Translate

понеділок, 17 липня 2023 р.

Молодик 17 липня 2023: що можна і не можна робити

Зустрічаємо Молодик

Молодий місяць у липні 2023 дасть старт новому місячному циклу. У чому його особливість, що варто планувати, 
що не слід робити в цей період та як його використати собі на користь – читайте далі, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Щомісяця ми можемо спостерігати Молодик, який має на людину надзвичайний вплив. Це момент, коли Місяць знаходиться між Землею та Сонцем, і його освітлена сторона звернена від нас. Молодий Місяць – захоплююче астрономічне явище, яке має глибоке символічне значення. Воно дає нам енергію починань та змін, але деякі дії приречені на провал.

Молодик настане в понеділок, 17 липня 2023 року, о 21:33 за київським часом. Це буде 29 місячний день, коли Місяць опиниться у знаку Рак. Схід небесного світила відбудеться о 02:43, а захід настане о 21:44. Це вплине на наше благополуччя і навіть на наше майбутнє.

Молодий Місяць у Раку буде особливо важким аспектом, який може торкнутися, переважно, сімейних та фінансових справ. Наскільки це можливо і у ваших силах, уникайте продажу вашого майна чи спадщини у цей період. Проблеми можуть виникнути у ваших емоційних відносинах, коли одне слово або зауваження можуть призвести до неприємної ситуації. Деякі дружні стосунки можуть обернутися шахрайством чи маніпуляцією.

Кожен Молодик справляє на нас величезний вплив. З настанням нової місячної фази закінчується період «відсікання» при Місяці, що зменшується, і починається час «витягування» і достатку. Цей період знаменує постановці нових планів, починань та цілей. Молодик сприяє роздумам, аналізу і висновкам з допущених помилок. Це ідеальний час для ритуалів, які очистять та підготують до життєвих випробувань. Ця фаза Місяця вказує на необхідність бути пасивним, спостерігати та збирати енергію.

Перед настанням Молодика, рекомендую провести ритуал очищення.
Позбавлятися треба всього непотрібного, а це:
✦ люди ✦ думки ✦ емоції ✦ звички ✦ речі
"Чистити" треба все – приміщення, робоче місце, комп'ютер, телефон.

🔮Ритуал на очищення

Наповніть теплою водою ванну, додавши морську сіль. Розставте кілька свічок (непарна кількість), вимкнувши електричне освітлення. Підготуйте приємну музику для релаксації – наприклад, звуки природи чи етнічну музику. Ляжте у ванну і уявіть, ніби ваше тіло важке, наповнене турботами року, що минає. Після цього уявіть, що вода та сіль забирають усі ваші проблеми. Спустіть воду, уявляючи, що разом з нею йде все погане.

Молодий місяць – це особливий час. І кожен сам вирішує, скористатися цими можливостями чи скептично проігнорувати поради астрологів та езотериків. Але як би людина не належала до місячного календаря, позитивний настрій та розумне ставлення до навколишніх подій ще ніколи і нікому не шкодили.

Під час і після Молодика аура спонукає нас будувати плани та відкривати нові можливості. Пам’ятайте, однак, що молодий Місяць  це час думати, а не діяти. Дні, які безпосередньо супроводжують його,  не найкращий час для втілення планів у життя. Краще почекати ще кілька днів, щоб такі дії набули більшої сили.

Що не можна робити в Молодик:

✔ Не розпочинати нові проекти
Молодий місяць вважається періодом нового початку та відновлення. Однак, це несприятливий час для початку нових проектів. Натомість рекомендується завершити поточні справи та підготуватися до нових починань після Молодика.

✔ Не робити великі покупки
Здійснювати великі покупки, особливо дорогі предмети, під час Молодика не рекомендується. Це може призвести до фінансових втрат чи невдач у майбутньому.

✔ Не проводити важливих заходів
Молодий Місяць може бути пов’язаний з енергетичними змінами, тому уникайте проведення важливих заходів, таких як весілля, презентації або підписання важливих документів у цей період. Виберіть інший час, коли енергетичне поле стабільніше.

✔ Не можна стригти волосся
Стрижка волосся під час Молодика може призвести до виснаження життєвої енергії або привернути несприятливі події. Краще відкласти відвідування перукарні на другий день.

✔ Не рекомендується сіяти чи садити рослини
Молодий Місяць вважається не підходящим часом для посадки нових рослин або насіння. Рекомендується сіяти і садити в період спадного Місяця, це сприяє кращому росту та розвитку рослин.

Період Молодика є кульмінацією місячного циклу, і саме в цей період закладається фундамент того, як проходитиме наступний місяць. Важливо зберігати поміркованість і не йти на ризики, а також необхідно не проґавити підказки, які дає доля.

Чарівного Молодика
Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...