Translate

середу, 30 серпня 2023 р.

Повня Блакитний Місяць у серпні 2023: коли буде та що не можна робити

Зустрічаємо Повний Місяць

В останній день серпня 2023 року на нас чекає цікава небесна подія: друга Повня, яка до того ж буде Супермісяцем. Це вдруге в серпні, коли небосхил висвітлиться світлом повного Місяця. 
Перший ми могли спостерігати 1 серпня і ось зараз наближається другий  найбільший і найяскравіший Супермісяць 2023 року.

Повню і Супермісяць можна буде спостерігати в ніч із 30 на 31 серпня о 04:35 за київським часом. Місяць у цей час буде найяскравішим і найбільшим цього року і перебуватиме в сузір'ї Риб, які в астрології відповідають за духовний ріст, інтуїцію і розпізнавання підказок від Всесвіту. Незважаючи на назву, цей Місяць не має нічого спільного з блакитним  він буде традиційного кольору.  

Чому Блакитний Місяць?

Варто розуміти, що супутник Землі в цей час не набуває блакитного кольору. Звісно, за доброї уяви і певних метеорологічних умов можна побачити блакитний відтінок Місяця, але не більше. Цей художній вислів походить від ідіоми "Once in a Blue Moon" (з англійської – "Одного разу за блакитного Місяця"), яким описують явища, що відбуваються дуже рідко.

Блакитний Місяць  рідкісне астрологічне явище, яке несе в собі багато особливостей і заборон.

Блакитний Місяць у серпні 2023: що можна робити

Кожна повня дарує людині надзвичайний приплив енергії. Неважко припустити, що під час Супермісяця енергія буде зашкалювати. Це непогано – якщо її використовувати з розумом:
✔ завершити всі розпочаті справи і виконати дані обіцянки;
✔ навести в домі порядок, викинути непотрібне;
✔ помиритися з тим, із ким у сварці;
✔ почати худнути або записатися в спортзал.

Також надлишок енергії можна спрямувати у творче річище – Повня "пробуджує" натхнення, до того ж не тільки у творчих людей, а Блакитний Місяць – найсприятливіший час для розкриття таланту. 

Крім цього, астрологи прогнозують, що в останній день серпня може трапитися рідкісна удача або статися доленосна зустріч, а найсміливіші думки і бажання стануть реальністю. Тому – думайте про хороше.

Як Блакитний Місяць впливає на людину

✔ Як і будь-яка інша Повня, Блакитний Повний Місяць найбільший вплив чинить на жінок та психологічно неврівноважених людей.

✔ В цей час потрібно контролювати свої емоції, адже повня робить людей надто збудженими і імпульсивними.

✔ Водночас, повний Місяць надає людині додаткової енергії. Отже на повню і кілька наступних днів варто бути терпимими, зважувати свої вчинки і направляти енергію на корисне.

Фінанси 

У цій сфері удача чекає на підприємців. Використовуйте свої можливості по максимуму  угоди, укладені цього місячного дня, будуть вдалими. Але людям, які не мають бізнес-талантів, краще утриматися від фінансових операцій.

Що не можна робити в повню з грошима:
✔ здійснювати великі покупки;
✔ давати в борг;
✔ брати в борг.
Повний місяць символізує наповнену до країв скарбничку. Не розбивайте її без нагальної потреби, щоб надалі гроші не вибігали між пальцями, як вода.

Робота

Повний місяць дарує потужний приплив енергії, ваша ефективність підвищується в рази. Якщо ваша професія творча, вас відвідає натхнення та креативні ідеї. У той самий час управління різними робочими процесами та підлеглими буде складним. Не варто розпочинати нові проекти та просувати нові стратегії.

Якщо вам пощастить цього дня влаштуватись на роботу, то кар’єра складатиметься вдало. Хоча для співбесіди цей день не дуже вдалий  доведеться постаратися, щоб продемонструвати свої професійні переваги. А ось звільнятися в повний місяць категорично не рекомендується. Нова робота з’явиться нескоро, і цілком можливо, що принесе одні розчарування.

Кохання

Космічна енергія змушує емоції бити через край, і не завжди вони позитивні. Не можна провокувати сварку, щоби її наслідки не розтяглися на місяці. Будьте стримані, впевнені в собі, контролюйте свої емоції та повний місяць принесе вам удачу в коханні.

Повня останнього місяця літа допоможе Вам усвідомити, чого Ви бажаєте насправді. Це ідеальний час для того, щоб відпустити всі хвилюючі Вас емоції або події і почати життя з чистого аркуша. Повня – це найнебезпечніше і водночас найпродуктивніше для нас місячний стан. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...