Translate

вівторок, 26 квітня 2022 р.

Сон у ніч з 25 на 26 квітня

Сни з 25 на 26 квітня пророчі, але небезпеки не несуть. Сновидіння, побачене вдень 26 квітня, швидше за все, пусте. Зараз ви долаєте якісь проблеми, може хвороби, але є надія скоро вже перемогти всі негаразди, відчуття радісних подій, що наближаються, Ви вже багато зробили для того, щоб цей день швидше настав. Можливо, Вам доведеться змінити плани або відмовитися від них. А ще у цих снах Ви можете побачити своїх родичів чи батьків, це означає, що Вам у спадок могли передатись проблеми, вирішення яких не можна відкладати.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не справдиться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує і налаштовує Вас на рух тільки вгору і тільки вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення досягти мети, так само він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

😴Тлумачення снів ЛЕЛЕКА

Лелека здавна вважається оберегом сімейного вогнища, вісником щастя та благополуччя. Різні сонники можуть по-різному трактувати сон, часто в його сонниках описують як символ весни, пробудження нового життя, вагітність жінки. Щоб розібратися до чого сниться лелека, слід у найдрібніших деталях пригадати своє сновидіння, скомпонувати побачене в один смисловий образ, виходячи з подій, що склалися в реальному житті і подивитися на значення в соннику.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Поранений лелека сниться до моральної та фізичної втоми.
✦ Хворий лелека – хтось жорстоко вас обдурить.
✦ Продати лелеку – до фінансових втрат.
✦ Убитий лелека – до загибелі кровного родича.
✦ Лелека в клітці – недоброзичливці не залишать вам жодного шансу на порятунок.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Лелека в зоопарку сниться до довгоочікуваного відпочинку.
✦ На болоті – до яскравих вражень.
✦ Спіймати цього птаха – до виграшу великої суми.
✦ Гладити її – до вірності у стосунках із коханою людиною.
✦ Бусел убив змію – вороги проситимуть вас про пощаду.

Сонник по днях тижня

Значення в залежності від того, коли наснився лелека:
✦ у понеділок – до активного заняття спортом;
✦ у вівторок – до фінансової стабільності;
✦ у середу – до сумних спогадів;
✦ у четвер – до почуття провини за скоєну провину;
✦ у п'ятницю – до підписання важливих документів;
✦ у суботу – до ризику упустити можливість змінити життя;
✦ у неділю – до вимушеного переїзду.

🌛Місячний сонник

Тлумачення по Місячному соннику:
✦ в Повня лелека сниться до появи креативної ідеї;
✦ в Молодий місяць – до отримання вигідної ділової пропозиції;
✦ на Місяць, що росте, – до позбавлення від недоброзичливців;
✦ на спадний Місяць – до проблем зі здоров'ям.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Напевно, з усіх можливих снів, одним із найкращих є сон про лелеку. Провісник сімейного благополуччя, теплоти та дітонародження за рідкісними винятками може означати щось погане. Однозначно, після побаченого сну Вам слід звернути увагу на своїх дітей чи коханих, щось грандіозне незабаром відбудеться у Вашому житті.
Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Добрих снів 😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii

Місячний календар на 26 квітня 2022 року

25 місячний день
Опис та характеристика 25 місячного дня
25 місячний день – день зосередження та самопоглиблення. Не слід поспішати і метушитися. Корисно отримати уроки зі свого життя, проаналізувати минуле і зосередитися на головному. Поставити свої, а чи не чужі інтереси перше місце. Внутрішній голос та інтуїція допоможуть набути мудрості. 25 місячна доба – це час підбиття підсумків, духовних роздумів. Саме сьогодні людина повинна зрозуміти, чи є в неї рухи в житті, чи вона стоїть на місці. Якщо Ви запланували подорож на цей день, то на Вас чекає непередбачуваний успіх. Дуже сприятливий день для вирішення фінансових питань, а також зустрічі з людьми, від яких надалі буде залежить Ваше майбутнє. Починати нові справи сьогодні не можна. Та й за всього бажання не вийде – просто не вистачить сил. Займіться завершенням того, що розпочалося раніше. Намагайтеся сьогодні особливу увагу приділити здоров'ю. Не займайтеся самолікуванням, оскільки це може призвести до негативних наслідків. Зустрічі з родичами та друзями принесуть сьогодні величезне задоволення. Сприятливий день у плані знайомств.
Девіз дня: Festina lente – «квапся повільно»!

🌘 Стара спадна Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодого місяця. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика зміцніть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♓ Місяць у знак Риби
Виявляється романтичність чи мрійливість, щедрість, благодійність. Період загострення інтуїтивних здібностей. Прекрасний час для усамітнення із власними думками та почуттями. Бажано осмислити все, що сталося за останній місяць.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом управляє Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може спричинити агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, які потребують нових ідей, ініціатив. Добре займатись бізнесом. Добре розбиратися з конкурентами, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими - це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни в 25 місячний день
Сни в двадцять п'яту місячну добу нерозривно пов'язані з інтуїцією, Вашою підсвідомістю та одкровеннями згори. Їхнє тлумачення стосуватиметься безпосередньо Вашого духовного самовдосконалення. Причому Вам не доведеться ламати голову для тлумачення цих сновидінь: усі вони будуть зрозумілі та прозорі. Завдяки їм, Ви зможете зрозуміти правильність обраного шляху та визначити свої подальші дії: змінити напрямок або, не згортаючи, слідувати обраному. Якщо нікуди не рватися цього дня, зосередитися на споглядальності та власному духовному зростанні, двадцять п'ятий місячний день буде максимально позитивним та благотворним. Сни сьогодення вважаються віщими. Але можуть також наснитися сни погані та небезпечні. Після таких снів бажано прочитати багато молитов і не вірити в їхнє здійснення. А якщо сновидіння міститиме незрозумілий момент, то просто зверніться до своєї інтуїції. Вона цього дня, Вас не підведе.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...