Translate

пʼятницю, 14 квітня 2023 р.

Сон у ніч на 14 квітня

Сон у ніч на 14 квітня може вказати на застарілі проблеми, які вам заважають, гальмують на дорозі та не дозволяють досягти своєї мети. Такі проблеми потрібно вирішувати якнайшвидше.

Сновидіння цієї ночі трактувати буде не так вже й складно: вони досить ясно підкажуть, які аспекти життя потребують коригування і як поводитися, щоб почати змінюватися на краще.

Але є й образи, які потрібно буде тлумачити абсолютно безумовно, незалежно від загального сюжету сновидіння. Так, якщо в ніч з 13 на 14 квітня вам насниться вітер (розвивається волосся, прапори та ін.), значить, вам час поставити на чомусь крапку. Зробити вибір. Вирішити та діяти.

Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів ПОЛУНИЦЯ

Сновидіння, в яких фігурує полуниця, говорять про майбутні радощі, задоволення від кохання та вдалого звершення справ, але водночас і застерігають про короткочасність такого періоду. 
Полуниця уві сні символізує пристрасть, взаємні почуття та отримання тілесних насолод. Вогняне полум'я кохання розпалить у Вас новий знайомий, який зненацька з'явиться поряд, або нинішній партнер, який почне прислухатися до Ваших потреб.  Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться полуниця, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Більшість тлумачів трактують сон про полуницю як позитивне пророкування, але тлумачення психотерапевтів і провидців розходяться. Щоб отримати докладне і максимально точне передбачення, пригадайте деталі, що з'являлися уві сні, і уважно прочитайте тлумачення сонників.

Загальне тлумачення сновидіння

Кажуть, полуниця передбачає сновидцю сексуальне блаженство і активні романтичні пригоди! Але зовсім не обов'язково вам доведеться пуститися наяву у всі тяжкі. Образ, що приснився, може нести значення інтимного здоров'я і стабільного статевого потягу до глибокої старості!

Однак не завжди він уособлює романтичну сферу життя. Образ може стати символом розвитку, набуття нових знань, духовного та кар'єрного зростання. Іноді бачити його уві сні — отже, мати перспективне майбутнє. Такий сон обіцяє сприятливі обставини для нових починань!

Деякі сонники вважають червону полуницю символом вічної молодості та нев'янучої краси. Тому, якщо сон сниться жінці - вона має особливий привід йому порадіти! А які тлумачення ще рясніє ця багатогранна ягода - розглянемо нижче.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Брудна полуниця сниться до втрати репутації.
✦ Розчавлена ​​– до збитків зі своєї вини.
✦ Полоть полуниці – до моральної та фізичної втоми.
✦ Перебирати її – до сумнівів щодо правильності прийнятого рішення.
✦ Бачити, як хтось викидає цю ягоду – до появи великих боргів.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Полуниця на прилавку сниться до укладання вигідного контракту.
✦ У кошику – до здійснення задуманого.
✦ Збирати полуницю – до організації прибуткової справи.
✦ Прикрашати торт – до підвищення рівня життя.
✦ Якщо наснилося, що пригостили полуницею, то це запрошення на побачення.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилася полуниця:
✦ у понеділок – до збільшення доходів;
✦ у вівторок – до відвідування розважального заходу;
✦ у середу – до виправлення серйозної помилки;
✦ у четвер – до відновлення репутації;
✦ у п'ятницю – до приємного сюрпризу;
✦ у суботу – до виходу із скрутного становища;
✦ у неділю – на образу на рідних.

Сонник для жінок

Якщо жінці наснилась полуниця, слід тлумачити цей образ, спираючись на її вік та сімейний стан.

✔ Молодій
Молодій сновидиці натякає, що вона сильно приваблює протилежну стать. Але чоловіки більше звертають увагу на її гарненьку зовнішність, ніж на інтелектуальні якості. Але, якщо наснилася дуже велика полуниця, новий кавалер гідно оцінить!

✔ Зрілій жінці
Наснившись зрілій жінці, полуниця пророкує їй незвичайні стосунки з якимсь чоловіком. Вони будуть засновані на цікавому спілкуванні, а не на статевому потягі! З цією людиною ви легко порозумієтеся і вестимете багатогодинні діалоги.

✔ Заміжній жінці
Якщо ягода сниться заміжній жінці, це говорить про її підсвідоме прагнення досягти кар'єрних успіхів. Сновидиця потребує визнання своїх талантів та поваги оточуючих. Роль домогосподарки недостатньо вгамовує її широкі амбіції.

✔ Незаміжній
Незаміжній дівчині образ пророкує зберегти свою жіночу магію до поважного віку. Можете бути впевнені, що і через п'ятдесят років ви спокушатимете чоловіків не менше, ніж сьогодні. Проте зумієте зберегти чесний, міцний шлюб з чоловіком.

✔ Вагітній
Сон означає, що навіть у делікатному положенні сновидиця виглядає дуже ефектно. Не варто турбуватися про свій зовнішній вигляд, адже супутник життя зараз особливо захоплюється його формами! Іноді образ обіцяє майбутній мамі не набрати за дев'ять місяців жодного зайвого кілограма!
Якщо жінці сниться, що вона тримає в руках велику, неймовірно велику полуницю — це чергова вагітність! Сновидицям, які виношують хлопчика, сон обіцяє незабаром народити ще й дівчинку!

Сонник для чоловіків

Представнику сильної статі можна по-різному тлумачити видіння полуниці уві сні залежно від віку.

✔ Молодому
Якщо червона ягідка причудилась молодому хлопцеві, скоро він цілуватиметься з гарною дівчиною! Але плід іншого кольору означає, що сновидцю варто зараз зосередитися на роботі чи навчанні. А романтичні пригоди відкласти до сприятливіших часів.

✔ Зрілому чоловікові 
Дорослому чоловікові клубника обіцяє еротичні фантазії про неприступну представницю прекрасної статі. Але може бути й таке, що сон принесе несподіваний флірт із тією, що здавалася недосяжною!

✔ Одруженому
Для одруженого сновидця червона полуниця символізує сімейне життя в матеріальному достатку. Причиною такого щастя послужить високооплачувана робота дружини або спадщина, яку вона скоро отримає.

✔ Холостому
Якщо образ наснився одинокому чоловікові, на нього чекає тілесне задоволення. Але з конкретною жінкою продовження стосунків чекати не варто.

✔ Вдівцю
Вдівцю бачення обіцяє дружній зв'язок із жінкою. У вас з'явиться гарна приятелька, з якою можна обговорити будь-яку чоловічу проблему.

🌛Місячний сонник

Тлумачення з Місячного сонника:
✦ у Повний місяць полуниці сниться до підписання важливих документів;
✦ в Молодий місяць – до поваги та визнання в суспільстві;
✦ на Місяць, що росте, – до перемоги над ворогом;
✦ на спадний Місяць – до застою у справах.

Висновок

Полуниця – це ягода, яка асоціюється у людей з романтикою, а якщо побачити її уві сні, у багатьох виникає відчуття, що на них чекають нові враження та знайомства в особистому житті, привабливі, надовго запам'ятовують любовні пригоди. Часом навіть забувається, що не дарма ароматна ягода має славу в народі «забороненої».

Королева серед інших ягід, полуниця розбурхує свідомість сновидців, обіцяючи великі удачі і перемоги! Маленька або велика, вона має спокусливі трактування і несе світлу енергетику. Тож мені залишається лише побажати, щоб цей образ відвідував ваші сни якнайчастіше!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 14 квітня 2023 року

24-й місячний день Загальний опис
24 місячний день є дуже спокійним днем. Цей день дуже добрий для творчості, мистецтва, початку невеликого будівництва чи масштабного проекту. Сьогодні, як ніколи, потрібно уникати сварок та конфліктів, бо до нічого хорошого це не приведе. Люди в 24 місячний день налаштовані дуже благодушно. Якщо ви вчора когось образили, сьогодні обов'язково потрібно вибачитись. Причому зробити це вам не складе великої праці. Хороший день для отримання нових знань та експериментів. Але якщо ви до цього заздалегідь не підготувалися, краще залишити всі експерименти до більш сприятливого часу, щоб не понести розчарування у своїх можливостях. Оскільки символом цього дня є ведмідь, то це виглядатиме так, ніби він просто в сплячці, але незабаром прокинеться і почне свої дії. Цей день добре підходить для відпочинку з сім'єю на природі, заняттям спорту, або просто посидіти у невеликій компанії з хорошими друзями. Обов'язково скасуйте масові заходи, оскільки місячний день має бути м'яким і спокійним. Сьогодні Ви зможете відпочити не тільки душею, а й тілом, якщо все добре сплануєте заздалегідь. Приплив сил та позитивної енергії відбувається саме цього дня. Чоловіки 
почуваються більш мужніми, а жінки більш жіночними. Є ймовірність того, що саме сьогодні посилюється потяг до протилежної статі, особливо у чоловіків, оскільки цей день вважається днем ​​чоловічої енергетики. Романтичні побачення цього дня відбуваються просто фантастично, всі справи заплановані на сьогодні вирішуватимуться швидко та легко. Навіть ті, які раніше здавалися для Вас неможливими, будуть вирішені. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 24-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌘 Старий спадаючий Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодика. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика посиліть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♒ Місяць у знаку Водолій
Посилення чутливості та нервозності, прагнення до свободи. Хочеться змінити навички, зруйнувати стереотипи. У дні Водолія для людини є можливість повністю реалізуватися. Під цим знаком можна займатися будь-якою цікавою справою. Можлива часта зміна настрою.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий – найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 24 місячної доби

Двадцять четверта місячна доба буде особливо успішною, якщо виявити весь свій творчий потенціал по максимуму, зуміти висловити власне бачення світу. Але як упіймати цю ноту натхнення? Де черпати сили? Тут прийдуть Вам на допомогу сновидіння-одкровення цього дивовижного дня. У цей день небо в цей день спостерігається протягом усього дня. Але постарайтеся не бути забобонними і просто не надавайте їм особливого значення. Якщо Ви перебуватимете в хорошому настрої, то Вам можуть наснитися і позитивні сни, які допоможуть Вам у майбутньому, або нагадають про хороше минуле. Деякі сни підкажуть, в якому напрямку Вам слід рухатись далі. Не шукайте в них якихось певних знаків і символів: щоб їх зрозуміти, достатньо буде прислухатися до власних відчуттів. Якщо після сну залишаться прекрасні, приємні почуття, значить, нічого Вам у своєму житті міняти не потрібно: Ваш творчий та життєвий потенціал реалізується повною мірою. Якщо ж після сну Вам тяжко на душі, Вами опановують погані, песимістичні думки та настрій, подумайте: це Ваша творча енергія проситься на волю. Загалом, 24 місячні доби всім несуть позитив і силу – потрібно лише зуміти скористатися ними.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...