Translate

середу, 12 квітня 2023 р.

Сон у ніч на 12 квітня

Сни у ніч із 11 на 12 квітня часто бувають віщими. Більше шансів на виконання в реальному житті мають кольорові сновидіння, але чорно-білі теж мають значення – необхідно взяти їх до уваги. Тлумачення цих снів особливих зусиль не вимагає – збуваються вони, як правило, дуже «близько до тексту»: можуть попереджати як про небезпеку, так і про приємні події, а також підказувати, що робити в тому чи тому разі. Сновидіння, побачене вдень 12 квітня, передбачає події найближчого майбутнього.

Можна цієї ночі побачити і неприємні сни. Тому якщо вам наснився поганий сон, то зранку скажіть «Куди ніч туди і сон» і уявіть, як сон розсіюється. Самому інтерпретувати сон краще не варто. Зверніться до професіоналів, оскільки бачення несуть не буквальний зміст, а приховують психологічні проблеми підсвідомості.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Навесні веселощі з коханою людиною говорить про необхідність внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні – наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

Тлумачення снів ВОГОНЬ

Більшість сонників інтерпретує вогонь 
уві сні як яскравий, емоційний сплеск. Якщо наснилася подібна картина, то незабаром варто очікувати кардинальних змін, які можуть торкнутися будь-якої сфери життя. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться вогонь, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

При трактуванні потрібно враховувати навіть найдрібніші деталі сновидіння, щоб максимально точно його інтерпретувати. Ознайомитися варто і з сонниками різних провидців, тим більше, що їх думки про значення різних снів можуть відрізнятися один від одного, що теж залежить від подробиць сну.

У реальному житті цього явища боїться кожна людина, адже воно асоціюється з руйнуваннями і навіть жертвами. Але ось, до чого сниться вогонь, тлумачення має не зовсім однозначне, і воно необов'язково негативне. Спробуємо розібратися до чого сниться такий сон і що він може означати насправді, а для початку розглянемо коротке значення сну.

Коротке тлумачення сну

У деяких сонниках вогонь сприймається як величезний успіх. Навколишні вами захоплюватимуться, але похвала не завжди буде щирою. Варто пам'ятати, що тріумфатор практично завжди стикається із заздрістю. Тобто, потрібно бути готовим до того, щоб побачити добре знайомих людей з несподіваного ракурсу.

Полум'я може символізувати низку цікавих подій, якими наповниться ваше життя найближчими днями. Очікується потік яскравих вражень та багато цікавих знайомств. Можливе відвідування нових незвіданих місць та отримання нових знань.

Вогонь може снитися людині як натяк на схильність до передчасних висновків та поспішних рішень. У житті сплячого буде набагато менше проблем, якщо він навчиться холоднокровно аналізувати ситуацію, а не піддаватися емоціям.

ТОП 5 негативних значень

✦ Чорний вогонь сниться до тяжкої втрати.
✦ Фіолетовий  на жаль, про втрачену можливість.
✦ Дивитися на вогонь до події з негативними наслідками.
✦ Гасити його  до марної трати часу.
✦ Якщо наснилося, що вогонь погас, то це до застою у справах.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Вогонь у будинку сниться до благополуччя та достатку.
✦ На роботі – до перемоги у конкурентній боротьбі.
✦ Грітися біля вогню  до гармонії у стосунках із членами родини.
✦ Спалювати в ньому речі – до розширення кола спілкування.
✦ Бачити, як хтось стрибає через вогонь, до примирення з другом.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснився вогонь:
✦ у понеділок – до розвитку професійних навичок;
✦ у вівторок – до бійки;
✦ у середу – до повернення сновидцю старого обов'язку;
✦ у четвер – до відвідування урочистого заходу;
✦ у п'ятницю – до непорозуміння у відносинах із друзями;
✦ у суботу – до захоплення азартними іграми;
✦ у неділю – до спроби заробити нечесним шляхом.

♀Сонник для жінок

Вогонь – стихія жінок, оскільки вони схильні до підвищеної емоційності. Тому подібне бачення має особливе значення для представниць прекрасної статі.

✔ Молодій
Якщо юній особі наснився вогонь, отже, вона має випробувати сильне романтичне почуття. Це буде бурхливий роман із перспективною молодою людиною. Але, з головою занурившись у почуття, дівчині не слід забувати про такі важливі речі, як освіта та кар'єра.

✔ Зрілій жінці
Вогонь обіцяє довгоочікувану зустріч зі старими подругами. Жіночі посиденьки супроводжуватимуться цікавими розмовами. Їм належить бурхливе обговорення досить пікантних тем і останніх пліток про особисте життя спільних знайомих.

✔ Заміжній
Полум'я сниться до приємного сюрпризу від чоловіка. Це може бути романтична вечеря у дорогому ресторані чи навіть подорож. Як варіант, чоловік може подарувати подарунок у вигляді дорогої ювелірної прикраси.

✔ Незаміжній
Ось уже довгий час сором'язливий кавалер не наважується зізнатися у почуттях сновидиці. Швидше за все, їй самій доведеться йти в наступ і виявити помірну ініціативу, щоб підштовхнути чоловіка до рішучих кроків та початку стосунків.

✔ Вагітній
Майбутній мамі вогонь сниться на тлі спекотних суперечок щодо імені майбутньої дитини. До обговорення підключаться як близькі, так і далекі родичі. Але не слід сприймати цю ситуацію близько до серця, адже останнє слово буде за сновидицею.

♂Сонник для чоловіків

Для представників сильної статі вогонь має особливе значення як символ сили та життєвої енергії. Тлумачення залежить від віку та сімейного стану сплячого.

✔ Молодому
Вогонь символізує юнацьку імпульсивність і максималізм, які можуть підштовхнути сплячого до здійснення необдуманого вчинку. Перш ніж прийняти нестандартне рішення, краще порадитися з кимось, хто старший і мудріший. Наприклад, з батьками, педагогами або більш дорослими та досвідченими друзями.

✔ Зрілому
Приплив енергії та натхнення підштовхне сплячого зайнятися тим, з чим він раніше не мав справи. Ця ідея буде гаряче підтримана близькими. При серйозному та системному підході до нового захоплення воно цілком може почати приносити прибуток.

✔ Одруженому
Вогонь символізує незначну побутову суперечку з дружиною. Обговорення можуть стосуватися ремонту, місця проведення відпустки та інших життєвих дрібниць. Але обійдеться без гучних скандалів та образ. Суперечка вийде конструктивною, компромісне рішення буде знайдено швидко.

✔ Холостому
У сплячого може виникнути серйозний конкурент на любовному фронті. Ця ситуація підштовхне його до рішучих кроків. Ймовірно, ревнощі змусять переконаного холостяка зробити своєю коханою пропозицію руки та серця. Це стане початком довгого та щасливого сімейного життя.

🌛Місячний сонник

Тлумачення залежно від фази Місяця:
✦ у Повний місяць вогонь сниться до популярності та багатства;
✦ на спадний Місяць — до моральної та фізичної втоми;
✦ у Молодик — до необхідності зробити складний вибір;
✦ на Місяць, що росте — до врегулювання конфліктної ситуації.

Висновок

«Сни – віддзеркалення реальності. Реальність – віддзеркалення снів», – зауважив ще Зігмунд Фрейд. Важко не погодитися зі знаменитим психологом, що часом те, що ми бачимо в країні Морфія, прямо пов'язане з нашим повсякденним життям, нашим минулим або майбутнім. Навчившись прислухатися до того, що ми бачимо уві сні, і правильно це тлумачити, можна по-іншому поглянути на себе і навколишній світ.

Вогонь – це потужний символ, що втілює внутрішню енергію, а також фізичне та моральне очищення. Людина, яка побачила подібний образ, має більше уваги приділяти розвитку своїх талантів та духовних ресурсів. Будучи сильною особистістю, ви зможете досягти всього, чого забажаєте.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 12 квітня 2023 року

22-й місячний день Загальний опис
День мудрості, таємних знань, світового закону та непорушності. Протягом цього дня досягається мета. Він також добрий для вивчення ремесел, різних наук і пізнання свого коріння. Корисно в цей день медитувати, можна дізнаватися про майбутнє, виявляти щедрість, навчати інших, передавати свій досвід. До інформації 22 місячного дня треба бути дуже уважним. Цього таємничого дня можна отримати підказку до вирішення важливих проблем. Енергія цього дня впливає здібності людини, підвищення його інтелекту.

Якщо ви не володієте енергією, то в 22-й місячний день небезпечно малювати символи, не знаючи, що ви малюєте. Такі практики краще уникати. Особливо погано малювати замкнуті круги, кола, квадрати, що нас обмежують. Ці символи можуть впливати на нас по за нашою волею. Якщо намалювали, то краще стерти і не розглядати їх цього дня.
Не рекомендується в 22-й місячний день робити різкі рухи, особливо в попереку. З цим днем пов’язана чакра Кундаліні, тазостегновий пояс, крижі, шийка стегна, нижня частина хребта.
 Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 22-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♑ Місяць у знаку Козеріг
Людина стає практичною і завзятою, збільшуються самолюбство та амбітність. Емоційні питання бажано відкласти убік. Гарний час для ділових поїздок, контактів та знайомств. Поки що Місяць у Козерозі дисциплінованість та відповідальність особливо актуальні.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 22 місячної доби

Сни цього дня часто бувають віщими. Вони несуть багато корисної інформації, символізму, вказують нам на існуючі проблеми або відкривають завісу над подіями, які відбудуться в майбутньому. Намагайтеся запам'ятати все, що побачите уві сні сьогодні. При правильному тлумаченні Ви зможете отримати багато підказок, як діяти в складних життєвих ситуаціях. Але не варто лякатися, якщо образи зі сновидінь будуть лякаючими та жахливими. Пам'ятайте, що прямому тлумаченню вони не піддаються, все це прихований символізм. І зовсім не обов'язково, що страшна подія чи картина, побачені уві сні, мають означати щось погане у реальному житті. Якщо будете сумніватися в правильності розуміння своїх снів, зверніться до спеціалізованих джерел або людей, які вміють тлумачити сновидіння.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...