Translate

вівторок, 11 липня 2023 р.

Магія кропиви

Кропива – це одна з двадцяти рослин, яка активно використовується в магії. Тому ще наші предки полювали на пекучу траву, щоб здійснити свої заповітні бажання та позбутися негативу. Кропива з давніх-давен застосовувалася як засіб проти зла, ворогів і нещасть. Її гострі колючки здатні впоратися практично з будь-якою негативною енергетикою. Кропива має набір корисних властивостей, які можна застосовувати кожному в домашній магії. Знаючи про корисні властивості рослини, можна захистити себе та свій будинок від негативної енергії, зберегти красу та молодість.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, про магічні та корисні властивості кропиви, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Правила збору

За народним календарем 11 липня – день кропив'яного заговіння. Цими днями втрачаються цілющі сили рослини, але водночас значно зростають захисні магічні. Також добре збирати кропиву на Місяць, що росте (особливо в перші 3 дні). Для проведення магічних обрядів підходить лише стара кропива, а молода – для кулінарії та цілительства. Кропива для створення амулетів та захисних оберегів зрізається спеціальним, тільки для цього призначеним ножем. Або зривається голими руками – не бійтеся опіків, це корисно! Але не виривайте магічну рослину із землі з коренем! У цьому випадку геть-чисто розривається сакральний зв'язок рослини з місцем, де виросло. І пропаде основна частина магічної сили.
!!!Важливо знати!!! Хто боїться кропиву – тому вона не допомагатиме.

Виготовлення талісманів

Головне правило для носіння – оберіг з кропиви повинен стикатися з тілом. Предки говорили, що якщо носити при собі лист рослини, то всі хвороби людини стороною обходитимуть. Захищають амулети від чорного чаклунства та від пристріту. Ще язичники застосовували кропиву для своїх виробів: траву вдосвіта збирали, під сонцем сушили, поділяли на волокна і пряли нитки.

Обереги та їх використання:

✦ Кропивний браслет
Його носили на руці з правого боку, щоб вилікувати хвороби стравоходу та дихальної системи. На лівій руці – для здоров'я серця, печінки та нирок.
✦ Кулон з листочком рослини
Захищає від поранень у бою та приносить успіх у військових справах.
✦ Засушена гілочка кропиви
Убереже від зустрічі з ґвалтівниками, неблагополучними компаніями.
✦ Пучок висушеної рослини
Прибитий над входом до будинку він захистить від нечистої сили.
✦ Сплетений вручну килимок з кропиви
Убереже від злих помислів людей, що входять до оселі.
✦ Віник із молодої кропиви
Вимете з приміщення весь накопичений негатив.
✦ Сумочка з морською сіллю та насінням трави – це захист від впливу чорної магії.

Магічні властивості кропиви

✦ Для захисту будинку завжди тримайте сухе листя кропиви в кімнатах, використовуйте його в ароматних і захисних подушечках. Влітку підмітайте підлогу віником із свіжої кропиви.
✦ Повісьте букет кропиви біля вхідних дверей – вона не пропустить несподіваних гостей і позбавити від поганих думок усіх, хто входить до приміщення.
✦ Кропива оберігає сон і маленьким дітям і дорослим людям, забирає нічні страхи, не пускає кошмари.
✦ Амулети з кропиви оберігають від хуліганів, пристріту та псування, а також посилюють Ваші "марсіанські" якості: хоробрість, мужність, чесність.
✦ Ванни з додаванням кропиви допомагають зберегти красу та молодість. Додайте жменю свіжого листя кропиви в наповнену водою ванну і кілька хвилин полежіть у цій воді. Такі процедури не тільки збережуть здоров'я та молодість, а й позбавлять поганого настрою, тривожних думок та негативної енергії.
✦ Настій кропиви – зілля молодості та краси. Відвари кропиви для волосся використовують дівчата, щоб коси були густими та слухняними.
✦ Властивості кропиви при обкурюванні її гілочкою або пучком сушеної кропиви знімають пристріт.
✦ Суміш із кропиви із сіллю має потужну дію проти навій.
✦ Якщо на свіжозрізану гілочку кропиви нанести кров жертовної тварини, або свою, а потім прочитати певну змову залежно від бажаного ефекту, а потім обкурити цією гілочкою приміщення, то можна домогтися сварки мешканців, повного руйнування (якщо це магазин чи офіс фірми), або навпаки, щастя та багатства.
✦ Кропива використовується в любовній магії для відворотів та приворотів.
✦ Кропива у складі настоїв і чаїв благотворно впливає на здоров'я: очищає організм від токсинів, активізує кровотворення, підвищує рівень гемоглобіну, стимулює загальний обмін речовин, має протизапальну дію.
✦ Щоб вигнати нечисть, варто подмести підлогу кропивним віником або обкурити нею будинок.
✦ Щоб допомогти при ослабленні організму, безсиллі, потрібно підкласти її під підошви черевиків. Її також підкладали у взуття, щоб нечиста сила не змогла забрати зачаровану людину в потойбічний світ.
✦ Проти пристріту та псування: зшийте матер'яну ляльку і набийте її кропивою. Якщо Ви точно знаєте недоброзичливця, підпишіть ім'я, якщо знаєте стать, зшийте дядька або тітку. Але це не так важливо, обряд спрацює все одно на ворога. Потім треба спалити або закопати ляльку, цим Ви направляєте прокляття назад.
✦ Захист будинку. Тримайте завжди сухе листя кропиви в кімнатах, використовуйте його в ароматичних та захисних подушечках. Влітку підмітайте підлогу віником із свіжої кропиви.
✦ На осінній, старій, мудрій і не пекучій кропиві можна ворожити «на ворога». Перевірте кропиву спочатку на пекучість: проведіть по ній рукою думаючи про приємне. Якщо кропива не палить, то перебираючи імена прасуйте рослину знизу вгору. Коли назвете ім'я ворога, кропива Вас обпалить.
Використовують кропиву в ритуалах, таких як відворот від алкоголю у жінок, від загулу у чоловіків, для розведення сварок та банкрутства, на невдачу у бізнесі.
✦ Амулет з листочком кропиви захистить у бою та принесе перемогу як на війні, так і у справах.

Прикмети та повір'я про кропиву:

✦ Вважається, що кропива виростає на поганому місці. Там, де густі чагарники цієї рослини завжди негативна енергетика.
✦ Якщо носити гілку кропиви в кишені, можна вберегти себе від пристріту та псування.
✦ Якщо стерегти кропивою хворого на ревматизм, то це позбавить від болю.
✦ Ненароком уколотися кропивою – прикмета хороша. Це означає, що вона взяла частину вашої негативної енергетики та поганого настрою на себе.
✦ Вінок з кропиви здатний захистити будинок від пристріту, прокльонів і псування, якщо його повісити на паркані.
✦ Поганою прикметою вважається знайти в кропиві щось. Підбирати знахідку не можна – вона несе негатив. Що впало в кропиву, хай там і лишається.
✦ Українці вважають, що кропива виростає на місці, де хтось помер.
✦ Болгари вважають, що ця рослина приносить нещастя.
✦ Південні слов'яни кажуть, що ця рослина приносить добробут у будинок.

Ось вже багато років кропива – важливий інструмент у моїй роботі з негативом. Йде вона у мене буквально на всі випадки життя. Збираю її на початку та середині літа на молодому Місяці. Зрізаю тільки дорослі, сильні та здорові кущі.
Використовую кропиву у різних ритуалах:
✔ при очищенні людей, будинку, офісу, житлових приміщень від негативу
✔ для захисту людей та будинку від нещасть
✔ для вигнання негативної енергетики
✔ для зняття негативної програми
✔ на розвиток магічних здібностей
✔ на здоров'я
Кропива дає мені сили та захист під час обрядів, допомагає тілесні та духовні сили отримати та закріпити результат.
Кропива використовується в магії як для добрих справ так і для злих (бумеранг). Проти змови на кропиві, врятує лише кропива, а й від інших чорних справ кропива – мій вірний помічник.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Мирного неба, моя Україна💙💛

Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення.
Послуга платна
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...