Translate

суботу, 23 квітня 2022 р.

Сон у ніч з 22 на 23 квітня

Сни, побачені в ніч з 22 на 23 квітня, краще нікому не розповідати, оскільки вони можуть не збутися. Сновидіння можуть показати, що на Вас чекає найближчого місяця. Але ці сни лише начерки, якщо сон Вам не сподобався, не варто засмучуватися, постарайтеся його проаналізувати і зробити висновки. 
Сни можуть бути вказівниками шляху, який Вам належить вибрати для вирішення своїх кармічних завдань, особливо якщо ці завдання почали виявляти себе в житті. Вони несуть закладку для роботи на весь місяць, надалі образи, які приходитимуть до Вас уві сні, будуть лише розгорткою того, що Вам наснилося сьогодні. Тому бажано сон правильно інтерпретувати і не боятися подивитися правді в очі.

Можуть бути і порожні сни, яким не варто надавати значення, це означає, що Ваші завдання поки що не позначені. Вони можуть бути не дуже приємними, але це не має значення. Просто відпустіть його, він розсіється сам собою.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із п'ятниці на суботу

Сон із п'ятниці на суботу також може знайти собі застосування насправді. Велика кількість щасливих подій та приємних вражень, подарованих Морфеєм, говорить про отримання маси позитивних емоцій найближчими днями. Часто бачення цієї ночі характеризують події найближчого майбутнього як для самого сновидця, а й у його близьких друзів чи членів сім'ї.

😴Тлумачення снів ТУМАН

Туман – одне з найзагадковіших погодних явищ. Він приховує силуети предметів, робить їх ледь помітними. Якщо серпанок огорнув людину уві сні – це передвістя невизначеності, заплутаності обставин у житті. Туман на підсвідомому рівні сприймається як образ незвіданого. Чим густіше його пелена, тим тривожніше її сприймає людина. Адже невідомо, що ховається за нею. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога
Dolina Magii

При розборі сновидіння передусім слід розібрати характеристики явища, що наснилося уві сні. До таких відносяться колір, щільність, температура та тяжкість туману.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Червоний туман сниться до спілкування з жорстокою людиною.
✦ Отруйний – до занепокоєння близьким.
✦ Той, що клубиться – до появи безпричинних страхів.
✦ Заблукати в тумані – запізнитися на важливу зустріч.
✦ Намагатися наздогнати будь-кого – до марних очікувань.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Рожевий туман сниться до раптової радості.
✦ Бузковий – для реалізації творчих ідей.
✦ Ранковий – до швидкого вирішення складної проблеми.
✦ Вийти з туману – до закінчення періоду невдач.
✦ Плити в ньому – до веселої вечірки.

Сонник по днях тижня

Тлумачення в залежності від дня тижня:
✦ у ніч на понеділок туман сниться до розчарування у своїй професії;
✦ на вівторок – до заробітку нечесним шляхом;
✦ на середу – до необхідності приділяти більше уваги сім'ї;
✦ на четвер – до втоми від побутових справ;
✦ на п'ятницю – до незапланованого відрядження;
✦ на суботу – до зради друга;
✦ на неділю – до спізнення на побачення.

♀Сонник для жінок
Для жінок:
✦ незаміжній дівчині туман сниться до проблем спілкування з чоловіками;
✦ нареченій – до незапланованої вагітності;
✦ незаймана – до зради з боку подруги;
✦ жінці заміжня – до розчарування в дружині;
✦ вагітної – до страху перед пологами.

♂Сонник для чоловіків
Для чоловіків:
✦ неодруженому хлопцю туман сниться до отримання зізнання у коханні;
✦ нареченому – до появи суперника;
✦ чоловікові, який одружений, – на жаль у сім'ї;
✦ розлученому – до страху за дитину.

🌛Місячний сонник

Тлумачення по Місячному соннику:
✦ у Повний місяць туман сниться до погіршення стосунків із родичами;
✦ в Молодий місяць  до появи нових обов'язків на роботі;
✦ на Місяць, що росте, – до конфлікту з сусідами;
✦ на спадний Місяць – до великих витрат.

Образ туману уві сні є одним із найбільш досліджуваних символів у сучасній сомнології. Дослідники, які віддають перевагу методу психіатричного аналізу, дотримуються думки, що подібне сновидіння відображає невпевненість сновидця в майбутньому і власних силах. Туман також може бути підсвідомим чином боязні змін та інфантильності людини, яка бачить її уві сні.

У свою чергу, екстрасенси та езотерики трактують цей образ як передбачуваний. Туман уві сні може бути провісником як позитивних, так і негативних змін у житті людини, а також попереджати про майбутнє лихо. Тому важливо вміти правильно визначити значення цього символу у конкретному сновидінні. Для точного трактування сюжету ТУМАН уві сні слід спиратися на відомі сонники. Проте слід врахувати, що іноді трактування різних спеціалістів не збігаються.

Висновок

Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Добрих снів 😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii

Місячний календар на 23 квітня 2022 року

22 місячний день
Опис та характеристика 22 місячного дня
День мудрості, таємних знань, світового закону та непорушності. Протягом цього дня досягається мета. Він також добрий для вивчення ремесел, різних наук і пізнання свого коріння. Корисно в цей день медитувати, можна дізнаватися про майбутнє, виявляти щедрість, навчати інших, передавати свій досвід. До інформації 22 місячного дня треба бути дуже уважним. Цього таємничого дня можна отримати підказку до вирішення важливих проблем. Енергія цього дня впливає на здібності людини, підвищення її інтелекту.

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати всі раніше розпочаті відносини. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♒ Місяць у знаку Водолій
Посилення чутливості та нервозності, прагнення до свободи. Хочеться змінити звички, зруйнувати стереотипи. У дні Водолія для людини є можливість повністю реалізуватися. Під цим знаком можна займатися будь-якою цікавою справою. Можлива часта зміна настрою.

♄ Субота
Цього дня тижня світом керує Сатурн. Енергетика суботи – незбалансована, доленосна, замкнуто-пасивна. День важкий – треба обмежувати свої бажання та потреби, контролювати те, про що йдеться. День усамітнення, концентрації, мовчання, роздуми над сенсом життя, вирішення власних проблем та підбиття підсумків. Цього дня слід відпочивати (відпочинок у суботу продовжує життя), лікуватися, не робити важливого, не починати нового, не перевтомлюватись, не докладати великих зусиль, не сваритися. Цей день сприяє будівництву будинку, сільськогосподарським роботам, купівлі та продажу нерухомості, врегулюванню питань з офіційними особами та державними установами, одержанню офіційних документів. Це день виховання дітей. У суботу не можна займатися справами вівторка, середи та неділі.

Сни у 22 місячний день

Сни цього дня часто бувають пророчими. Вони несуть багато корисної інформації, символізму, вказують нам на існуючі проблеми або відкривають завісу над подіями, які відбудуться в майбутньому. Намагайтеся запам'ятати все, що побачите уві сні сьогодні. При правильному тлумаченні Ви зможете отримати багато підказок, як діяти в складних життєвих ситуаціях. Але не варто лякатися, якщо образи зі сновидінь будуть лякаючими та жахливими. Пам'ятайте, що прямому тлумаченню вони не піддаються, все це прихований символізм. І зовсім не обов'язково, що страшна подія чи картина, побачені уві сні, мають означати щось погане у реальному житті. Якщо будете сумніватися в правильності розуміння своїх снів, зверніться до спеціалізованих джерел або людей, які вміють тлумачити сновидіння.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...