Translate

суботу, 16 квітня 2022 р.

Повний Місяць 16 квітня 2022 року: що не можна робити

Зустрічаємо Повний Місяць

В суботу, 16 квітня 2022 року відбудеться Повня о 21:55 за київським часом. Повний Місяць у знаку Терези, який символізує баланс і стриманість, вміння знаходити компроміси. 
Повний Місяць 16 квітня 2022  найпотужніший за всю весну. У період Повні сила Місяця максимальна, що сприяє загостренню життєвих потреб, інстинктів та емоцій.

Квітневу Повню традиційно називають Рожевим Місяцем, хоч сам Місяць не змінює колір. Це пов'язано виключно з часом року – асоціацією, що на другий місяць весни починають розпускатися квіти. У культурі корінних американців квітневий Повний Місяць називається ще «Місяцем зростаючої трави» та «яєчним Місяцем».

Повний місяць – найзагадковіший день місяця. Під час Повного Місяця енергія нічного світила настільки велика, що впливає абсолютно на все. Вважається, що цей час – можливість позбутися всього, що вас обтяжує. Потрібно відпустити негативні емоції та максимально виважено ухвалити рішення, які вплинуть на подальше життя. З давніх-давен люди намагаються скористатися моментом та використовувати цю потужну енергетику собі на благо. У квітні 2022 року Повний Місяць припадає на 15-й місячний день.

Повня у квітні 2022: що можна робити
У цей квітневий Повний Місяць необхідно займатися творчою, інтелектуальною роботою, що вимагає ентузіазму і багато енергії. 
Дуже плідний час для саморозвитку, для творчості та творення, а також для справ, що вимагають нових ідей та ініціативи.
Також добре займатися бізнесом, з'ясовувати питання із конкурентами, відстоювати свої права, точку зору. У ці дні є можливість вирішити складні завдання, взятися за проблеми, , до яких немає прямого доступу.
Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою.

Повня у квітні 2022: що не можна робити
Астрологи радять тримати свої почуття під контролем та намагатися не виплескувати злість та роздратування на оточуючих. Бажано не взаємодіяти з конфліктними людьми та не піддаватися на їхні провокації.
Важливо в цю Повню бути обережними, не приймати рішення та поспішні висновки.
Важливі справи краще відкласти  на декілька днів, адже підвищений негативний фон не найкращий компаньйон для прийняття відповідальних рішень.

Повня – це найнебезпечніше і водночас найпродуктивніше для нас місячний стан. Кожен може досягти успіху, але й у той же час може впасти в калюжу. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...