Translate

четвер, 13 квітня 2023 р.

Сон у ніч на 13 квітня

Сни, побачені в ніч із 12 на 13 квітня, можуть бути промовистими. Якщо вам сподобалося, що приснилося, постарайтеся зберігати протягом дня спокій і гармонію. І нікому про них не розказуйте. Тоді сновидіння може виповнитися протягом 7 днів (якщо це можливо).

Рекомендується звернути особливу увагу на образи та послідовність дій, які з'явилися цієї ночі. Цілком можливо, що вони пророкують події, які найближчим часом відбудуться з вами та вашими рідними. Варто також придивитися до поведінки головних героїв нічних мрій, то це може бути проекція справжньої людини.

Запам'ятайте все в деталях, а краще відразу запишіть після пробудження. Це потрібно для того, щоб у кругообігу повсякденності не прогавили щось важливе і завжди могли повернутися до аналізу побаченого. Адже важливо розглянути загальну картинку, тому що навіть незначні деталі мають значення у тлумаченні.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

Тлумачення снів шершень

Зіткнення уві сні з небезпечною і неприємною комахою – шершнем – здебільшого не віщує нічого приємного. Агресивні представники сімейства осиних і в житті не відрізняються дружелюбністю. 
У нічних мріях ці комахи відображення обману, підлості та зрад. Сонники переважно сходяться у думках. Якщо вам наснився шершень, будьте напоготові – поруч недоброзичливець, який плете навколо вас інтриги.

Ще подібні сновидіння означають порожнечу дій. Наприклад, людина перебуває на посаді, яка не приносить їй користі та розвитку. Виходом скоригуватиме плани, спрямовані на те, щоб вийти із замкнутого кола, знайти нові можливості, розкрити потенціал.

Але не варто думати, що все зовсім погано,  бувають і винятки. Зустріч із шершнем може принести радісні події у ваше життя, нові враження та емоції. У деяких сонниках шершень вказує на працьовитість та кар'єрні досягнення.

Обов'язково згадайте у подробицях, що відбувалося уві сні: вжалив вас шершень чи ні, чи не ви за ним полювали, а якщо ви, то навіщо. Ці подробиці допоможуть вам зрозуміти, до чого сниться такий образ. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться шершень, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Загальні значення

Якщо приснилися шершні, фахівці рекомендують звернути увагу на супутні обставини і власні дії. Це дозволить більш точно розтлумачити побачене. Молодий незаміжній жінці комаха, що кружляє над головою, пророкує швидку зустріч з цікавою людиною, яка в майбутньому стане для неї не тільки другом, а й партнером.

Заміжній жінці такий сюжет передвіщає неприємності у відносинах з близькою людиною, другом або родичем. Протягом наступних тижнів варто уникати сварок, намагатися бути терплячою. У деяких випадках така поведінка дозволяє зберегти мир в сім’ї.

Якщо чоловік бачить сновидіння з присутністю великої кількості шершнів досить часто, в більшості випадків вони віщують труднощі у відносинах з протилежною статтю. Можливо, зараз сновидець зустрічається відразу з декількома жінками, але не може вибрати жодну з них. Незабаром його таємниця розкриється, що призведе до сварок і самотності.

Сприятливий знак для сплячого  зловити крупного шершня. В реальності людина швидше за все відрізняється цілеспрямованістю, винахідливістю, завжди отримує бажане, не зупиняється на досягнутому.

ТОП 5 негативних значень

✦ Мертвий шершень сниться до несподіваної розлуки із сім'єю.
✦ Багато живих – на великі неприємності через легковажність.
✦ Відмахуватись від них – до інтриг з боку недоброзичливців.
✦ Розворушити гніздо шершні – до конфлікту з родичами через спадщину.
✦ Тікати від комах – до періоду невдач і бід.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Величезний шершень сниться до гарного настрою.
✦ Маленький – на початок нових романтичних відносин.
✦ Впіймати його – до отримання нової посади.
✦ Проковтнути – до яскравих вражень.
✦ Рой шершнів – до успішного досягнення мети.

Сонник по днях тижня

Трактування із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок шершень сниться до інтриг з боку колег;
✦ у вівторок – до тривалого відрядження;
✦ у середу – до погіршення матеріального становища;
✦ у четвер – до стресу через велику кількість незавершених справ;
✦ у п'ятницю – до отримання вигідної пропозиції від конкурентів;
✦ у суботу – до погіршення самопочуття;
✦ у неділю – до несподіваного візиту далеких родичів.

♀Сонник для жінок

Для жінок:
✦ заміжня жінка тікає від шершня – їй варто підготуватися до того, що незабаром очікують сварки з чоловіком;
✦ розлученій – до неприємної зустрічі з колишнім чоловіком;
✦ вагітній – до важких пологів;
✦ літній – до непорозуміння у відносинах із родичами;
✦ незаміжній дівчині – до невдалого побачення;
✦ нареченій – до конфлікту з батьками нареченого;
✦ незайманій – до знайомства з лицемірним чоловіком.

♂Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ чоловікові, який одружений, шершень сниться до втоми через одноманітність в інтимному житті;
✦ розлученому – до невдалої вечірки;
✦ літньому – до погіршення самопочуття;
✦ неодруженому хлопцеві – до розлучення з коханою дівчиною;
✦ нареченому – до конфлікту з родичами на весіллі.

🌛Місячний сонник

Тлумачення з Місячного сонника:
✦ у Повний Місяць шершень сниться до закоханості в колегу;
✦ на спадний Місяць – до знайомства із впливовою людиною;
✦ у Молодик – до отримання цінного життєвого досвіду;
✦ на Місяць, що росте, – до появи нового друга.

Висновок

Сни про шершні відносяться до розряду багатозначних. У них переплітається позитивна символіка великого розміру та золотистих смужок, яка говорить про успіх, прибуток, несподівану удачу, а для молодих сновидиць – про активного і щасливого шанувальника. З іншого боку, атака цієї комахи уві сні попереджає про несподівані нападки недоброзичливців, у тому числі й моральні. Відштовхуючись від цього, можна зробити висновок, що вбити уві сні шершня – знак позбавлення негативних думок і людей, які заважають радіти та веселитися. Знищити ціле гніздо цих «крилатиків» – ознака того, що ви зумієте впоратися зі своїми комплексами і страхами.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 13 квітня 2023 року

23-й місячний день Загальний опис
Почалася четверта, остання фаза місяця. Попереду дні Гекати – тяжкі, небезпечні дні. Вже сьогодні Ви можете відчути, як у Вас зароджується страх. Предмети падають із рук, організм ослаблений. Виникає апатія та небажання діяти. Це нормально, не звинувачуйте себе. Вам просто не вистачає енергії, адже Місяць поступово зменшується. 23 місячний день предки пов'язували з розгулом кровопивців, вампірів. Нестача енергії змушує людину добувати її з інших людей. Сьогодні на Вас можуть чинити моральний тиск, не піддавайтеся на провокації та женить геть бажання мстити. Дуже складний день, насичений важкими та агресивними енергіями. Одночасно він може стати і днем ​​покаяння, прощення та самопожертви. Так як енергія в 23 місячну добу зменшується, то її треба витрачати на найнеобхідніше. Сьогодні спостерігаються часті сварки, конфлікти, бійки. Необхідно дотримуватися врівноваженості та спокою. Людина схильна до сильного впливу Космосу. У негармонійних людей енергія йде не в те русло, виливаючись у скандали. А гармонійним і тренованим людям енергія приносить лише користь, прямує на творення та творчість. 23 місячний день не любить порожньої балаканини, яка веде до конфліктів і пліток. Сьогодні діє принцип, що мовчання – це золото. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 23-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♑ Місяць у знаку Козеріг
Людина стає практичною і завзятою, збільшуються самолюбство та амбітність. Емоційні питання бажано відкласти убік. Гарний час для ділових поїздок, контактів та знайомств. Поки що Місяць у Козерозі дисциплінованість та відповідальність особливо актуальні.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся суспільно-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре мандрувати. Будь-яким проблемам цього дня не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 23 місячної доби

Сни 23 місячних діб – оманливі, часто виявляються порожніми. Отже, якщо ваші сни навіть сповнені занепокоєння та переживань, не звертайте уваги, не надавайте їм жодного значення. Сни цього дня нечасто несуть корисну інформацію. Весь негатив двадцять третього місячного дня шукатиме виходу у ваших сновидіннях, тож не варто чекати сьогодні легких і безтурботних снів. В основному, сновидіння цього дня дуже сумбурні, незрозумілі, збиті в одну купу, але найголовніше – тяжкі та неприємні. Незважаючи на це, вони містять масу корисної інформації, яка при правильному тлумаченні допоможе вам зрозуміти самих себе. Через складність і витіюватість снів цього дня краще довірити їхнє тлумачення фахівцям. Вони допоможуть зрозуміти, що за внутрішній конфлікт у вас назрів, як пережити з мінімальними втратами цю трансформацію свідомості, який шлях вибрати. При правильному тлумаченні можна розрубати той гордієвий вузол, який вже давно мучить вас, але ви ніяк не можете зрозуміти, у чому суть ваших мук. Сни двадцять третього місячного дня допоможуть вам усвідомити це. Тільки так можливий подальший рух уперед. Незважаючи на складність, двоїстість та суперечливість двадцять третього місячного дня, сильні особи зможуть обернути надлишок його енергії собі на користь.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...