Translate

четвер, 28 квітня 2022 р.

Сон у ніч з 27 на 28 квітня

Любі мої, я чудово розумію, що нині нам не до тлумачення снів. Але віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Сон, побачений у ніч із 27 на 28 квітня, віщий. У народі кажуть, що він виповниться на двадцять четвертий день. Важливо й те, що Вам наснилося. Вірне трактування снів цього дня надасть Вам приховані підказки.
Але все-таки майте на увазі, що сни не можна тлумачити однозначно. Погані можуть Вас попередити про щось, а кошмари підштовхують придивитися до свого здоров'я. Сновидіння, що приснилося вдень 28 квітня, не обіцяє небезпеки. Воно справдиться, але через деякий час.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сни із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

😴Тлумачення снів КУЛЬБАБА

Кульбаба 
 символ здійснення надій на щастя та вдачу. Кожен, кому хоч раз снилися кульбаби, зазвичай прокидався в піднесеному настрої, і навіть не заглядаючи в сонник, знав, що йому наснився добрий сон. Але якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень

✦ Косити кульбаби на лузі сниться до пліток про сновидця з боку знайомих людей.
✦ Плести для дітей вінки з кульбаб – до сварки з близькими через гроші.
✦ Засохлі квіти – до марної трати часу.
✦ З неприємним запахом – до появи ворогів у близькому оточенні.
✦ Бачити, як кульбаби відцвітають, – до невпевненості у своїй привабливості.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Варити з кульбаб варення сниться до зміцнення здоров'я.
✦ Зібрати цілий оберемок цих кольорів - до прибутку від вдалих вкладень.
✦ Кульбаби у вазі – до отримання подарунка.
✦ На клумбі – до вигідної співпраці.
✦ Якщо наснилося, як хтось прикрашає ними будинок, це до яскравих вражень.

Сонник підсвідомості

По соннику Підсвідомості таке сновидіння віщує зраду кращого друга.

Сонник по днях тижня

Розшифровки із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок кульбаба сниться до непорозуміння у колективі;
✦ у вівторок – до сварки із родичами;
✦ у середу – до зустрічі із друзями;
✦ у четвер – до цінної покупки;
✦ у п'ятницю – до запрошення у гості;
✦ у суботу – до серйозної розмови на роботі;
✦ у неділю – до невеликої застуди.

Сонник для жінок
Для жінок:
✦ молода дівчина кульбаба сниться до заміжжя незабаром;
✦ незаймана – до запрошення на побачення;
✦ нареченій  до щасливого шлюбу;
✦ заміжній жінці  до додавання сім'ї;
✦ вагітної – до легких пологів.

Сонник для чоловіків
Для чоловіків:
✦ одруженому чоловікові кульбаба сниться до успіху в роботі;
✦ неодруженому хлопцю – до знайомства з гарною дівчиною;
✦ нареченому – на щастя у сім'ї.

🌛Місячний сонник

Інтерпретації по Місячному соннику:
✦ Повний місяць кульбаба сниться до невеликих труднощів;
✦ на спадний Місяць — на непорозуміння в сім'ї;
✦ у Молодик  до збільшення доходів;
✦ на зростаючий Місяць – до успіху в роботі.

Висновок

Таку рослину, як кульбаба, прийнято вважати однією з перших ознак наступного літа. Її використовують у медицині і навіть у кулінарії.  Щоб отримати максимум корисної інформації від сновидіння, необхідно правильно його тлумачити. Для цього потрібно звертати увагу на всі деталі сну: чим більше деталей, тим вище ймовірність правильно зрозуміти, що хоче розповісти підсвідомість через сновидіння. Як тлумачить більшість сонників, жовті квіти віщують сприятливий збіг обставин, а ось білі парасольки, навпаки, є символом перешкод на шляху досягнення задуманого. Щоб дізнатися більше версій про те, до чого сниться подібне, ознайомтеся з прогнозами одразу кількох тлумачів.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 28 квітня 2022 року

27 місячний день
Опис та характеристика 27 місячного дня
27 місячний день є одним з найкращих днів для початку будь-яких справ. У цей час місяць допомагає людям подолати будь-які перешкоди, подолає будь-які життєві проблеми. Дуже корисно відсторонитися від суєти та повсякденних проблем. Особливо добре сьогодні прислухатися до свого внутрішнього голосу та інтуїції. Інтуїція допоможе знайти себе, свій внутрішній та духовний світ. Слід слухати музику, подорожувати, відвідати концерт, зайнятися будь-якою творчою діяльністю і велика можливість побачити довгоочікуваний вихід із ситуації, що вимагає вирішення. Прекрасний день для передачі знань іншим. Не обтяжуйте себе зайвими турботами. Будьте доброзичливі та оптимістичні.

🌘 Стара спадна Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодого місяця. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика зміцніть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♈ Місяць у знак Овен
У дні Овна важко контролювати свої емоції і люди стають більш активними, дратівливими та егоїстичними. Це потрібно враховувати під час спілкування з іншими людьми. Краще використовувати надзвичайний приплив енергії та почати короткострокову справу, яка потребує великої кількості психічної та фізичної енергії. Перший знак зодіаку допоможе вам у нових справах.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся громадсько-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре подорожувати. Будь-яким проблемам у цей день не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни в 27 місячний день
Образи снів цього дня дуже символічні і вимагають правильного тлумачення. Тому для тлумачення сновидінь добре скористатися послугами людей, які тонко розуміють психологію. Іноді здаватиметься, що сон абсолютно позитивний, а при професійному тлумаченні виявляється, що саме він є прямою вказівкою на Ваші помилки та застерігає Вас від можливої ​​катастрофи. Причому це шокуючі одкровення, яких Ви навіть не очікуєте. Сни цієї 27 місячної доби здійснюються.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved


Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...