Translate

неділю, 12 листопада 2023 р.

Молодик у листопаді 2023: коли буде та що не можна робити

Зустрічаємо Молодик

У листопаді на нас очікує молодик у знаку Скорпіона. Багато хто вважає цей період нелегким. Але на думку астрологів, цей час 
 просто ідеальний, щоб почати життя з чистого аркуша. Можливо, що доведеться дещо похвилюватися, але якщо правильно розставити пріоритети, то все пройде благополучно. Коли буде молодик у листопаді, чого краще не робити цього дня, а що, навпаки  потрібно, що варто планувати в цей період та як його використати собі на користь  читайте далі, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коли настане Молодик у листопаді 2023?

Молодий місяць настане 13 листопада 2023 року об 11:27 за Києвом. Супутник Землі, як відомо, у період молодика спостерігати не можна  доти, доки Місяць не почне рости. Період молодика триває три дні - день молодика, день до і день після, тому з 12 по 14 листопада, треба обережно ставитися до суперечок та активності. Рекомендується утримуватися від нових проектів, покупок та гучних заходів. За ведичною астрологією Новий місяць настане 14 листопада у знаку Скорпіон.

Чим особливий молодик у Скорпіоні

Листопад заведено вважати одним із найскладніших місяців, оскільки він проходить під знаком Скорпіона. Цей знак славиться своєю імпульсивністю й умінням витягувати назовні всі накопичені емоції. Тому кінець осені нам і здається важким, хоча ми все це списуємо на похолодання.
На думку астрологів, боятися листопадового молодика не варто  можна скористатися моментом собі на благо. Не заважайте Скорпіону творити його "темні" справи, нехай він перевертає все догори дном  найімовірніше, нагору спливе те, чого давно пора позбутися. Тобто, це прекрасний шанс почати нову сторінку життя.

Що не можна робити в Молодик:

У період молодика астрологи радять утриматися від низки речей.

✔ Не можна розпочинати нові проекти
Молодий місяць вважається періодом нового початку та відновлення  не забувайте, що в людини, як і в Місяця, енергія в цей час на нулі. Натомість рекомендується завершити поточні справи та підготуватися до нових починань після Молодика.

✔ Не можна робити великі покупки
Здійснювати великі покупки, особливо дорогі предмети, під час Молодика не рекомендується. Це може призвести до фінансових втрат чи невдач у майбутньому.

✔ Не варто проводити важливих заходів
Молодий Місяць може бути пов’язаний з енергетичними змінами, тому уникайте проведення важливих заходів, таких як весілля, презентації або підписання важливих документів у цей період. Виберіть інший час, коли енергетичне поле стабільніше.

✔ Не можна стригти волосся
Стрижка волосся під час Молодика може призвести до виснаження життєвої енергії або привернути несприятливі події. Краще відкласти відвідування перукарні на другий день.

✔ Не можна затівати конфлікти і сварки
Контролюйте емоції і намагайтеся підтримувати навколо себе позитив.

✔ Не рекомендується розповідати про свої плани
З великою часткою ймовірності вам не вдасться їх здійснити.

Слід також стежити за чистотою думок  намагатися не думати про погане, і провести день максимально спокійно.

Що можна робити в Молодик?

Молодий місяць – це фаза місяця, коли світило на небі видно лише частково. Цей період ідеальний для планування, відмови від поганих звичок і старих звичайних шаблонів. У перший день нового місячного циклу астрологи рекомендують:

✔ Позбавлятися від негативу
У Молодик важливо змити з себе негатив – краще душем, добре, якщо прохолодним і неодмінно проточним. Також потримайте хоча б пару-трійку хвилин у холодній воді ноги.

✔ Планувати і ставити цілі 
Використовуйте цей час, щоб визначити, чого хочете досягти.

✔ Час для завершення
Можна розбиратися з боргами, виплачувати частину кредиту, закінчувати недороблені справи, виконувати зобов'язання.

✔ Робити нестандартні нові ходи
Принесіть або приведіть у будинок нове. Люди звикли починати нове життя з понеділка, почніть його з Молодика. Це підходящий день, щоб з'їхатися з партнером, щоб придбати в розпліднику або притулку домашнього вихованця, щоб оновити енергетику житла новими деталями інтер'єру.

✔ Медитувати і займатися саморозвитком
У період Молодого місяця зверніть увагу на свої ідеї. Можливо, настав час у цьому місячному місяці застосувати власний інтелект, розкрити ментальний потенціал, зайнятися навчанням.

✔ Відпочивати
Під час молодика краще накопичувати сили, а не витрачати їх.

✔ Загадувати бажання
Дні Молодика ідеально підходять для того, щоб загадувати бажання.
Виконання мрії починається з мотивації, і в день Молодого місяця кожен зможе стати на крок ближче до виконання заповітного бажання. Створення карти бажань допоможе визначитися з цілями та розпочати шлях до особистого щастя.

Щоб бажання здійснювалися, можна в день Молодика провести один із Ритуалів:
✦ в Молодий місяць почати записувати бажання в зошит, назвавши її «Книга моїх бажань»;
✦ бажане записати на аркуші паперу та покласти на ніч під подушку;
✦ записане бажання можна носити з собою до моменту його виконання;
✦ листок із записаним бажанням спалити та розвіяти попіл за вітром;
✦ промовити бажання на воду та випити її.

Можна вибрати один із цих Ритуалів, але головне, робити це на Молодий місяць і так, щоб цей процес подобався і приносив задоволення. І обов'язково треба дослухатися свого внутрішнього світу.

Використовуйте цей період для внутрішнього оновлення  постарайтеся зазирнути всередину себе, переосмислити цінності та зрозуміти, що насправді важливо для вас.

Чарівного Молодика
Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...