і у всьому покладатися виключно на себе, тому йому дуже важко прийняти допомогу навіть від найближчих людей. Він чесний, цілеспрямований і має завидну завзятість, тому ніщо не може перешкодити йому досягати поставлених завдань. Але йому не завадило б навчитися правильно сприймати поради та настанови, інакше в дорослому віці у нього будуть проблеми з робочою дисципліною (Артем нікому не дозволить керувати собою). Негативними рисами Артема-підлітка є самолюбство та егоїстичність, тому він досить болісно переживає життєві труднощі (у підлітковому віці йому властиві депресії та напади меланхолії, вивести з яких допоможуть подорожі та активне проведення часу).

Дорослий Артем спокійний, комунікабельний, поступливий і доброзичливий. Його коло спілкування складається з інтелектуальних людей, які прагнуть саморозвитку. Лідерські якості Артем виявляє дуже вміло, тому люди, які під його вплив, який завжди усвідомлюють те що, що він ними маніпулює. Він має багато друзів, адже це різнобічно розвинена особистість, яка любить подорожувати і пізнавати світ у всіх його проявах. Завдяки об'єктивності, цілеспрямованості та працьовитості Артемов дуже цінують на роботі, хоча підкорятися власники цього імені вміють не завжди, що може перешкоджати їхньому кар'єрному зростанню.Артем - це вірний товариш, на плече якого можна завжди покластися. Його врівноважений характер допомагає легко згладжувати конфліктні ситуації, тому часто він виступає як примирювач. Але врахуйте, що у чоловіка з цим ім'ям яскраво виражено почуття власної гідності, тому за необхідності він здатний пожертвувати інтересами інших людей заради збереження власного ЕГО.

Сумісність Артема з жіночими іменами

Найкраща сумісність у імені Артем спостерігається з такими жіночими назвами як Вероніка, Вікторія, Катерина, Ірина, Кіра, Магдалена, Регіна, Уляна, Елеонора, Яна. Правда, по-справжньому щасливого і міцного шлюбу з такими не вийде.

А ось з такими як Анна, Сусанна, Тетяна, Фаїна, Поліна, Неллі, Віра, Лада, Євдокія, є величезні шанси побудувати шлюб на багато-багато років.

Ну а з Алісою, Анастасією, Антоніною, Міррою, Серафимою, Діною, Оленою, Інною, Ларисою, Ліною, Людмилою, Світланою, Стелою, за твердженням астрологів, Артему краще не зв'язуватися, бо нічого доброго з таких стосунків не вийде.

Камінь-талісман

Камінням, що приносить удачу Артему, є яшма та берил.
✔ Яшма
Цей камінь-талісман має широкий спектр дії:
✦ вносить мир та гармонію у сімейне життя;
✦ налагоджує робочі відносини;
✦ активує інтелектуальні здібності;
✦ посилює концентрацію уваги.
Яшма здавна вважалася символом мудрості, тому й носити прикраси з цим каменем рекомендувалося вченим, мандрівникам та дослідникам. Крім того, цей камінь живить енергією свого власника і надає йому сил. Яшма – це природний потужний очищувач, який нейтралізує негативну енергію і накопичує позитивну, при цьому багато залежить від форми каменю: так, яшма довгастої форми «працює» як очищувач, а куляста – як накопичувач позитивної енергії.

✔ Берил
Цей мінерал сприяє зміцненню дружби та любовних стосунків. Берил – це камінь філософів, мандрівників і мандрівників, які шукають себе та свій шлях у цьому світі. Він допомагає подолати перешкоди та зводить із потрібними та цікавими людьми. Вважалося, що цей камінь, що захищає від «поганого ока» та наслання негативу, здатний захистити від прокази, зміцнити зір, вилікувати застарілі рани та зняти зубний біль.

Колір

Кольори, які сприяють Артему, це блакитний, коричневий та червоний.
✔ Блакитний колір
Блакитний колір у імені – символ довіри, гармонії та спокою. Але водночас цей колір спонукає до пізнання світу та освоєння нових горизонтів. Люди з ім'ям даного кольору впевнені в собі, але при цьому мають добре серце і чутливість, тому вкрай сприйнятливі до чужих нещасть. Вони довірливі та щирі, чим часто користуються оточуючі. Люди з цим кольором в імені можуть досягти багато чого, якщо зможуть підкорити емоційну сторону своєї натури раціональної, якщо на зміну безтурботності та безтурботності прийдуть обов'язковість та дисциплінованість.

✔ Коричневий колір
Цей колір характерний для людей з важкою долею, незважаючи на те, що люди з «коричневим» ім'ям добродушні, працьовиті та чуйні. А виною всьому їхній вибуховий і неврівноважений характер, який може призвести до непоправних наслідків. Своєрідність і самолюбство часто не дозволяють їм прислухатися до раціональних порад. Люди з "коричневим" ім'ям твердо переконані у своїй правоті.

✔ Червоний колір
Життєстверджуючий червоний колір символізує активність та енергійність. Цей колір надає сил та рішучості. Але не слід забувати про те, що червоний – це колір любові та пристрасті, причому обидва ці стани можуть мати як творчий, так і руйнівний характер. Гнів, ревнощі і навіть ненависть також мають так звану червону ауру. Люди, чиї імена відповідають червоному кольору, відкриті і активні, але за своєю натурою вони бунтарі, тому їм часто важко влитися в новий колектив або оточення.Вони працелюбні і цілеспрямовані, тому часто домагаються багато чого в житті, але лише в тому випадку, якщо зможуть правильно розставити пріоритети, інакше реалізувати свої можливості їм не вдасться.

Число імені

Щаслива кількість Артема – 6
Люди з числом імені 6 – це опора для друзів та рідних, адже їхня обов'язковість, дисциплінованість та відповідальність допомагають знаходити їм вихід із будь-яких ситуацій. Але при цьому важливо вирішувати проблеми в міру їхнього надходження, а не братися за все й одразу. У людей з числом 6 загострене почуття справедливості, вони готові допомагати безоплатно, не чекаючи реакції у відповідь, адже вони, допомагаючи іншим, отримують душевне задоволення. Число імені 6 відповідає за відчуття прекрасного, причому краса укладена у спокої, прагненні гармонії.

Планета

Планети-покровителі Артема – Венера та Сонце.
✔ Венера
Венера – це богиня кохання та ідеальної краси. До того ж саме ця планета є символом жіночого початку, тому не дивно, що люди, яким опікується Венера, романтичні та емоційні. Для них дуже важливо встановити з оточуючими відносини, побудовані на симпатії, довірі та любові, причому абсолютно неважливо про ділові відносини йдеться або про створення сім'ї.
Переваги:
✦ романтичність;
✦ чутливість;
✦ еротизм;
✦ відкритість;
✦ м'якість;
✦ енергійність;
✦ елегантність;
✦ чарівність;
✦ чесність;
✦ відданість;
✦ надійність.
Недоліки:
✦ пихатість;
✦ легковажність;
✦ ліньки;
✦ впертість;
✦ ревнощі;
✦ хтивість;
✦ жадібність.
Професія Венери: фотомодель, дизайнер, квітниця, адвокат, суддя, дипломат.

✔ Сонце
Сонце – це втілення життєвої енергії та центр сонячної системи, довкола якого обертаються небесні тіла. В астрології Сонце символізує вищий ідеал, неповторність, яскраву індивідуальність, незалежність, оригінальність та унікальність. Люди Сонця люблять перебувати у центрі уваги, причому вони твердо впевнені у своїй обраності.
Переваги:
✦ креативність;
✦ енергійність;
✦ сила;
✦ відвага;
✦ незалежність;
✦ вірність;
✦ амбітність;
✦ великодушність;
✦ благородство;
✦ оптимізм;
✦ чесність;
✦ працьовитість.
Недоліки:
✦ уїдливість;
✦ самовпевненість;
✦ ексцентричність;
✦ гординя.
Люди Сонця – це лідери за вдачею, тому вони почуватимуться комфортно виключно на керівних посадах.

Стихія

Найбільш підходящою стихією для Артема є Вогонь.
✔ Стихія Вогню
Люди стихії Вогню дуже імпульсивні та рвучкі, тому часто роблять необдумані вчинки, які нерідко не приносять бажаних результатів, що не особливо їх засмучує. Через агресивний і лідерський характер з людьми стихії Вогню часом нелегко спілкуватися, хоч і цікаво, адже їхня кмітливість і живий розум нікого не залишать байдужими. Не доведеться нудьгувати з такими людьми і в інтимному житті, а все завдяки їх сексуальності та пристрасті натури. Люди стихії Вогню ставляться до життя як до гри, тому не бояться ризикувати, ставлячи часом на кін все, що мають. Вони жорстокі та егоїстичні, але при цьому не здатні довго злитися і мстити за заподіяне зло (вони, як вогонь, швидко спалахують і швидко гаснуть).
Переваги:
✦ креативність;
✦ активність;
✦ оптимістичність;
✦ динамічність;
✦ комунікабельність;
✦ пристрасність;
✦ щирість;
✦ ініціативність;
✦ незлопам'ятність;
✦ сміливість.
Недоліки:
✦ гарячість;
✦ самовпевненість;
✦ агресивність;
✦ нетерплячість;
✦ впертість;
✦ запальність;
✦ рвучкість у діях та думках.
Людям стихії Вогню рекомендується жити у просторому та прохолодному приміщенні, в якому бажано облаштувати відкритий камін із живим вогнем. А ось працювати їм краще на відкритому повітрі (робота в тісному та задушливому приміщенні не піде їм на користь, адже вогонь гасне при нестачі повітря).

Зодіак

Ім'я Артем заступаються такі знаки зодіаку як Терези і Лев.
✔ Артем-Лев
Імпульсивність, енергійність та темпераментність є основними рисами характеру Артема-Лева. Він вміло спокушає жінок завдяки ввічливості та галантним манерам. З ним легко, весело та цікаво проводити час. Але не чекайте від нього сталості і глибокої прихильності: свою безмежну любов і турботу він подарує лише тій, яку полюбить по-справжньому.

✔ Артем-Терези
Це талановитий, інтелігентний та впевнений у собі чоловік, який знає собі ціну. Артем-Терези успішний у роботі, його люблять і цінують друзі, але у спілкуванні з жінками він часто проявляє боязкість, тому його обраниці доведеться взяти ініціативу до своїх рук. Загалом це добрий сім'янин і вірний друг.

Тварина-символ

Тваринним символом Артем вважається цвіркун, який уособлює хоробрість і відродження.
✔ Цвіркун
Також цвіркун символізує домашній затишок, довге та щасливе сімейне життя, порозуміння.

Рослини

Артему протегують такі рослини як хризантема та горобина.
✔ Хризантема
Ця ароматна квітка є символом здоров'я, краси, благополуччя і довголіття. Крім того, в Китаї хризантема уособлює прихід осені. На Сході вважають, що ця квітка виліковує душу, полегшує життя, привносить у неї веселощі, успіх та радість. Біла хризантема вважається символом правди, жовта – швидкоплинності та нерозділеного кохання, тоді як червона – освідченням у коханні.

✔ Горобина
Горобина – це амулет, який відлякує злих духів і захищає від нечистої сили. Це дерево є символом родючості, благополуччя та успіху. Разом з тим горобина уособлює самотність та неймовірну стійкість перед життєвими негараздами.

Метал

Металом Артема є залізо.
✔ Залізо
Цей метал уособлює стійкість духу, силу, міцність, завзятість і непохитність. На Сході залізо – символ зла та темряви. У тевтонців цей метал ототожнювався з рабством. У християнській традиції залізо символізує війну, протистояння, правосуддя, могутність і владність, що межує з диктатурою.

Сприятливий день

П'ятниця

Пора року

Осінь

Важливі роки життя

✦ 15 років;
✦ 19 років;
✦ 21 рік;
✦ 37 років;
✦ 45 років;
✦ 67 років.

Залежність характеру від сезону

Пора року, в який був народжений Артем, теж впливає на його характер:

Зимовий Артем має врівноважений та спокійний характер. Він педантичний і повільний, адже вважає за краще робити все ідеально. Його самостійність та незалежність не дозволяють приймати запропоновану допомогу. Зимового Артема можна безсоромно назвати «маминим сином», тому не дивно, що він з дитинства чудово ладнає з дівчатками, а, подорослішавши, користується популярністю у представниць прекрасної статі, які бачать у ньому галантного та вихованого кавалера.

Весняний Артем – натура виконавча, сумлінна та відповідальна, при цьому він досить важко переносить невдачі, які боляче б'ють за його самолюбством. Артем, народжений навесні, егоїстичний і надміру дратівливий, любить похвалу та визнання. А ось тиску збоку не допустить, бо вважає, що й сам чудово знає, що і як йому треба робити. Найчастіше знаходить себе у творчих професіях та на політичній ниві.

Літній Артем комунікабельний, дипломатичний та галантний. Він вміє швидко синтезувати інформацію, тому добре вчиться, але перед прийняттям серйозних рішень завжди зважує всілякі за і проти. Літній Артем не прагне лідерства, але при цьому й керувати собою не дозволить. Його довірливість і добродушність часто приносять йому більше проблем, ніж користі.

Осінній Артем – філософ і мрійник із чудово розвиненою фантазією. Це талановита творча людина, яка не завжди знаходить свою нішу у сучасному прагматичному соціумі. Але треба віддати належне наполегливості, розважливості та впертості осіннього Артема, який звик добиватися поставленої мети.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...