Translate

середу, 5 квітня 2023 р.

Повня у квітні 2023: коли буде та що не можна робити

Зустрічаємо Повний Місяць

У четвер, 6 квітня 2023 року відбудеться Повня о 06:34 за київським часом. Повний Місяць у знаку Терези, який символізує баланс і стриманість, вміння знаходити компроміси. 
У квітні 2023 року Повний Місяць припадає на 16-й місячний день.

Знак Зодіаку Терези несе енергію рівноваги, балансу та гармонії. Повний місяць у Терезах допоможе встановити рівновагу в житті, активізує соціальні контакти та бажання знайти свого ідеального партнера або покращити існуючі взаємини.

Повня у Терезах 6 квітня особливо сприятлива для працівників індустрії краси, творчих особистостей, юристів, дипломатів, а також для тих, хто шукає кохання, романтику чи ділового партнера.

Повний місяць, який відбудеться у квітні 2023 року, буде не зовсім звичайним. Цього вечора на небі можна побачити величезний Місяць рожевого кольору. Це оптичний ефект, які спостерігали ще наші далекі предки, тому квітневий Місяць здавна називали рожевим.

Американці мають іншу версію такої назви. Справа в тому, що в Північній Америці цей час збігається із весняним цвітінням флоксу, який місцеві жителі називають «рожевий мох». Вважається, що звідси і походить назва «Рожевий Місяць». У культурі корінних американців квітневий Повний Місяць називається ще «Місяцем зростаючої трави» та «яєчним Місяцем».

А фатальним квітневий Повний Місяць називають через його сильну енергетику, яка може вплинути на життя людей і навіть повністю її змінити. 

Повня у квітні 2023 року: що можна робити

У цей квітневий Повний Місяць необхідно займатися творчою, інтелектуальною роботою, що вимагає ентузіазму і багато енергії. 
Дуже плідний час для саморозвитку, для творчості та творення, а також для справ, що вимагають нових ідей та ініціативи.

У квітневу Повню дуже важливе вміння зберігати здоровий глузд, йти на компроміси, прораховувати ситуацію і контролювати свої емоції. Якщо людина має ці навички, їй легко буде направити вплив Рожевого Місяця в потрібне русло, використовувати енергію квітневого повного місяця у своїх цілях і змінити життя на краще.

Також добре займатися бізнесом, з'ясовувати питання із конкурентами, відстоювати свої права, точку зору. У ці дні є можливість вирішити складні завдання, взятися за проблеми, , до яких немає прямого доступу.
Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою.

Повня у квітні 2023 року: що не можна робити

Астрологи радять тримати свої почуття під контролем та намагатися не виплескувати злість та роздратування на оточуючих. Бажано не взаємодіяти з конфліктними людьми та не піддаватися на їхні провокації.
Важливо в цю Повню бути обережними, не приймати рішення та поспішні висновки.

Важливі справи краще відкласти  на декілька днів, адже підвищений негативний фон не найкращий компаньйон для прийняття відповідальних рішень.

Повня – це найнебезпечніше і водночас найпродуктивніше для нас місячний стан. Кожен може досягти успіху, але й у той же час може впасти в калюжу. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.

Повний місяць 6 квітня може принести великі проблеми тим, у кого вже є труднощі із самоконтролем чи залежністю. Але також цей місяць вчить доводити справи до кінця, зважувати всі за і проти перед тим, як прийняти рішення. Будучи протилежним знаком Овну, Терези відповідають за практичне та конкретне втілення творчих імпульсів та обов'язкове дотримання при цьому балансу та заходи.

Як загадати бажання у день Повного місяця

Повний місяць  час загадування бажань, а квітневий Повний місяць особливо сприятливий для ритуальних обрядів. У цей час Місяць досягає своєї пікової фази, і бажання мають властивість збуватися з ще більшою часткою ймовірності. Потрібно лише правильно їх загадувати.

Існують різні ритуали для загадки бажань, ви можете вибрати будь-який, але найбільш ефективними вважаються ті, які загадуються, коли повний Місяць заглядає до вас у віконце.

Приготуйте свічки, блокнот та ручку. Побачивши в нічному небі повний Місяць, запаліть свічки, сфокусуйте свої думки на бажанні, яке ви хочете загадати, запишіть його на папері, використовуючи чіткі та конкретні слова.
Вимовте своє бажання вголос тричі, щоразу чітко уявляючи, як ваше бажання здійснюється. Уявіть, що ви отримали те, що хотіли. Обов'язково подякуйте Місяцю за його допомогу та підтримку.

Після цього записку з бажанням сховайте в затишне місце, продумайте план дій і починайте втілювати його в життя. Будьте певні – успіх супроводжуватиме вас.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...