Translate

четвер, 20 липня 2023 р.

Ворожіння ЗА ДОПОМОГОЮ ДЕРЕВ

Осика з давніх-давен вважалася чарівним деревом. Ще наші пращури використовували її для ворожіння, ворожінь, обрядів. З її деревини виготовляли магічні артефакти та атрибути, талісмани та обереги. І в наш час можна звернутися до цього чудового дерева. 
Більше інформації про секрети осикового чарівництва, Ви знайдете на блозі Dolina Magii, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Ворожіння на гілках осики

До цієї гадання можна звернутися, якщо ви хочете дізнатися про стан енергетики у вашому будинку, а також якщо вас мучить питання: чи живе в ньому нечиста сила, злі духи і т.д. Ставитися до цієї гадання потрібно дуже серйозно, не можна його робити просто від нудьги. До того ж це тривале ворожіння, вам доведеться запастися терпінням і дотриматись ряду правил, щоб все пройшло успішно.

Отже, рано-вранці, до сходу сонця, підіть в ліс (або прилеглий гай) і зірвіть 9 гілок осики. Якщо ви ворожите взимку, вирушайте за гілками о 4 год. ранку, пізніше. Адже саме в цей час магічна сила осики сягає свого піку. Якщо підете пізніше – згаяєте час, ворожіння може пройти невдало.

Зірвані гілки осики принесіть додому, сховайте їх на кілька днів в затишне місце, щоб нікому вони не траплялися на очі, особливо стороннім. Ідеально, якщо вони пролежать так 7-9 днів, але не менше. Якщо ви маєте час, нехай гілки пролежать довше, так вони просочаться енергетикою вашого будинку.

Коли прийде час, дістаньте зібрані гілочки, обірвіть з них засохле листя (якщо воно є) і розкладете гілки по кутах вашого будинку або кімнати. При цьому 2 гілочки обов'язково вставте в косяки вхідних дверей. Розподіливши гілки по будинку, промовте:
«Осика-осика, покажи свою силу, покажи нечистого, біснуватого, лукавого».
Після цього залиште так гілки ще кілька днів (можна рівно стільки ж, скільки вони лежали до ворожіння). А потім подивіться, чи змінився їхній зовнішній вигляд чи ні.

Якщо гілочки осики залишилися такими, як і були, значить, з вашим будинком все гаразд. Якщо ж вони почорніли, скрючились, скорчилися або взагалі виявилися зламаними, значить, з енергетикою вашого дому щось недобре. Тут оселилися злі духи, або будинок просто просякнутий негативною енергетикою. Терміново проведіть енергетичне чищення житла будь-яким доступним вам способом.

Можна обійти житло зі свічкою, що горить, затримуючись там, де вона починає коптити і тріщати. А також можна вимити підлогу будинку солоною водою.

Після ворожіння просто так викидати гілочки осики не можна. Якщо ворожба пройшла успішно і не показала жодного негативу, усі гілки зберіть, зв'яжіть разом, перемотавши червоними нитками в трьох місцях  зрештою та в середині. І покладіть в затишне місце на рік. Вони стануть оберегом для дому. Через рік – спаліть.

Зіпсовані гілки після ворожіння перев'яжіть так само, але чорними нитками, і спаліть подалі від будинку.

Ворожіння на корі осики

Це ворожіння буде корисним тим, хто починає якусь нову справу і хоче дізнатися, чи успішним буде його підприємство. І взагалі, чи варто все це затівати та планувати.

Проводити це ворожіння потрібно на самоті. Коли на вулиці почне темніти, підіть у ліс (або в прилеглий парк, гай і т.д.), знайдіть там стару осику і відірвіть від неї невеликий шматочок кори. Подивіться, у якому стані деревина.

Тлумачення ворожіння:
✦ Якщо вона гладка, без темних плям і шорсткостей, то на вас чекає успіх, можете сміливо прийматися за справу.
✦ Якщо на деревині видніються якісь дефекти, будьте обережні, відкладіть ваші плани до кращих часів. Гнила деревина попереджає про те, що варто або зовсім забути про цю ідею, або як слід довести її до розуму, інакше це принесе багато проблем.
✦ Якщо ви боїтеся ходити вночі в ліс, можна провести це ворожіння і вдень. Однак у цьому випадку потрібно заходити в ліс, думаючи про справу, на яку ворожите, і звертатися до першої осики, яку знайдете.

До речі, якщо ворожіння пройшло успішно, осика пообіцяла вам удачу, відірваний шматок кори візьміть із собою як талісман. Покладіть його поряд з робочим місцем, а після того, як підуть перші успіхи, спалить його, а попіл розвійте за вітром і подякуйте Вищим силам за допомогу і прихильність.


Ворожіння на бажання

Якщо гуляєте лісом, проведіть і таке ворожіння. Знайдіть на будь-якому дереві виступаючу смолу, зберіть невелику грудочку. Потім розведіть багаття, загадайте бажання і киньте цю смоляну грудочку у вогонь і уважно спостерігайте.

Тлумачення ворожіння:
✦ Якщо смола яскраво спалахнула, ваше бажання здійсниться.
✦ Якщо вона спалахнула рівним полум'ям, то все здійсниться, але не відразу. Доведеться набратися терпіння.
✦ Якщо смола почала диміти, а тільки потім спалахнула, значить доведеться чекати досить довго.
✦ А от якщо вона зовсім не спалахнула, загадане не справдиться.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Мирного неба, моя Україна💙💛
Чарівного ворожіння
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...