Translate

четвер, 21 квітня 2022 р.

Сон у ніч з 20 на 21 квітня

Сни, побачені в ніч з 20 на 21 квітня, вважаються віщими, з ними треба попрацювати. Вони несуть у собі багато необхідної інформації, і присвячені як нашому майбутньому, у яких містяться повідомлення, як найкраще пережити те, що очікує. Іноді сновидіння відкривають справжню суть речей, що оточують нас людей і подій, що відбуваються. Сни можуть вказати на перешкоди, утруднення у справах та способи їх подолання.
Можна побачити, ким ми були у попередньому житті. Крім того, сни відображають чуттєвий світ людини, її емоційну сферу, сферу любові, і тому при тлумаченні сну можна розглянути перешкоди, пов'язані з проявом любові, і, знайшовши підказку, слідувати їй. Робіть висновки і знайте: сон тільки попереджає, а справдиться він чи ні – залежить від Вас.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сни із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

Тлумачення снів НАРЦИС

Нарцис уві сні уособлює егоїстичні риси характеру. Сонник тлумачить бачення про нарцис як символ Вашого егоцентризму. Ви напевно високої думки про себе, і тому хочете кращого життя, при цьому нічого не роблячи для досягнення успіхів. Також можливо, що від Вашої самозакоханості страждають оточуючі. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Сон, де Ви бачите прекрасні квіти нарцису, також може уособлювати недоліки Вашої коханої людини. Незабаром Ви, напевно, зіткнетеся з неприємними сторонами особистості партнера.
Крім того, якщо наснився квітучий нарцис, бачення часом повідомляє про Вашу неадекватну оцінку власних можливостей. В надії заслужити визнання оточуючих Ви берете на себе надмірно багато обов'язків. Але іноді, сновидіння про нарцис – знак вдалого періоду і приємні сюрпризи. Щоб отримати докладне і максимально точне передбачення, пригадайте деталі, що пригрілися, і уважно прочитайте тлумачення сонників.

Тлумачення сну та в залежності від кольору нарцисів:

✦ Жовта квітка уві сні може застерігати Вас від можливої ​​сварки на тлі Вашого егоцентризму. Однак це можна запобігти. Пам'ятайте про інтереси інших людей та намагайтеся завжди приходити до компромісу. Це дозволить Вам зберегти теплі стосунки та уникнути негативу.
✦ У сонник нарциси білі входять як символ прийняття звичок та особливостей близьких один одному людей. У кожного з нас свої дива, які іноді можуть дратувати оточуючих. Проте міцні та довгі відносини ґрунтуються на тому, що люди не намагаються «виправити» один одного, а підлаштовуються під ці особливості і приймають людину такою, якою вона є.
✦ Фіолетові квіти означають сексуальний потяг до людини з вираженим самолюбством. Схоже, що не лише він захоплюється собою, а й Ви входите до команди його фанів. Такий сон може здатися під час початку романтичних відносин.

Значення сну в залежності від ваших дій:

✦ Якщо уві сні Ви садили нарциси, то ймовірно, що Ви прагнете виховати у собі себелюбство. Такі мрії зазвичай приходять до сновидців, які віддають багато часу та уваги іншим людям, забуваючи про себе. Приділіть собі увагу та займіться приємними речами. Пам'ятайте, що турбота про себе – справа першої важливості, саме вона дає нам енергію та сили для нових звершень та щасливого життя.
✦ Рвати нарциси – бажання позбавитися спілкування з егоїстичним людиною. Таким людям властиво витягувати енергію з навколишніх людей і нічого не давати натомість. Здорово, що Ви усвідомили це і вирішили позбавитися енергетичного вампіра.
✦ До чого сниться нарцис дарувати, легко зрозуміти: Ви передаєте комусь право на егоцентризм, отже, визнаєте його як даність. Швидше за все, у Вас є себелюбна близька людина, але Ви приймаєте її такою, якою вона є. Важливо, що ця якість не заважає Вам комфортно спілкуватися з ним.
✦ Купували уві сні нарциси – отже, незабаром на Вас чекає несподіваний фінансовий прибуток.
✦ Якщо Ви продавали квіти, це попередження: Ви можете витратити гроші на марні речі. Сонник рекомендує Вам бути уважнішими до своїх витрат, і тоді подібного вдасться уникнути. 

Сонник Фрейда

На думку Фрейда, цей символ має неоднозначні і часом суперечливі тлумачення. З одного боку, нарцис означає тяжку самотність, а з іншого – небажання йти на контакт із будь-ким. Недарма нарциси здавна були символом самолюбування та гордої самотності.
✦ Якщо Ви бачите уві сні красиві, свіжі нарциси, то такий сон говорить про те, що Вам подобається, коли Ви самі, коли не треба ні перед ким звітувати за проведений час. Ще не настав той момент, коли Ви пересичитеся цим почуттям.
✦ Рвати нарциси у своєму саду – Вам захочеться допомогти комусь із близьких людей вирішити проблему, але все виявиться для Вас набагато серйознішим, ніж здавалося спочатку, будьте готові до того, що Ваша задушевна розмова плавно перейде в набагато ближчі стосунки і Ви самі не помітите, як це станеться.
✦ Купувати нарциси на квітковому базарі – Ви намагаєтеся звернути на себе увагу тієї людини, яка абсолютно не підходить Вам, Ви марнуєте свої сили.
✦ Якщо у Вашому сні Ви купували невеликі нарциси, то такий сон говорить про те, що Ви поставитеся до людини, яка тривалий час домагалася Вашого розташування, прихильно. Це відбудеться тому, що він нагадає Вам ваше перше кохання. Насправді, Ви дуже пошкодуєте про те, що сталося, тому що рано чи пізно всі ілюзії руйнуватимуться, Ви відчуєте себе ошуканим.
✦ Самому на базарі або в квітковому магазині продавати нарциси – часто ваші фантазії випереджають можливості. Постарайтеся якось їх порівняти, і тоді Ви будете набагато задоволені життям.
✦ Бачити уві сні, як Ви отримуєте в подарунок букет, що складається з нарцисів, – Ваш партнер або людина, яка збирається ним стати, зробить щось таке, чого Ви ніяк не очікуєте і будете приємно «здивовані». Можливо, цього дня Ви будете по-справжньому щасливі.

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Добрих снів 😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii

Місячний календар на 21 квітня 2022 року

20 Місячний день
Опис та характеристика 20 місячного дня
Двадцятий день – день важливих вчинків. Цей день є досить серйозним. Він пов'язаний із духовним перетворенням, подоланням сумнівів та пізнанням космічного закону. Не можна виявляти злість і зарозумілість. Бажано набратися рішучості, впевненості та з легкістю реалізувати важливі, давно відкладені справи. Якщо ви давно планували якийсь важливий вчинок і не могли на нього зважитися, сьогодні ідеально підходить для його здійснення. Не піддавайтеся гордині та зарозумілості. Не бурчіть, а сконцентруйтеся на подоланні перешкод. Коли візьмете ціль, не забудьте про себе занадто багато. Сприймайте свою перемогу як природне явище вашого життя. Сьогодні зручний день для практики усвідомлених сновидінь. Нічні мрії можна замовити. Можна опинитися у чужому сні чи побачити вирішення проблеми. Багато сьогоднішніх снів згодом збуваються.

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати всі раніше розпочаті відносини. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♑ Місяць у знаку Козеріг
Людина стає практичною і завзятою, збільшуються самолюбство та амбітність. Емоційні питання бажано відкласти убік. Гарний час для ділових поїздок, контактів та знайомств. Поки що Місяць у Козерозі дисциплінованість та відповідальність особливо актуальні.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся громадсько-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре подорожувати. Будь-яким проблемам у цей день не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни в 20 місячний день

Сни 20 місячного дня особливі. Якщо перед сном сформулювати питання, важливе для Вашого життя або долі, то уві сні можна отримати на нього відповідь. Можна навіть спробувати комусь наснитися. У цю місячну добу краще, ніж у решту, вдаються «запрограмовані» сни, треба тільки перед сном уявити собі, куди ви хочете відправитися, що побачити. Прокидаючись, можна примовляти: «хороший сон – здійснися, а поганий – відв'яжися.» Ви переконаєтесь у правильності сну на четвертий день.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...